Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vay be monopoly

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben küçükken bu oyun parayla oynanıyordu. şimdi karşı komşunun ufak çocuğunda gördüm adamlar her oyuncuya kredi kartı yapmış pos makinası koymuş böyle para diye bişi kalmamış pos makisında tüm paralar işte para çekiyosun alıyosun falan çok güzel yahu
Mesaj tarihi:
oha harbi mi? ben oynadığımda hiç öyle şeyler yoktu yaw. gerçi çok da oynamadım ama. helal o zaman. monopoly nin bilgisayarda oynananı da vardı. onu da internete döksünler, gerçek paralar işlesin, internet bankacılığı falan girsin işin içine :D
Mesaj tarihi:
reklamlarda 2 ay gösterdiler nasıl haberiniz olmaz ya :)

güzel birşey ama paralarla verdiği zevki vermez,aslında eski zevkini vermez,Risk'i vs. tercih ederim.Böyle yüklü miktarda para verirken arada cebe atacan,borça sokacan,arkadaştan gizlice para yürütecen vs.
Mesaj tarihi:
bide /random12 koyup iyice etsinler isin icine

para calmadan zevk icikmaz
ozellikle bole yemege fila ncagiricak ev ahalisi cikarken cebe aticaksini ucundan missss

obur turlu oyunlar cok cabuk biter :/
Mesaj tarihi:
sabahlara kadar oynadığımızı bilirim be.hem de normal monopoly yoktu.arkadaşta mini monopoly vardı böyle küçük çanta gibi oluyo.bildiğimiz monopolynin minyatürü işte.paraları bile küçüktü lan.onun başında 5-6 kişi kafayı yerdik ya.hey gidi.

fikrim geldi lan! pati izmir monopoly buluşması!!!!
  • Yeni Oluştur...