pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sir, turkiyeye harcattiklari milyar dolarlari, verdikleri zararlari karsilasinlar, sehit ailelerine soykirim tazminati odesinler, sonra pkk halktir halk burada, ocalan onderimizdir laflarini biraksinlar. en sonunda o beyaz guvercinleri ucurup baris istiyoruz demeye yuzleri olsun. ha bi de toprak istiyoruz, ozerklik istiyoruz sacmaliklarini da biraksinlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tamam da karşılığında siz ne veriyosunuz, geçmişte ne verdiniz de şimdi hala ne istiyosunuz? asimile etmeye çalıştığın, hor gördüğün, ikinci sınıf vatandaş yerine koyduğun, evinden, toprağından ettiğin, işkenceye maruz bıraktığın insanların sistemle dost olmalarını mı bekliyosunuz? işsiz güçsüz insanların kandırılmamalarını mı bekliyosunuz? sunduğunuz alternatif ne? nasıl bir türkiye? gökten zembille inmedi bu insanlar, yüzyıllardır burdalar işte. kimin toprağından kimi kovuyosun? kimin dilini yasaklıyosun? birarada yaşamayı öğrenmek için senin de ödün vermen lazım onların da. özerklik tabi ki komik, öcalan daha da komik, bunlar gerçekleşecek şeyler değil. ama bu insanların yarası var ve yaralarını kaşımak yerine sarmak lazım. tabi en başta da eğitmek lazım, adam yerine koymak lazım, söz hakkı vermek lazım. biz daha tartışmayı, dinlemeyi bile bilmiyoruz. siyaset yapmayı bilmiyoruz. farklı düşünmeyi bilmiyoruz. bunları öğrenmeden sittin sene çözülmez kürt sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 rakamlarla pkk Öğretmenlere yönelik 128 olayda Hayatını kaybeden Öğretmenlerin sayısı 116 Yaralanan Öğretmenlerin sayısı : 48 Kaçırılan Öğretmenlerin sayısı : 37 Kaçırıldıktan sonra geri dönebilen Öğretmenlerin sayısı : 21 PKK terör örgütünün 15.08.1984 - 20.02.2000 tarihleri arasında gerçekleştirmiş olduğu eylemlere baktığımız zaman; 21.866 terör olayına sebebiyet vermiş olduğu görülmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ya yazmayacağım dedim ama kendimi tutamadım. PKK iyidir diyen yokki burada. Biz pis aşağılık enteller olarak diyoruz ki: 23 yıldır uçakla füzeyle topla tankla bu iş çözülmedi. Irak'a girsende öbür tarafından çıksanda çözülmeyecek (bkz. 1992-97 yılları arası yapılan sayısız operasyon) OHAL vardı çözülmedi, 5 parti kapattın çözülmedi. Ya birde siyasal-sosyal çözümü deneyin kardeşim. PKK böyle bir çözümü istemiyor o yüzden en ufak demokratikleşme girişimi olduğunda eylem yapıyor. PKK savaşla var olduğu için barışçıl çözüm istemez, kesinlikle pkk muhatap alınsın demiyorum. devlet kendi atsın bu adımları bir müzakere olmamalı. tek taraflı olarak devlet uygulasın bu çözümü. Bizde askere gideceğiz, yarın öbür gün pkk kafamıza kurşunda sıkabilir ben bunu bilerek konuşuyorum. Bir demokratikleşmeyi, haklar vermeyi deneyin diyoruz. Şimdi 1983'ten bu yana etkisizi hale getirilen PKK lı sayısı 20binden fazlaydı yanılmıyorsam,(yanılıyorsam düzeltin) ve PKK lı sayısı hep 5bin civarında. Demekki sen öldürdükçe yenisi çıkıyor dağa. Sen dağa çıkmalarını engelle diyoruz. Liderlerini tutukluyorsun yenisi geliyor, demekki oda çözüm değil. Hakkaten operasyonla PKK'nın biteceğine inansam isterse bağdata kadar gitsinler bana ne yani. ama bitmez bitmediği gibi daha çok kan dökülecek. ben her şehit cenazesi izlediğimde ağlıyorum. artık kimse ölmesin diyorum. ama çoğu insanlar terör bitsin istemiyor intikam istiyor. sen intikam alacaksın o intikam alacak sen alacaksın o alacak bir yere varamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 burda pkk yandaşı herhangi birinin olduğunu sanmıyorum, pkk'nın savunulacak bir yanı olduğunu da düşünmüyorum. ama pkk nasıl biter sorusuna yanıt arıyorum, ve yanıt kesinlikle dtp'yi kapatmak değil şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 adamların istediği tek siyasal hak "bağımsız kürdistan devleti" ya bunu kabul edersiniz yada savaşa devam diyolar bu kabul edilmiyeceği için savaşa devam edilcek bu vatanın bi karışı için 100e yakın şehit verildi "neyse daha fazla insan ölmesin" diye o topraklar verilemez gerekirse bi 100 bin daha ölür (ki ben ölmeye razıyım). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 talepleri kabul edilemez, vatanini sevenler oldukca da kabul edilmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 adamınbiri said: adamların istediği tek siyasal hak "bağımsız kürdistan devleti" ya bunu kabul edersiniz yada savaşa devam diyolar bu kabul edilmiyeceği için savaşa devam edilcek bu vatanın bi karışı için 100e yakın şehit verildi "neyse daha fazla insan ölmesin" diye o topraklar verilemez gerekirse bi 100 bin daha ölür (ki ben ölmeye razıyım). Evet PKK öyle diyor haklısın. Üstte yazdığımı okursan PKK ile müzakere et demiyor kimse. Sen etsende onlar adam gibi konuşmaz zaten. Sen milleti devletle barıştır dağa çıkmasınlar o zaman dağdakileri bitirirsin şimdi ölmekle bitmiyorlarki. PKK'nın tabanını altından alırsan kendisi çökecektir. Doğudaki halkı devletle barıştır. Toprak vermeklede çözülmez zaten çünkü batıdaki kürt sayısı doğudakinden çok nereyi vereceksin istanbulu mu? Kürtler eğer kendilerini demokratik olarak ifade edebilirse dağa çıkmazlar diyoruz mesele o. Ama DTP çözümü sağlayamaz çünkü PKK dan kopamıyor. Fakat DTP'nin kapatılması sorunu marjinelleştirir yine başa döndük psikolojisi yaratır. Bırakın konuşsunlar. Zaten Kürtlerin temsilcisi ne DTP ne PKKdır. AKP bile G.Doğu'da daha fazla oy alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 doğudaki kürtleri barıştır diyosunda zamanında yapılmalıydı bu ben hiç zannetmiyorum ordaki halkın devlete bi güveni kaldığını,sırf bu pkk yüzünden kürt halkı kelimesini kullandığım içnde utanıyorum benim çok kürt arkadaşım var pkkya lanet okuyan ilk yapılması gereken şey kürtlerle pkklıları ayırt etmek,sonrasında siyasilerimizin oy için aşiret ağlarına yalanması bitmeli o aşiret sistemi çökmeli,inatla kürdistan diye bağranların dilleri kesilmeli ve ordaki halkın doğudan bi süreliğine uzaklaştırılması lazım çünkü kaçırılma olayları çok fazla yani doğu boşaltılmalı temizlenmeli,yatırım yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 iyi başladın kötü bitirdin, doğuyu nereye boşaltıyorsun abi milyonlarca adam maliyeti ülkeyi bölmeye yeter. öyle bir operasyona kalkışırsan o zaman türkiye 8 parçaya bölünür ekonomik olarak çöker. (sosyal siyasal sonuçlarından bahsetmiyorum bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ekonomimiz çok iyi sanki bi paket sigaraya 5 verceğime 20 veriyim ben yeterki bitsin şu lanet hatta pusattan alıntı yapiyim"zafere giden yolda herşey mübahtır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 insan iki arada bi derede kalıyo kapansa bi tür kapanmasa bi tür.. şu anda tartışan herkeste bu ikileme düşüyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Husker said: iyi başladın kötü bitirdin, doğuyu nereye boşaltıyorsun abi milyonlarca adam maliyeti ülkeyi bölmeye yeter. öyle bir operasyona kalkışırsan o zaman türkiye 8 parçaya bölünür ekonomik olarak çöker. (sosyal siyasal sonuçlarından bahsetmiyorum bile) sen diyorsun ki, kangren olmus zaten ulkenin dogusu. ugrasicagimiza verelim gitsin. ama geldikleri gibi giderler diyen bir liderin vardi senin, ulkeye zarar veren herseye gidecek bir yer bulman lazim cozum olarak. topragin alti bile olur bu gerektiginde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 çok güzel diyorsunuz dtp nin kapanması evet bissürü sorun doğuracak ve kalanlar yeni parti kuracak vs ama açık olarak işledikleri suç var kimse o konulara deyinmiyor yani insan milletvekili olunca istediği gibi konuşabilir mi? resmen abi okuyun bi resmen pkk yı öven açıklamalarda bulunuyorlar bunları da görmezden mi geleceğiz ortada bir suç varsa cezalarını çekmeleri lazım yani bana kalsa devlet misin aga sen devletsin o zaman ayıklicaksın öyle komple partiyi kapa vs olmaz ayıklicaksın kim suçluysa ona ceza vereceksin geri kalanına dokunmicaksın +k.ırak a operasyon pkk yı bitirmek için yapılmicak zaten gerekliliğinden dolayı yapılacak[yapılırsa] amaç pkk yı bitirmek değil hoş zaten bitirmez de ama ona destek verenlere göz dağı vermek oradaki kampları yıkmak avrupaya bakın biz sözümüzde duruyoruz vs demek Osman pamukoğlu paşam diyor ki biz o kampı yıkıyoruz adamlar bi daha kuruyor sonra bi tekrar yıkarız onlar kurarsa biz yıkacaz bilecekler bizim burada olduğumu geleceğimizi vs şimdi bu yaz öyle durumlar oldu ki barzani de talabani de nerdeyse küfür etti hatta bi ara tayyeapcim dedi artık sabrımız taştı tık yok sabrımız taşık taşık dolaşıyoruz neyse konudan saptım biraz neyse ama lütfen ve lütfen "bakın geçmişte operasyon yapıldı terör bitmedi" demeyin çünkü o operasyonlar yapılmasa belki şimdi pkk nın gücü 2 3 4kat daha fazla olacaktı isteyen varsa yine yazarım osman pamukoğlu zamanında yapılan operasyonlarda öldürülenleri ele geçirilen silahları bombaları...o operasyonlar olmasaydı o silahlar daha kimlerin canını alacaktı vs son olarak herşey akp nin elinde bence hem hükümet hem çankaya onların ellerinde sonuçta birşeyi danışması da gerekmiyor kimseye çoğunluk vs derdi de yok 367yi de güç kullanılması konusunda mhp ile, diplomasi vs yöntemi için de chp ile birlikte bulabilir bundan sonra bahane yok top sizde plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pýncýr// Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 etth şewky hayat garipp.. simitçii msela :O olsun kardeşim biz böle de mutluyuzzz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pýncýr// Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya zaten DTP nn açılması hataydı.. meclise grerken adamlara bildiinz yabancı diller die sruolar bnlarda turkce yazıo bu n dmk !! zaten meclise grmenn ilk şartı türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak ama onlar öle görmüorlar kendilerini... hapisten adam cıkarp mllet wekili die başımıza getiriolar..bu nası bişi benm babam bile yanına birini aldıında sabıka kaydı istio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Vekilde PKK bilekliği Vekilde PKK bilekliği Mitingde konuşan DTP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata’nın sağ bileğine terör örgütünün renklerini simgeleyen sarı-kırmızı-yeşil bir bileklik taktığı görüldü. Alandakilere zafer işareti yapan Ata konuşmasında AKP’ye çattı. gaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7716628.asp?gid=180&sz=89643 tabii bu da demokratik hakları olduğu için ve asıl amaçları kürt sorununu çözmek olduğu için birşey demiyor kim pkk ya destek veriyor ya ne alakası var bırak allah aşkına hep derin devletin işi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 pıncır// said: ya zaten DTP nn açılması hataydı.. DTP açılması hataydı demek mantıksız olur zaten bunların bi ton partisi vardı önce.. Yok DEP yok DEHAP.. Leyla Zana ve çapulcu tayfası hapisten hiç çıkarılmamalıydı.. Hatta mümkünse "sebebi belirlenemeyen bir şekilde" hayatını kaybetmeliydi.. Demek ki neymiş? Partilerini kapatmak çözüm değilmiş.. Böldükçe amip gibi çoğalıyorlar.. Ya hapisten çıkarmayacaksın, ya da hayat boyu siyaset yasağı getireceksin bu kadar basit.. AB laf ederse de siktiri çekeceksin.. Çözüm budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valla kompile kapatılsın bu partiler chpden başka parti kalmasın ortada lan. bi de ödp olabilir. bi de "kemalist" perinçek, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 perinçek hakkında bişi sorcam o adam pkk kampında fln fotosu var hatta apoyla da fotosu var ne iş anlamadım tanımam etmem acep devlet ajanı olarak mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hayır gazeteci olarak gitti.. Horace ÖDP'yi de kapayabilirsin benim için pek sorun olmaz o da sizinle aynı ağızda konuşuyor zaten.. Ama dinci tayfa Perinçek'ten neden bu kadar çok nefret ediyor merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Burax said: perinçek hakkında bişi sorcam o adam pkk kampında fln fotosu var hatta apoyla da fotosu var ne iş anlamadım tanımam etmem acep devlet ajanı olarak mı gitti? perinçek'i pek sevmem, ama o fotoğraf olayı o şekilde değil. oraya giden herkesin benzer şekilde fotoğrafı var. bunların arasında pek çok ünlü gazeteci (mesela birand) vs de var hatta. yani perinçek gidip o şekilde fotoğraf çektiren tek kişi değil. sadece basın onu öne çıkarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Slat said: Ama dinci tayfa Perinçek'ten neden bu kadar çok nefret ediyor merak ediyorum..onu bende hala anlamış değilim açıklayıcı bi sebebi olmalı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yanlış anlamayın ya bilmediğimden sordum :( haa dinci miyim kökten :F hi sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 senle alakası yok ki o lafın burax :) yani ben öle anladım ve o yüzden öle bi entry yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar