Aramis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 arastirmaci gazetecilik budur iste. ahha tbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ugrasicak isleri yok bunlarin galiba.ben vazgectim tasarimci falan olmicam spor yazari olcam ne eglencel is bu ya ahah hemen arastirmalara basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Tayyip parçalayın dedi! 8-0 biten liverpool-bjk maçında 3-0 dan sonra liverpool baskanını arayan RTE 3 yetmez 8 e kadar yardırın diye talimat verdi. haber the sun gazetesinde çıktı FIFA da da yayınlandı. kaynak www.uefa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 illüminati yaptırıyo bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ya adam espirisine yeter lan atmayin demistir mac izlerken iste spor basini dunyanin her yerinde ayni bok. vermisler coskuyu yok telefon acmis bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Fistan said: Tayyip parçalayın dedi! 8-0 biten liverpool-bjk maçında 3-0 dan sonra liverpool baskanını arayan RTE 3 yetmez 8 e kadar yardırın diye talimat verdi. haber the sun gazetesinde çıktı FIFA da da yayınlandı. kaynak www.uefa.com Bu laf banaysa ben altına kaynak koydum ayrıca kendimde inanmadığımı belirttim. Vatan Gazetesi yapmış haberi ben şu tarihte kondu şu tarihte kalktıcılardan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Asteroth said: Off rezalet, Bulvar'ın hikayeleri bile daha inandırıcı bunlardan. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 buna inananlar kendini teselli etmeye çalışan bjklilerdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bu haber gercek bile olsa fb lilerin gulup geçmesi lazım.. maçın ustunden yıllar geçmiş ki zaten o maçta pek iddalı değildi fener... şimdi millet niye bu kadar pöskürdü anlamadımm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesajların içeriğini de okumanı tavsiye ederim :) Herkes dalgasını geçiyor zaten kimsenin ciddiye aldığı falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 van gölündeki canavar haberiyle aynı doğruluk payına sahip bi haber bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ya abi hala anlamıyorsunuz demi fanatik fotomaç vatan gibi gazetelere bakıp haber koymayın suralara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar