Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 acaip yuksek puan almis imdb den. dun izledim cok begendim denzel abimiz dokturmus gene, zaten adamin kotu filmi yok gibi bisi. russel crowe u begenmedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 danzel abimiz harika film ama imdb de okadar yüksek puan alcak kadar güzel değildi bence 10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bence gayet dandik bi filmdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Ulen ben niye beğenemedim diye soruyodum,filmin ilk 30 dakikası accaip bayat ve yavan geldi bana,kısacası beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 25 Ocak 2008'de vizyona giriyor ama şimdiden açayım dedim. Klasikler arasına girer diye düşünüyorum. Russell Crowe, Denzel Washington başrolde. Yönetmen: Ridley Scott bakalım nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben geçen ay izledim. gerçekten çok güzel olmuş ama bana aksiyonu eksik gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bende izleyeli 1-2 ay oldu sanırım. Güzel filim, hoş yapmışlar. Fakat birşeyler eksik hissettirdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bende geçen ay izledim harika bi film bence çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 haha bitek sen izlememişin abi filmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 harbi ya=) herkes korsandan girmiş.Du ben de bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 harika film. bir an bile sıkılmıyorsunuz. klasik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Divx mağduruyum bende. Üstelikde film hakkında hiç bişey bilmeden izledik. Yönetmenin bile ridley scott olduğunu son jenerikte gördüm. Çok düzgün ve sürükleyici; süper film anlayacağınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 heh merakla bekliyorum bende.Bu tip beklediğim filmlerde inat yapıp sinemada izleme gibi bir huyum var.Mesela dün odada I am Legend'i takıp izlediler,bende kenarda oturdum FM oynadım kendi laptopumda. Bu ikisini bekliyorum şuan,aynı tarihtede çıkacaklar sanırım.Bakalım :) Özellikle bir Ridley Scott fanı olarak sabırsızlıkla bekliyorum American Ganster'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 izledim. çok beğendim. oyunculuklar gayet iyiydi. hikayenin işlenişi de güzeldi. ancak: sonunda sonunda iyi adamlar kazandı uyuz oldum. ya arkadaşım bırakın bi kere de kötrülük kazansın ya. ya bırakın bi kere de uyuşturucu satan paraya para demeyenler kazansın alla alla yaaa.. hayır yani gerçekte sanki bütün uyuşturucu satan zengin hiper amcalar yakalanıyo anasını satim peh.. ama gene de 8/10 veriyorum. filmi izleyince birçok olayı god father ve benzerlerinden zaten izlediimizi görüceksiniz. ama bu gerçek hikayedenmiş. güzel aferim diyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Baya beğendim ben filmi, oyunculardan belliydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ortasında adam 9. kattan attı kendini helal büyük cesaret ne intihardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çok güzel film hede o değilde polisi taktir ettim almadı 1milyon doları asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 dün izledim çok beğendim capitol'de gittim sinemaya her hafta gittiimiz yer ama salonda havalandırma çalışmıodu. ve kalabalıktı içerisi. Resmen öldüm sıcaktan. çok işkence çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Olivies said: 25 Ocak 2008'de vizyona giriyor ama şimdiden açayım dedim. Klasikler arasına girer diye düşünüyorum. Russell Crowe, Denzel Washington başrolde. Yönetmen: Ridley Scott bakalım nasıl olcak 25 değilde 19'unda girdi gösterime... Denzel,Russel,Ridley üçlüsü ve yan rollerde bile gözüken ünlülerle başyapıt ambiyansı vermeye çalışmışlar.Gerçekten güzel bir film ama daha iyi bir iş çıkabilirdi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 güzel film. belki daha iyi olabilirmiş ya da "kötü adamlar" kazanabilirmiş (gerçi "based on a true story", mümkün değil bu) ama ben açıkçası beğendim. Çoğu şeyi oldukça güzel yansıtmışlar, filmin sunduklarından şüphe etmiyorsunuz ama Frank Lucas karakteri biraz tutarsız olmuş gibi geldi bana. Tam oturmamış demeyeyeyim çünkü 2.5 saat içinde karakterin özelliklerini oturtan pek çok sahne vardı; ancak bazı sahneler çelişiyordu sanki. Gerçi daha şimdi seyrettim, tam kavrayamamış da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?11,2951668,2951668#msg-2951668 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 6/10 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 heh moderatörlükler dağıtılmamışken açılmış,gözümüzden kaçmış Zegna'nın konusu,birleştirelim de biri kitli kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hoba topik birlesmis guzel taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 film iyidir kötüdür şudur budur da, filmde credits bölümü bittikten sonra bi sahne vardı izlediniz mi? biz filme girdiğimizde daha bi önceki seansınki devam ediyodu orda gördük sonunda bi sahne olduğunu, sonra izledikten sonra kastık bekledik izledik. evet var mı başka o kısmı izleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar