Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

American Gangster

Zegna

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
heh merakla bekliyorum bende.Bu tip beklediğim filmlerde inat yapıp sinemada izleme gibi bir huyum var.Mesela dün odada I am Legend'i takıp izlediler,bende kenarda oturdum FM oynadım kendi laptopumda.

Bu ikisini bekliyorum şuan,aynı tarihtede çıkacaklar sanırım.Bakalım :)

Özellikle bir Ridley Scott fanı olarak sabırsızlıkla bekliyorum American Ganster'i.
Sosyal ağlarda paylaş

izledim. çok beğendim. oyunculuklar gayet iyiydi. hikayenin işlenişi de güzeldi. ancak:

sonunda

sonunda iyi adamlar kazandı uyuz oldum. ya arkadaşım bırakın bi kere de kötrülük kazansın ya. ya bırakın bi kere de uyuşturucu satan paraya para demeyenler kazansın alla alla yaaa.. hayır yani gerçekte sanki bütün uyuşturucu satan zengin hiper amcalar yakalanıyo anasını satim peh..

ama gene de 8/10 veriyorum. filmi izleyince birçok olayı god father ve benzerlerinden zaten izlediimizi görüceksiniz. ama bu gerçek hikayedenmiş. güzel aferim diyorum. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:
25 Ocak 2008'de vizyona giriyor ama şimdiden açayım dedim.
Klasikler arasına girer diye düşünüyorum.

Russell Crowe, Denzel Washington başrolde.

Yönetmen: Ridley Scott

bakalım nasıl olcak

25 değilde 19'unda girdi gösterime...
Denzel,Russel,Ridley üçlüsü ve yan rollerde bile gözüken ünlülerle başyapıt ambiyansı vermeye çalışmışlar.Gerçekten güzel bir film ama daha iyi bir iş çıkabilirdi sanki..
Sosyal ağlarda paylaş

güzel film. belki daha iyi olabilirmiş ya da "kötü adamlar" kazanabilirmiş (gerçi "based on a true story", mümkün değil bu) ama ben açıkçası beğendim.

Çoğu şeyi oldukça güzel yansıtmışlar, filmin sunduklarından şüphe etmiyorsunuz ama Frank Lucas karakteri biraz tutarsız olmuş gibi geldi bana. Tam oturmamış demeyeyeyim çünkü 2.5 saat içinde karakterin özelliklerini oturtan pek çok sahne vardı; ancak bazı sahneler çelişiyordu sanki.

Gerçi daha şimdi seyrettim, tam kavrayamamış da olabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

film iyidir kötüdür şudur budur da, filmde credits bölümü bittikten sonra bi sahne vardı izlediniz mi? biz filme girdiğimizde daha bi önceki seansınki devam ediyodu orda gördük sonunda bi sahne olduğunu, sonra izledikten sonra kastık bekledik izledik. evet var mı başka o kısmı izleyen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...