adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Tabi yeni bi üye olarak hadi toparlanıp eski günleri yaad edelim demiyecem ama böle bi fikir geldi aklıma(aramaya inandım boş çıktı)tabi langırt olan bi yer bilmiyorum ama katılım olursa araştırılır saati belirlenir yeni üyeler ve eski üyeler kaynaşmış olur.vs. vs. vs. fena olmaz mı bea?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 normal buluşmalarda yeni ve eski üyeler için :) Ama güzel fikir gerçi şöle daha detaylı yaparsak daha güzel olur :) Paticik Arcade buluşması. Beşiktaşta Sinan paşa pasajının altında kapanmadıysa (hatırlamıoyrum baya oldu gitmeyeli) bowling, langırt, pinpon, arcade ateri olan bir yer vardı. Gideriz sf, kof filan atarız eğleniriz. Çıkıştıda ortaköye kayılıp kumpir yenilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 obaa öle bol çeşitli bi yerse daha güsel olur ki sanırım pazar günü bi paticik istanbul buluşması var ondan 2 hafta sonra falan olabilir bu olay..tabi öğlen 2 de açtım topic'i tek yazan sensin yani ilgi pek yok gibi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ilgi çekmeyi bilmek lazım sanırım eheheh . Ben pazar günü millete çıtlatırım. Bakalım ne dicekler :) Yada yapman gereken hazırlanmış planla bir buluşma topiği açmak o zamanda çok yazan olur :D . Yada kimsenin ilgili yok langırtla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 fırfır yoksa gelir ezerim hepinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 DarKRideR said: fırfır yoksa gelir ezerim hepinizi heh bana böle adam lazım işte gel aga kapışalım yaa :D langırt kısmı ilgi görürse zaten mekan ve saat sorun olmaz diye düşündüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 fırfır yoksa şansınız yok =P yapalım cidden güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bellow sinanpaşanın altı kapanmıştı diye hatırlıyorum gerçi en son 6 sene önce gittim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 langırtta alayına giderim ama anktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 gittim baktım dün 4 tane arcade kalmış bowling filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 fırfır bir tekniktir anacım..yapamıyorsunuz diye ağlamayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hayır fırfır olursa topunuza çakar gider evlerinizde ağlarsınız diye fırfırsız oynayalım dedim sdfsda yoksa her şekilde oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 fırfır olduğu zaman işin zevki kalmıyoki top kimin ayağına giderse gol (tabi lack of ability kasmadıysa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 oo langırt mı.. beceremem sdfsd ama hakem olurum hdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar