adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 şimdi kalktım ve çok acıkmışım ama ne yiyeceğime karar veremedim.Ne yemek yiyim ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 peynir ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hea uyku sersermi yazmayı unutmuşum evde malzeme yok dışardan sipariş vercem ne sipariş veriyim yani :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Her sabah benim yaptığımı yap, bol becel'li sucuklu yumurta ye. Yanında da ayran, sonra da çay. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 evde sucuk yok yaa ama bak canım çekti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ekmek arasına koyarsın onu nefis olur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Menemen yap. Domates yok deme üstüne tükürürüm, her evin olmazsa olmazı domates valla eheh. E abi en kötü ihtimal git kornfileks al bakkaldan marketten en yakın yerden? Ben nefret ediyorum ama felaket alışkanlık olmuştu, yeni yeni kurtulmaya başladım, iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ana doğru domates var soğanlı domatesli hatta ewde pastırmada buldum bi dilim onuda koyiyim içine sonra afiyet oliyim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Pastırmaya yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o pastırmayı nasıl değerlendiriyim pqi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bişeylerm yerken pastırmayı kokla hem pastırma bitmez hemde pastırma lı bişi yiyo gibi olursun...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 güsel fikir tuttum*elinde fikirle mutfağa gider* oha espiri çok kötüydü çok biri beni banlasın aehfuaehfuaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çik dişari bi yerde kahvalti 5 ytl kahvalti 3 ytl kahvalti 10 ytl yazilarindan ara bul, gir dukkana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Pastırmayı benim gibi lavaşın arasına 3-4 tane koyarak değerlendirebilirsin, yanında ayran olmak şartıyla, şalgam da hoş olabilir. Çemenli olmasına dikkat et, buram buram AGALİ kokman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Werewolf said: Dürüm hel yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 MADBOY said: Pastırmayı benim gibi lavaşın arasına 3-4 tane koyarak değerlendirebilirsin, yanında ayran olmak şartıyla, şalgam da hoş olabilir. Çemenli olmasına dikkat et, buram buram AGALİ kokman lazım. harbi yaw cidden guzel olur da pastırma alıcak parayı orenci evinde bulamk zor bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ailenle yaşamak güseldir *böleacayipbismileişte* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Werewolf said: Pastırmaya yazık olur. 70lerdeki pastırmalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar