Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlu olamama hastalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nefret ediyorum tek problemleri karşı cins ile olan insanlardan ve düzenlerini bunun üstüne kuranlardan . PROBLEM mi lan bu? kabuğunuzdan çıkıp etrafınıza bakın mutsuzmuş kız intihar mi edicem diyor? intihar edemezler ki bunlar? o kadar beceriksizler hah.

Yok ama düşündümde neden edemesin ki? kaza ile falan sdf.
Mesaj tarihi:
insanlığa israf bu tarz kişiler.kızlar yada erkekler olarak ayırmıyorum.şahsen benim çıkmaya çalıştığım bi kız vardı kız hergün ama hergün düzenli olarak bana "tüm insanlardan nefret ediyorum" diyodu neden diye sorduğum zaman genelde"hepiniz aynısınız işte" diyodu korktum kızdan muabbeti kestim.Hangi insan düzenli olarak hergün tüm insanlardan nefret edebilirki?
Mesaj tarihi:
KingOfLoss said:
Pluton said:

ben: şuan ne olursa seni mutlu eder. Herşey olabiler.

biri bana "olabiler" deseydi mutlu olurdum.

oraya takılıcaktım sonra vazgeçmiştim ahaha :D
Mesaj tarihi:
Fistan said:
Pluton sen nişanı attın mı noldu hayırdır? o kısmı kaçırmışım ben.
mutlu olamıyosa madde kullansın kesin çözüm

Evet 14 Temmuz günü nişan atıldı. Çok problemlerim oldu o aralar, nete falan girmemiştim hiç bi şekilde buraya da konu açmadım haliyle unuttuk artık ya aklıma getirme şimdi :D
Mesaj tarihi:
mutlu olmak güzeldir. ondan öte küçük bir şeyin bile mutlu etmesi daha güzeldir. yaşasın mutluluk!

dolayısıyla karşındakine hayatın kısa olduğunu, küçük şeylerin bile insanları mutlu edebileceğini izah etmelisin bence. En güzel ve en klasiği yolda küçük, şirin (olmasa da olur :)) bir çocukla ilgilenin (anne baba konusunda rahat olabilirseniz tabii yani ortam müsaitse) sonra gözlerine bakın. etkilemiyorsa bilemem tabii. ya da ne bileyim sevdiği bir insanın küçük bir esprisi, lafı da mı mutlu edemiyor ki bir insanı.

bilmiyorum. tek bildiğim şey var, hayat "sırf üzülmek için üzülmek" için çok kısa. en iyisi mutlu olmak.
Mesaj tarihi:
Husker said:
ivy said:
şimdi ergenlik depresyonu dicem olmıcak
sinir oluyorum sürekli mutsuz insanlara
hiç mi güzel bişey yok yahu sizi mutlu etcek?
yok

nasıl yok ya
tebrik ediyorum ne diyim
Mesaj tarihi:
Mesela seni ne mutlu eder?

Düzeltici güncelleme: Emo ları kast ediyorsanız mutlu olamama derken öyle değilim. Erkeğim (ve gay değilim) artı o tip müzik hiç dinlemedim. Beni seven bir ailem var okulda başarılıyım vb. Ama herşey kıl oluyorum ne zaman iyi birşey olsa kötü yanını görebiliyorum, herşeyin eksiklerini ve kusurlarını anında tespit ediyorum mesele budur.
Mesaj tarihi:
ben bunu dinleyince hep mutlu hissedip aptal aptal gülüyorum öle..

bi hafta boyunca günde max. 3saat uyuduğum bir haftanın son günlerinde bööle gülümsüyorum..

http://www.youtube.com/watch?v=wFBuFGG_04o

save tonight
and fight the break of dawn
come tomorrow
tomorrow i'll be gone

^_^
Mesaj tarihi:
depresyona giren kızlar ve erkekler, size sesleniyorum,

depresyon ilaçlarına, bukowski okumaya, tool dinlemeye*, -_ takılmaya, hayata garşı duruş sergilemeye vs. gerek yok.

ilacınız seviş. bi sevişin rahatlarsınız.

ilerde böyle bi merkez açacam. depresif tipler gelcek, direk bunları seviştircez, depresyon falan kalmıcak.

*:nihan seni tenzih ederim ablacım
Mesaj tarihi:
Bir kız arkadasım var aynen bu sekilde hep bir depresif tavırlarda ve mutsuz ama sorsan kimseye anlatmaz ne yapsan mutluda olmaz sadece icine atar problemlerini bende boyleydim kısa bir sure once hemde hayatımın 5 senesi boyle gecti paranoyalar icinde simdi karsımda eski halimi gorunce diyorum ne kadar bos bosuna icime atmisim problemleri konusunca cozuluyor cunku hersey neyse bende bu kız arkımla konusup halledecem olayi insallah
  • Yeni Oluştur...