Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Yeniden kasmaya başladığım hunterımla dün 64 oldum ve Aldor Scryer seçim vakti geldi. İtemlar bribirine benziyor. Enginner olduğum için de recipeleri pek beni ilgilendirmiyor. Aldor vey Scryerdan hangisi BM ve MM içi iyidir?
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 shoulder enchantlarına bakıp karar ver ilgini çeken başka birşey yoksa. scryer 20 ap 15 crit, aldor 30 ap 10 crit
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hımm peki hunter pvp de hangisine daha çok ihtiyaç duyar. Crit mi yoks ap mi?
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 O siteye daha önce baktım. Çoğunluk aldor olmuş ama aldor olanların arasında sadece aliance ırkına benzediği için seçenler de var. Rakamlara pek güvenemiyorum :(
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 itemları felan boşver, hangisi rp açısından hoşuna gidiyorsa onu seç. zaten ikisinde de işine yarayacak birkaç item oluyor.
Apis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Scryer... İtemları salla, Hunter için Scryer da crit veren omuzluk enchantı gibisi yok.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Densiz said: troll isen scyers ol :D O niye?
Rock Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Hımm espiriyi yine anlamadım(espiri anlayışım biraz kıttır kusura bakma). Şimdi son olarak şöyle bir değerlendirme yaptım. Aldor: +Reputation itemları Scryer'dan biraz daha kullanışlı +Bir guide göre gidiyorum. Hazırlayan aldor questlerine göre hazırlamış. -Serverımın çoğunluğu Aldor. -Omuzluk enchanti Scryer'a göre daha kötü. Scryer: +Quest rewardlar daha iyi +Serverımda Scryer sayısı aldor kadar yok ve arcane tome çok daha ucuz. +Omuzluk enchanti daha iyi. -Daha önce scryer kasmadım(lvl70'rogue'um aldor) -Kullandığım guide da scryer quest listesi yok. -Dark Elflerden(burdaki ismine blood demeleri gerçeği değiştirmez) hiç hoşlanmam. Kısacası hala karar veremedim :(
nihlathak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ilerde tek kullanacagin seyin omuz enchanti oldugunu hatirlatirim, o yuzden sabaha kadar Scryer.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Rock said: Densiz said: troll isen scyers ol :D O niye? Bow a +%1 crit var. Diğeri aldora göre %1 crit fazla verse.. Bu fazladan %2 crit demek. Sonuçta.. crit şansını ne kadar yükseltebilirsek o kadar iyidir dimi? eğer değilse. Bana göre hunterın attack power a yüklenmesi daha akıllıca.
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aldor oldum. Omuzluktan gelen ap'petle paylaşılabilir ama crit şansını paylaşamazsınız. Ben de zaten BM oynamak istediğim için buna karar verdim. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Öne çıkan mesajlar