Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 merak etmeyin iki stealth nerf iel duzelttiler durumu ilki trapleri nerflediler iki trap ayni anda acilmiyor artik readyness ve survival buildler cope gitti ikincisi ise fd+drink i kaldirdilar FD zaten bi claisiyor bi calismiyor magelere evocation kiyagi ve invisibility verip fd nin butun avantajalrini verdiler bizden cekip aldilar super bisi raid de prot warriorlar masraflarini ikiye katliycak hutnerlar mana pot masraflariyla (32g luk arrow olayian girmemeyi tercih ediyorum) 3. su ise petler kafayi yedi zaten birsuru pathing problemine bide arkadan kovalamayi eklemis salaklar pet bi adama kosuyor bi bana yada yerinde duruyor filan gerizekali blizz gotleri yemedi release notelara yazmaya bu fd ile trap nerf u forumalrda ve web note larda patch ciktiktan sonra ilan ediyorlar netten takip edenler ogrenmesin superler PTR inda ne luzumsuz bisey oldugunu ispatladilar bu hariketleriyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 viktor fd calısıyor gayet güzel, sadece bosslarda oturup su içemiyorsun nedense. trashte içebiliyosun hala. combattan da cıkarıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Eğer mob duvar kenarındaysa, arkasını duvara vermişse pet arkadan vurmaya çalıştığı için sorun yaşıyor, düzeltirlerse iyi olur ama çok ta büyük bi problem değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 adam diyor ki 40 yard o kadar uzak değil git kes. biri çıkmış shamanın diger talentleri über zaten diyor. yahu elemental shamana ölen hunter silsin karakterini. sen adama 40 yarddan her turlu saydırmaya başla bi yandan petin dürtüklesin, adam sana bi chain atacak da üstüne bi shock vuracak da.. shaman dışardan imba gozukuyor gozunuze. üstünde birisi olmadı mı onunla ugrasan olmadı mı elemental shaman ölümcüldür evet. ama bir hunter elem shaman imba bik bik ediyorsa ben bir şey demiyorum. 6sn de bir 40 yarddan dispell atın. ayrıca bu dispellinizle dmg vurun. oldu canım. başka arzun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Aimed shoti kolay kolay attirmazlar zaten o o kadar problem degil olay arcane shotta. Yani dispel nedir adam 6 snde bir ustunden buff aliyo ustune ustluk damage vuruyor sana...nerf yakındır agalar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 @Buyse Merak ettiğim içinbir soru sorucam. Hunterlarla hep 1v1 mi karşılaşmak zorunda kalıyorsun. Sen bir hunterla kapışırken yanında hiç başka bir adam olmuyor mu? Bir classa karşı 1v1'de 1v1'de, arenada ve bgler de zayıf kalmak çok farklı şeyler bence. Her classın karşısında zayıf kaldığı bir class muhakkak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ne evocation kıyagı, ne invis'i? Evocation pvp'den resmen spirit stat'ının kalkması yüzünden gimplenmiş bir skill zamanla. Eski haline getirdiler. Ve biri bana invis'in işlevini söylesin pvp'de. Çok merak ediyorum ne diyeceksiniz. Hunter'ın dispell'e ihtiyacı yoktu. Bu kadar basit. Laf olsund diye verilmiş bir buff. Aimed shot buff'ını ise yerli buluyorum. Böylece insanlar hunter'ına gözünün içine baka baka heal atamasınlar, yerinde. Ama deadzone ve dispel gereksiz OP bufflar. Dispel olmadıgı için mi çok çekiyordu hunter'lar? Pvp yaparken /afk yapabilmek için mi deadzone düşürüldü? Akıl sır ermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bir rogue olarak beni hiç bağlamıyor dispel veya - heal, mutluyum xD . FD de bi işe yaramıyacak artık ne ala. Weapon chain yayılana kadar; rogue > all bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 iyi oldu hunterlara buff gelmesi, arena'da hunterları iplemiyoduk bile ama bc öncesi en nefret ettiğim sınıftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ya 3-4 defa bayağı uzun şeyler yazdım, hepsinde de sildim. Diyeceğim bir şey var sadece. Deadzone'un kalkmasına saçma diyorsanız, pvp'deki denge sisteminden hiç bahsetmeyin bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Arcane Shot'a dispel effect gelmesi cidden komik ama. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 rogue veya warrior tarafından stunlanan hunterın eğer bm değilse hiçbir şekilde ondan uzaklaşmaması daha saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Rock said: @Buyse Merak ettiğim içinbir soru sorucam. Hunterlarla hep 1v1 mi karşılaşmak zorunda kalıyorsun. Sen bir hunterla kapışırken yanında hiç başka bir adam olmuyor mu? Bir classa karşı 1v1'de 1v1'de, arenada ve bgler de zayıf kalmak çok farklı şeyler bence. Her classın karşısında zayıf kaldığı bir class muhakkak olur. sorun zaten bu 1vs1 karsılasmıyorsun hunterla. hunterın senin üzerinde yaptıgı bu etki diğer classların da seni daha kolay kesmesini sağlıyor. shamanın dayanıklılığı yuzde 50 düşüyor earth shield gidince. yoksa 1 vs 1 zaten yok oyunun hiç bir yerinde. eskiden ne olurdu mesela, av da 3 kisi arasında çıkabiliyordum ölmeden bizimkiler yetişene kadar. eğer hunter varsa o 3 kisi arasında artık hiç bir şansın yok. naturel swiftness basıyorum heal atmak için instant, o anda bile arcane shot geliyor, arcane shot spamlıyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zaten 3 kişi karşısına tek başına çıkıp, arkadaşların gelene kadar oyalayabiliyorsan bu işte bi DENGESİZLİK var demektir. 3vs1 ölmemek gibi bir şey mantıklımıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 evet mantıklıdır kardeşim. ölmek zorunda mıyım ben? healer classı ne demek ki zaten. önce sen dayanıklı olacaksın sonra diğer arkadaşlarını da ayakta tutacaksın, arenada ilk healerlar nukelenmiyor mu her zaman. en az 2 kisi healerla ugrasmıyor mu? e daha neden bahsediyoruz. o zaman healer classları hiç almayalım arenaya, direk ölecekler madem 2 kisi vurdu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Eğer 3 kişiye ölmüyorsan. Hemen bi shaman açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eninde sonunda elbette ölüyorsun. ama bi 20 25 sn tutabiliyorsun 3 kisiyi. eh öyle hayvani fireball crt falan gelmezse tabi, tüm dengeni bozabilecek. mesele burda kolay ölmemek, arkadaşlarına birşeyle yapabilmeleri için vakit tanımak. bi kere paladin dye bir class var daha neyi tartışıyoruz adam iki kere kesiliyor direk balonu sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Şimdi daha iyi anladım. Herkezin priesti bırakıp diğer sınıflara geçmesini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 "3 kişiye ölmüyorum arkadaşlarım gelene kadar"la. "1v3 kesiyorum hepsini doğruyorum"u aynı kefeye koymuşsunuz resmen. Frost Mage bile ölmez 20-25 saniye boyunca 3 kişiye. dondurur, biraz kaçar,blink atar sıkışınca ice block açar. Genede dayanır 20-25 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 20-25sn boyunca 3 kişiyi oyalayabiliyorsan o işte bi problem var demektir! 3 kişinin warrior olmasımı gerekiyor MAGE in karşısına gelen? ve o 3 warriorunde trinketlerinin cd de olması gerekiyor ha :P. ilginç bi yaklaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yoo 3üde caster'da olabilir. line of side diye bişey var, sheep var, silenca var, water elemantin frost nowası var, senin nowan var, ice block var, blink var, cone of cold var, tabana kuvvet var. Hunter dışında instant yüksek damage spelleri 20 yarddan yüksek kaç kişide varki? Zaten bu sürenin 10 saniyesini ice blockta geçirebilirken (priest olmadığını varsayıyorum), mage olarak 10 saniye oyalıyamıyormusun adamları. Dahası 2x nowa oldukça mage'e ilk nowa için trinket kullanan warrior hayatının hatasını yapar. Bu sefer 8 saniye kıpırdayamaz. Aslında sorun şurdan kaynaklanıyor, hep BG lerde öylesine giren adamları görmeye alışmış gözümüz. Daha 2 kişi ile karşılaşması ile ölmesi arasında 3 saniye olan o kadar çok kişi oynuyorki BG lerde, sizde hep onlara göre konuşuyorsunuz. Sağlam PvP ci bir class 25 saniyeden daha uzun sürede dayanır, hatta utanmadan o 3 kişiden 1 tanesinide indirir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hunterlara gelen buff ları hemen pvp yönünden baktınız pes yani.. gerçekten bizi daha çok pve ye kabul ettirdi. şu bufftan sonra xx Heroic DPS last spot mesajına /w xx hunter ? diyince direk invite geliyor eskiden olsa sorry lock or rog or pri or 2. mage or ele shaman or DPS warrior cya arround :) mesajı geliyor.. ama siz hunter oynamadıgınız için bilemez burada ÇOCUK gibi ağlarsınız .. gidin kasın zorlugunu anlayın sonra gelin konuşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ozi o zaman arenalarda kullanılmasın arcane shot sade dungeonlarda kullanılsın olur mu? hunterla kasmak ne kadar zor aman allahım yanımda tankı ben dolastırıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mage olarak biz şu an gerçekten çok yüksek survival'a sahibiz, çok yaşa novalar, çok yaşa icebarrier, çok yaşa lolblock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bu kadar gözüdne büyütüyorsan aç bi hunter oyna bakalım. Sandığın kadar imba bir class mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar