Bonjo Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 gs-bjk eşleşmesi ilginç olmuş , bjk favori olarak gözüküyor ama genede belli olmaz.. zamanında Fenerbahçe ile beşiktaş eşleşmişti , müthiş maç olmuştu Damir yıldızlaşıp , Fenerbahçe Final-Four a kalmıştı..
Burax Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hangi kanal vercek ya bugün kanal24 verdi bjk maçını okuldan izledim azcık o da doğru düzgün görüntü fln yoktu :( 2Türk takımının eşleşmesine üzüldüm bi yandan bakınca 1 Türk takımı kesin elenecek ama öbür yandan da bir Türk takımı finalfoura kalcak :F inş bjk kalır final foura hem bu sene biz daha takımız :P daha çok hakediyoruz kanımca ama tabii ki herşey sahada belli olur
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Kanal 24 verecek. MM ve Yiğiter İtalya'ya gidecekler ordan yayın olacak.
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bonjo said: gs-bjk eşleşmesi ilginç olmuş , bjk favori olarak gözüküyor ama genede belli olmaz.. zamanında Fenerbahçe ile beşiktaş eşleşmişti , müthiş maç olmuştu Damir yıldızlaşıp , Fenerbahçe Final-Four a kalmıştı.. Benim bildiğim, Koraç Kupası çeyrekte Fenerbahçe-Efes karşılaşmıştı. Efes Pilsen ezer geçer, deniyordu ama Fenerbahçe zorlamıştı baya bir. 3-1 geçmişti, Efes.
aytimania Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 keşke eşleşmeseydik 2 takımda final 4' a gitseydi
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 BulletRide said: Fener'in grubu daha kolay?Roflmao. Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz. Bundan sonra büyük lokma yersin ama büyük konuşmazsın herhalde , futboldan sonra basketbolda da Avrupanın en büyük 8 takımından biriyiz.. Respect
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 BulletRide said: Fener'in grubu daha kolay?Roflmao. Seri başı kolay geldi gruba belki ama Fenerbahçe ne Aris'i ne Tau'yu yenebilir.Aris direk piyango takım o 4. torbayı hiç mi hiç haketmiyor Efes maçlarında da gördük bunu.Tau'dan sözetmeye bile gerek duymuyorm.Efes 2. Fb 4. bitirir grupları üç aşağı beş yukarı böyle aksi bir durum olursa yutarım bu postu farkmaz. Efes ile Fenerbahçe'nin yerlerini değiştirsen, tahminin tutacakmış Bullet :) Fenerbahçe, TAU'yu 16 sayı farkla, rahat mağlup ederek 2.olarak gruptan çıktı. Çeyrek finalde rakip Siena olacak. Türk basketbolu bu sene yükselişte. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe Avrupa Kupaları'nda çeyrek finale çıktı. Ve bunlardan biri kesin yarı final yapacak. Efes Pilsen'de Pana galibiyetiyle başlamıştı, sonra Siena'yı çok çok şanssız bir şekilde kaybetti ve son 4 maçını 3 yabancıdan yoksun oynayınca sonunculuk kaçınılmaz oldu. Siena maçında şans Siena'nın yanında bu kadar fazla olmasaydı ve şu kadro dağılmasaydı çeyrek finale çıkabilirdi. Keza Telekom gruplarda çok iyi oynadıktan sonra, beklenmedik şekilde 26 sayı fark yiyerek elendi. Edit: Benimle birlikte bu postu uplamak için pusuya yatan başkası da varmış. :)
aytimania Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 basketbolun cidden para işi olduğunu yavaş yavaş görüyoruz
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bu arada Solomon Euro League'de sayı kralı durumunda , top çalmada da lider , ömer aşık ise blok kralı , slovenler yerine şöyle kaliteli yabancılarımız olsaydı neler yapardık düşünmek istemiyorum..
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 19.30'da top8 maçları başlıyor Torino'da...Kanal 24'den Bjk-Gs maçını izleyin o saatte mutlaka.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 19-11 Gs'mız önde kapattı ilk çeyreği...Drobnjak'ın getirdiği ritim ve Dee Brown'ın saçma top kayıpları olmasa 20'yi geçip Bjk'ye 10'ları göstermezdik diye düşünüyorum.Yabancılarımız güven vermedi nedense Bjk'yi daha yakın gördüm galibiyete. Ayrıca Futbol'da Torino'yla sürünen Juve'yle skandallara karışan,Basketbol ve Voleybol'daki İtalyan ekolünü temsil eden Torino klüplerinin birer birer iflas ettiği bir kente Avrupa basketbolunun klüpler bazındaki 2. en önemli organizasyonunu verirsen böyle bir seyirci fiyaskosu olur.Hani ilk maç diyelim ama çok ilgisiz İtalyanlar,organizasyon ciddiyetini yansıtmıyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kartalım bi manyaklaşmış, ilk maçlarına çıkmış minik takımı gibi oynuyolar.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Sonunda öne geçtik, saniyeler var bitmesine..
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 asdasdasd 61-60 aldı gs. ya cüneyt 7-0 3 lükle oynarken 8. sini attı pfff, bjk de berbat bi hücum yaptı son 7 sn. kala...
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 AHAHAH ÇOK İYİYDİ = gösterip de vermemek oluyor bu sanırım, sağlık olsun. çok iyi maçtı, abartı top kayıpları yapmasaydık bu kadar bocalamazdık heralde. ama doğruya doğru beşiktaş da beşiktaş gibi oynamadı şimdi, yoksa ben de yeneceklerini düşünüyordum =p
xaty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 saçma sapan, şaka gibi bi maçtı.. karşıda o kadar 4 faullü adam varken ve 2 sayı öndeyken neden faul yapmazsın ki
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Tekli maçın stresini daha çok kaldırdı Gs ve baştan üstünlük kurdu,son çeyrekteki yorgunluk ve faul problemleri olmasa rahat bir galibiyet olacaktı.BJK'nin koca maç fark eritmeye çabalayıp 1 dk varken öne geçmesi ve maçı 0/7 saha içi isabetiyle oynayan Cüneyt'e faul yapmayıp,Cüneyt'in tek saha içi isabetini pota altında bulması ilginçti.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Rakibimiz Pamessa Valencia-Joventut maçı galibiyle cumartesi olacak,yani tekrar bir İspanyolla oynanacak maç.Daha önce oynadığımız İspanyol takımları olan,Canaria ve Girona takımlarından birerer gömlek üstün bu iki ekip,Pamessa basketbola yatırım yapan bir ekip ve kadroları çok güçlü...Joventut kadro olarak Pamessa'dan biraz daha zayıf gözüksede takım oyunu ve geleneği sayesinde Euroleague'e katılıp burada tecrübe kazanmış bir ekip,bu açıdan Pamessa'dan bir adım önde tutuyorum Badalona ekibini.Aynı zamanda NBA'i en çok heyecanlandıran Avrupalı yetenek diyebileceğimiz Ricky Rubio'nun bu takımda varlığı bile onları tehlikeli yapıyor.Bunun yanında NBA patentli genç Rudy Fernandez de tanıdık bir isim Trailblazers rosterından.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 maçın başından sonuna üstün olup, son beş dakikada bjk lehine çalınan komik faullerden sonra bu maçı kaybetsek çok üzülürdüm. spor salonunda son saniyelerini bi yandan kosarak izledim, hepsinden daha cok terledim valla ama cok guzeldi :) helal olsun cimbomum.
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Maçın başından beri 7'de 0 üçlük atan birinin son saniye üçlüğü atması çok acı oldu :) Maçı Galatasaray haketmişt. Spor kulüplerindeki ruhsuzluk Basketbolda da baş gösterdi , Yıldırım Demirören'in başkan olduğu bir kulüpte ruh beklenemez zaten... Ama şöyle bir gerçek var , Beşiktaş Gs'den çok daha iyi bir takım kalite olarak. Beşiktaş'ın üst tura çıkması daha iyi olurdu bence , bir türk takımının final şansı daha çok artardı.
eldar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Ben zaten Beşiktaş'tan daha iyi bir takım olduğumuzu biliyordum; sakatlıklardan bir kurtulabilsek daha da iyi olacak.
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bjk den daha iyi bir takim degilsiniz, daha iyi oynadiniz sadece...
Öne çıkan mesajlar