adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 asla yapmam dediği şeyleri,yaptıktan sonra ben öle bişi demedim diyen insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben mesela asla çikolata sevmezdim ama sarışın bi kıza dayanamadım... :S aklımda çikolata yerine onu yemek vardı ama olmadı işte günlerdir o çikolataya bakıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Şimdi arena kapıları açılıyor, warlock ve priest çıkıyor içinden ben bitiyorum işte o anda. Dinlediğiniz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi yeri değilde çalıştıım işyerinde bi tartışma çıktı kızın teki bi oğlana devedede boy var ama eşşek önde gidermiş dedi erkeğin cevabı; ben senin gibi bi eşşeğin arkasından hiç gitmedimki :S adamı ilah olarak görmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 said: devede de boy var ama eşşek önde gider bu lafada uyuz oluyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Gereksiz insanlara Yokuşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 seda sayan esra ceyhan gereksiz insanlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Sırt ağrısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ghost_boo said: Sırt ağrısına eheh hem +1 hem rep ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Burnumun akmasına Kayışdağına Orhan Baltalı'ya (L) Hela deliğine UYUZ OLUREM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gelişme kelimesini bilmeyen düz adamlar ve daimi kurallara bağlı hayatları. herkes yerine herkez yazan dallamalar. (ve türevleri) tüm tikkyler. vanilla sex kızları yaşam inekleri (okul ineği gibi ama daha genel sahada inekliklerini sergilerler.. bir de bunlarda bilgi paylaşımı sıfırdır. "ben öğrendim. sen de git öğren. ben seninle bilgimi paylaşmam" gibi bir yaklaşımla sopa isteme konusunda çığır açtıkları görülmüştür.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Potti Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ibrahim üzülmezin hala ilk 11 de olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kadıköy - beşiktaş vapurunda karşıma oturup burnunu karıştırıp hiç bir şey olmamis gibi hap yapip yere atan ve bunu tekrarlayan adamı boğmak istiyorum lanet herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 "abi vize çok kötü geçti" diyip de 70 80 alan tırt insanlara çok gıcık oluyorum. iyi geçtiyse iyi geçti diyin arkadaşım, dövecez mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sabah kahvaltısın da illa yumurta olmasına inanan kişilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 asıl sabahın köründe paşa kahvaltısını yapacak mideyi nerden buluyor insanlar. bu olaya uyuz oluyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Laraken said: "abi vize çok kötü geçti" diyip de 70 80 alan tırt insanlara çok gıcık oluyorum. iyi geçtiyse iyi geçti diyin arkadaşım, dövecez mi lan? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Metakuso said: asıl sabahın köründe paşa kahvaltısını yapacak mideyi nerden buluyor insanlar. bu olaya uyuz oluyorum ben de +1 üstüne sürekli birşey yedirmeye çalışan annelere babalara teyzelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 insanları sınıflara sokanlara uyuz oluyorum. keşke her bireyin farklı olduğunu öğrenebilse bu şahıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 attention whore lara yemek sırasında herkeze doludolu verip sıra bana gelince yarım kepçe şalışan adama sadece daha güçlü olduğu için diğer insanları ezen kişilere başkalarının üzerinden puan yapmaya çalışan dümbüklere izin almadan çukulatamı yiyenlere abi o atmosferik metal şu zottirik metal diyip müzik dinleyen adamlara insanlara üzerindeki kıyafetlere göre değer veren kişiler minibüs şöförlerine abidik wow terimlerini ve çizburger kedilerinin yazılarını türkçe ile hibritleyip yeni dil çıkaranlara manavda mandalina seçerken iri ve kalın kabuklusundan alanlara internet ortamında olmadığı biri gibi davranıp kendi olanlara laf sokmaya çalışanlara 15 ülkücünün ramazanda parkta yemek yiyor diye bir genci dövmesi sonra gidip dürümcüde yemek yemelerini salak kızlar salak bir kızla sadece konuşmak için konuşan salak erkekler marilin mansın otobüste yanıma gelip koluyla omzumu dürtükleyen yaşlı teyzeler eheuheue hadi kedi kesek tarzı espiri yapan adamlara kadınlara vatandaşa hizmet etmek için para aldığı halde kendini bi bok sanan boş kafasıyla mllete akıl veren devlet dairesi çalışanları annemle alışverişe çıkmaktan kardeşimi okuldan almaya gittiğimde 29273928 tane teyzenin ablanın arasında kalmaktan şamil yeşilyurt en ufak bişeyde sidik yarıştırmaya çalışan erkeklerden herbişeyi en iyi bildiğini idda eden tiplerden bozulan bişeyi tamir ederken falan elini uzatıp ver bi ben bakayım diyip duran tiplerden 5den fazla insan olan kapalı yerlerden yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Tamer Karadağlı'nın bi "sert" bakışı varya güya..İşte ona ayar oluyorum,hiç gerçekçi değil aksine komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ben böyle bir başlık açmıştım zamanında aslında :D (ahanda burada) Ama konu dağılmasın; Ssevildiğini anladıktan sonra bir tarafı kalkan kızlara ve elli saatte gideceğim yere götüren otobüslere uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kedilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ekmek fiyatındaki artışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar