Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu msn nikini anlatmaya kelimelerim yetmedi... izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 izmit merkez ne yaf izmitin merkezinde ne var ki geceleri sayko bi yer olur gerçi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 herkez ne lan? ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bornova Merkez Kafasına Göre Herkes, Tepecik Yokuşu-Konak Sarhoşu-KarşıYaka Nonoşu-Bornova VaRoŞu [ AGA ALIRIZ ADAMIN FAÇASINI ONA GÖRE ] xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 şişe git duvara işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 odamın karsısında okulun duvarında yazıyor bursa merkez kafasına göre herkes çinçin 2 aydır anlamını çözemedim hangi suursuz bunu bi ilkokulun duvarına yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 4, dönde dötünü ört gibi bişe olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bostancılıyız şşşşşş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 O vatandaş bayağıdır ilkokuldan çıkamamış demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 SPectre88 said: odamın karsısında okulun duvarında yazıyor bursa merkez kafasına göre herkes çinçin 2 aydır anlamını çözemedim hangi suursuz bunu bi ilkokulun duvarına yazar çinçin'i ankaranın belalı yerlerinden biri diye biliyorum hatta rivayete göre polis bile zor girermiş oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 izmitliyim ben bi nakaratt daha vardi ama yazmiim şimdi ayıp kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 dev adı ne o nickin sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Potti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 06 merkez olamsın o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 @spompas bilmem, rastladım öyle listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar