Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu msn nikini anlatmaya kelimelerim yetmedi... izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar izmit merkez kafasına göre herkez,çatılır kaşlar ,kesilir başlar,en güzel aşklar kardeşlikle başlar
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 izmit merkez ne yaf izmitin merkezinde ne var ki geceleri sayko bi yer olur gerçi orası
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bornova Merkez Kafasına Göre Herkes, Tepecik Yokuşu-Konak Sarhoşu-KarşıYaka Nonoşu-Bornova VaRoŞu [ AGA ALIRIZ ADAMIN FAÇASINI ONA GÖRE ] xD
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 odamın karsısında okulun duvarında yazıyor bursa merkez kafasına göre herkes çinçin 2 aydır anlamını çözemedim hangi suursuz bunu bi ilkokulun duvarına yazar
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 O vatandaş bayağıdır ilkokuldan çıkamamış demek.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 SPectre88 said: odamın karsısında okulun duvarında yazıyor bursa merkez kafasına göre herkes çinçin 2 aydır anlamını çözemedim hangi suursuz bunu bi ilkokulun duvarına yazar çinçin'i ankaranın belalı yerlerinden biri diye biliyorum hatta rivayete göre polis bile zor girermiş oraya
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 izmitliyim ben bi nakaratt daha vardi ama yazmiim şimdi ayıp kacar
Dev Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 @spompas bilmem, rastladım öyle listede
Öne çıkan mesajlar