Luinir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Maça daha 3 gün var, başlık biraz erken olacak ama baktım sakin ve sessiz futbol bölümü açayım da görüşlerimizi yazalım diye düşündüm. 17 Kasım Cumartesi ve maç Kanal D'den yayınlanacak. Milli takımımıza sonsuz ve yürekten başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 norveç çok hızlı çıkıo adamlar kontra kascak biz tedbirli ve hızlı defans oyuncularıyla oyunu dengede tutabilirsek muhakkak gol atarız.terim de eşşek diil ya servetin yanına hızlı birini muhakkak düşünmüştür.hocaya güvenmekten başka çare yok son şansımız başarılar ay-yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 3-1 yenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 3-0 yeniliriz, belkide 4-5 yeriz. sonrasında da terim istifasını verir, mustafa denizli tekrar milli takımın başına geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çok umutsuzum maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 2-1 veya 3-2 yenilicez. Insallah yeneriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 4-2 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ibrahim üzülmez yok, hakan arıkan yok.. 8-0 yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 inşallah 20-30 tane yeriz de fatih terim kovulur, maç yorumlamaya kaldığı yerden devam eder, biz de o maçlar sırasında gider bi bardan kafeden izleriz onun iğrenç yorumlarını duymayız. adam hala uefa finalindeki gibi hissediyorum diyor, hala ders almamış hiçbirşeyden, hala aynı noktada yaşıyor. tamam geçmişi düşünmek güzel de saplanmak kötü şey be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bu takım zidane yusuf'a kaldıysa bırakalım bu şampiyonaya da gitmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yıldıray'da sakatlanmış ve Norveç maçında kesin oynamayacakmış. Yusuf düşünülüyormuş onun yerine. Bu arada yukarıdaki mesajlardan birinde Terim bir hızlı defans oyuncusu düşünür denilmiş. Yaptığı basın toplantısında İbrahim Kaş'ın hızlı bir oyuncu olduğunu söylemişti. Burdan da anlaşıldığı gibi büyük ihtimalle ilk 11'de şans verecek gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Potti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 zor maç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 zor bi maç ama sahadan galibiyetle ayrılcagımıza inanıorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 terimin defolup gitmesini istiyorum. + yenersek şükela olur ama umudum yok terim yüzünden. Hakan şükür yok kadroda bi o sevindirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 boyle terim gitsin-hakan yok gibi yorumlar olabilirde sanki onların alternatiflerini biliyomuş gibi konuşulması enteresan.. yok zidane yusuf bilmemne ... bu fikirlerinize saygı duyarızda yapıcı fikirlerinizide eklerseniz daha iyi aydınlanırız... umarım kazanırız bu maçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 şimdi durumnedir abi biri bi özet geçsin. Norveçi yenersek çıkıyomuyuz? Yoksa beraberlikte falanda işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Beraberlikte onların son maç yenilmesini bekleyip kazanmamız gerekiyo. Yenmek şart yani. Ayrıca yapıcı çözüm istemişsiniz, Terim gitsin yerine Denizli gelsin diyorum ben de. Hatta takımın şu haliyle Süper Lig'i iyi tanıyan teknik direktörlerden biri de getirilebilir diye düşünüyorum. Belki riskli bir kumar ama tutmayacağını kimse bilemez. Yılmaz Vural her ne kadar asabi olsa da kazanma hırsı yararlı olabilir bu ruhsuz oyunculara. Hakan'ın ise alternatifi o kadar fazla ki Hakan'ı cümle içinde bile kullanmamıza gerek yok artık. Adam sahada ölücek ya yazık artık oynatmayın şu adamı. 6 ay öncesine kadar Hakan'ın varlığını savunuyordum da Milli Takım'ın artık taktik değiştirmesi gerekiyor. Organize hücum etmeyi öğrenmemiz lazım, defanstan gelen topu Hakan indirsin geçen biri vursun şeklinde nereye kadar gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bu maçı belki şansla falan kazanırız, ilk maçtaki gibi hediye ederlerse. ama benim asıl korktugum bosna-hersek'e yenileceğimiz maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zor yeneriz kolay yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya taktik değiştirmesine katılıyoruzda... yani bunu herkes biliyo... bence milli takım antrenorunun turkiye liginden cok dunya futbol ekollerini bilmesini tercih ederim ...sanırım daha cok işimize yarar..haknının yerine pyniyacak istikrarlı bir Turk forveti varmı?(nihat uzun zamandır sakattı).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sergen mesaj gondermiş terime milli takıma cagrılmayı bekliyomus alsın onu baak ne guzel olur... alırız bu macı yaw artık bu macı da alamazlarsa turkiyeye donmesinler zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yazmaktan bıkmadım bıkmıyacam ve bu soruyu gidip sormak istiyorum fatih hocaya "norveçi,norveçte yenmek, dersi derste dinlemek gibimidir hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 İşin acı tarafı Türkiye'de ciddi bir kesim Norveçe yenilip 2008'e gidemezsek üzülmeyecek milli takımın/federasyonun/fatih terimin/ Emre Belezoğlunun bugüne kadar yaptıkları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 eh 2008'e de gidemezsek 23 Nisan'da Haluk Ulusoy koltuğa bir çocuk oturtsun ve Maldivler'e tatile çıksın. Çocuk yönetsin federasyonu daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar