Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008 Elemeleri Maçı: Norveç - Türkiye

Luinir

Öne çıkan mesajlar

norveç çok hızlı çıkıo adamlar kontra kascak biz tedbirli ve hızlı defans oyuncularıyla oyunu dengede tutabilirsek muhakkak gol atarız.terim de eşşek diil ya servetin yanına hızlı birini muhakkak düşünmüştür.hocaya güvenmekten başka çare yok son şansımız başarılar ay-yıldız
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah 20-30 tane yeriz de fatih terim kovulur, maç yorumlamaya kaldığı yerden devam eder, biz de o maçlar sırasında gider bi bardan kafeden izleriz onun iğrenç yorumlarını duymayız.

adam hala uefa finalindeki gibi hissediyorum diyor, hala ders almamış hiçbirşeyden, hala aynı noktada yaşıyor. tamam geçmişi düşünmek güzel de saplanmak kötü şey be.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldıray'da sakatlanmış ve Norveç maçında kesin oynamayacakmış. Yusuf düşünülüyormuş onun yerine. Bu arada yukarıdaki mesajlardan birinde Terim bir hızlı defans oyuncusu düşünür denilmiş. Yaptığı basın toplantısında İbrahim Kaş'ın hızlı bir oyuncu olduğunu söylemişti. Burdan da anlaşıldığı gibi büyük ihtimalle ilk 11'de şans verecek gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Beraberlikte onların son maç yenilmesini bekleyip kazanmamız gerekiyo. Yenmek şart yani.

Ayrıca yapıcı çözüm istemişsiniz, Terim gitsin yerine Denizli gelsin diyorum ben de. Hatta takımın şu haliyle Süper Lig'i iyi tanıyan teknik direktörlerden biri de getirilebilir diye düşünüyorum. Belki riskli bir kumar ama tutmayacağını kimse bilemez. Yılmaz Vural her ne kadar asabi olsa da kazanma hırsı yararlı olabilir bu ruhsuz oyunculara.

Hakan'ın ise alternatifi o kadar fazla ki Hakan'ı cümle içinde bile kullanmamıza gerek yok artık. Adam sahada ölücek ya yazık artık oynatmayın şu adamı. 6 ay öncesine kadar Hakan'ın varlığını savunuyordum da Milli Takım'ın artık taktik değiştirmesi gerekiyor. Organize hücum etmeyi öğrenmemiz lazım, defanstan gelen topu Hakan indirsin geçen biri vursun şeklinde nereye kadar gider?
Sosyal ağlarda paylaş

ya taktik değiştirmesine katılıyoruzda...
yani bunu herkes biliyo... bence milli takım antrenorunun turkiye liginden cok dunya futbol ekollerini bilmesini tercih ederim ...sanırım daha cok işimize yarar..haknının yerine pyniyacak istikrarlı bir Turk forveti varmı?(nihat uzun zamandır sakattı)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...