dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya meraklı meraklı sorularım var.. bana neyse? :S bilemiycem tabii.. ama sormadan da geçemeyeceğim 1)abi gidilmek istenen okul neresi 2)bindiğin servis aslında kimin servisiymiş izmit anonim su şirketinin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Abi yolda uyuyamıyorum ben. Ögretsene bize de. Şehirler arası vurup yatabilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ohah, süfermiş cidden de. azim azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Gidilmek istenen okul Yeditepe. Yanlışlıkla gidilen yer Umuttepe. Tepe benzerliğini şimdi farkettim.. Yolda uyumanın taktikleri. 1- Yolu o kadar ezbere biliyor olacaksınki uyumamak elde değil olacak. 2- Akşam spor yapmış olcaksın geç yatmış olcaksın sabahın 6.30 unda kalkmış olcaksın. Al sana uyku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi yeditepeye servisle geliyosun ve kaçırıyosun? öylemi oldu tam olarak.Hayır durum öyleyse cidden oraya gelip kutlıyacam seni çünkü üstünde koskoca YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ yazan o sarı otobusleri nasıl karıştırdın onu çok merak ediyorum çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ilk defa 10:00 servisine binecektim. Bizde bi sarı servisler bi beyaz servisler bi küçük beyazlar bi küçük sarılar bi de öyle takılan farklı renkli servisler var.. Bu farklı renkli servisten sandım. Bayaa farklıymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Alkışlar senin için..... (şapşapaşapapşapapşapapa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bende yeditepede okuyorum biliyorum servisleride hani en basidinden taksisinde bile hayvan gibi yeditepe yazıyo(evet yeditepe ünisinin taksi durağı var ve minibüs kuyruğundan fazla oluyo taksi kuyruğu) nasıl bi uyku sersemliği o yaa beni bile geçtin.ben uykuluyken arkadaşıma 20 milyon borç vermişim sonra çalındı sanmıştım falan neyse nerde kalmıştım heh OHAAAAAA:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 katodik nasıl korunuyormus onu ogrenseydin gitmisken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollydog Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 olm diyecek tek söz bulamıyorum, kanka sen ne aldın,ne yaptın butun gun okulda bekledım bırde aranmakta aklıma gelmedı helal olsun her yiğidin harcı değil bu kadar salaklık iyi başka otobuse binmemişsinde daha ne kadar kötüsü olabilirki ne biliim zenci dolu bir otobüste olabilirdi dikkat et kendine bir daha da öyle işler yapma kusura bakmada ne sporu yapıodun acaba... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 helal olsun valla anlını öpmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ahahahahah of iyi ki bizim servislerin hepsinin modeline markasına biliyorum, bi de karıştırma ihtimalim olan tek servisin üzerinde kocaman MANİSA SEYAHAT yazıyor zaten. of ama saatlerce ya. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ya bir de şöförün 3 kulağı vardı o da benim gözümü aldı hep adama ayıp oldu mu acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 inanılmaz bir şey bu ya, literature geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Angelotti said: Ya bir de şöförün 3 kulağı vardı o da benim gözümü aldı hep adama ayıp oldu mu acaba.. yani toplamda 3 kulak ve 3 gözü vardı ölemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 super yalniz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 HAuauau. Akşam akşam bittim. Çok ilginç bir olaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Öeh. Harbiden ne yapmışsın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aga yanlislikla bangbusa filan binmedigine sukret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sukru senin episode numarasi kacti sifre buldum forumtreden girip cekiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Şükrü pilotta oynuyordu sanırım . Yanlış olabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yanlissin, ilk 3 sezonun her bolumunde varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Helal olsun olm . Her seferinde keriz gibi o arabaya binip de geri atılmak , bir de 3 sezon . Hakkaten zor iş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi arabayi degistiriyo serefsizler her seferinde, otobus diye biniyorum, uyandigimda ormanda ciplak olarak buluyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aquila said: aga yanlislikla bangbusa filan binmedigine sukret. phauahhu :D bu arada olay imba;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar