Lethious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 arap kralı madalya alınca merak ettim. neye göre veriliyor bu madalyalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Devlet Madalya ve Nişanları Yönetmeliği said: Devlet Şeref Madalyası: Türkiye Cumhuriyetinin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurtiçinde veya yurtdışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren Türk ve yabancı uyruklu kişilere verilen madeni ve altın kaplama semboldür. Bu madalya Bakanlar Kurulunun teklifi ve Cumhurbaşkanının tevcihi ile verilir. Kaynak Acemilik ve cahillik var demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bi uzman çavuşumuz vardı ya ona verildi sanıyorum en son hani terörist teslim ol dediğinde "sen Türk askerinin ne zaman teslim olduğunu gördün şerefsiz" diyen ve sonra yaralı olduğu halde terörist tarafından kafasından vurulan ve helikopterle gataya kaldırıp kurtulan askerimiz bir de para karşılığında veriliyor bazı kişileri görmen ve ülkeye azcık yatırım yapcam demen karşılığında bknz arap kral örneği + yeni post atmıyorum direk haberi linki bu; http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42035&cat=110&dt=2007/10/27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 o askerimiz kim yaw adi soyadi yokmu cok merak ettim gurur duydum. olayi duymamis olmamda uzdu beni dogrusu insallah benim cahilligimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Anıtkabir i ziyaret etmeyi reddedersen Resim çekileceğin salondaki Atatürk resimlerini kaldırıp kendi resmini astırtırsan. sen Türkiye Cumhuriyet i devlet madalyasını hakediyorsundur. birde abisinin katilini serbest bırakan ülkelerden devlet nişanı alma var ki apayrı bir konudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Şeref madalyası verilen bu pis arabın dedesi 1. Dünya Savaşı'nda bizi sırtımızdan vurmuştur, ingilizlere satmıştır.. Kutsal değerleri korumak için yapılan Ecdat kalesini yıktırmıştır.. Üstelik Osmanlı'dan kalan izleri yok etmek için çok uğraşmıştır bu zat.. Böyle bir soysuz köpeğe verdi madalyayı işte bu haysiyetsiz hükümet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 www.ntvmsnbc.com/news/426303.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 haberdeki fotodaki tam karşıda duran kameraman neyi çekiyor çok merak ettim. adamın amacı nedir orda.. basın ordusunu mu çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kaddafiye evrmedik size cumhuriyet yaramaz demisti erbakan hocaya simdi bitarafi siser ayrica apo ile yasin el kadi da sirada bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raskolnikov Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Cumhuriyet yönetimini yanlış buluyorsan ve bunu Türkiye'de ilan eden kişiyi sevmiyorsan, cumhurbaşkanımız sana madalya veriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 öyle deme Viktor elkadıyı tanırım param kadar da kefilim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hasan Celal Güzel'in köşe yazısında okudum, Kral önce A.Gül'e en yüksek Kraliyet Nişanı vereyim demiş, bizimkilerde ona mukabil en yüksek nişanı vermeye karar vermişler. Demekki Kral nasıl hak etmiş değil acaba A.Gül nasıl hak etmiş diye sormak lazım zira önce onlar vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 al madalyayi ver madalyayi bonbon la sam i aday olarak gostermek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar