ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Fps raidlerde 9 lara düşmeye başladı.. daha önce SSC de vahjl yaparken bi sorun yoktu ama dün feci kastı.. en iyi video seçeneği nedir yüksek fps için. ayarlamış olanlar bi örnek verebilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 video ayarlarına gir, ordaki her secenegin uzerine geldiğinde fps artısı için acıklaması var. "bunu kapatırsan fps artısı saglanabilir" gibisinden. terrain level, detail, distance falan arttırır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 en güzeli Interface ve WTF klasörlerini komple sil. Tüm addon, macro kısayolları baştan düzenle. en az 6-7 fps artcaktır. Biraz ugraşcaksın ama. Ve barların yerlerini değiştiren modlardan kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yokh genel bi sacmalik var sanirim 60fps sabit oynarken simdi 20fps ye dusuor( guilddeki cogu kiside de var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yeni ram al, bilgisayarının fanı temizle vs. mesela benim normalde 50fps ama anakartın fan bi ara çok tozlanmıştı o ara fps 10 falandı oynayamıyodum bi temizledim cillop gibi oldu dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi şakamisin :P 3 gun once sabit 60fps oynadigim yerde patch ten sonra 15 fps var sen bana fani temizle falan diosun :) 17 fps sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yeni patchle birlikte video ayarlari default moduna donuyor. onlari kurcala biraz. ( gerçi büyük ihtimalle kurcalamişsindir ama )denemekte yarar war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 video ayarlarının default oldugunu koca koca harflerle belirten uyarı cıktı patchi kurduktan sonra farketmediniz mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 2 sindede butun ayarlar full du ? :P degisen bisey yokh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Clutter seçeneklerini High ve Far yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 spell detail de bişiler değişti sanırım. 1 tane düşüğü eskisinin max ı gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bizden kaynaklanan bişe değil bu, ben de patchden önce 60-70 fps oynuyodum, şimdi duvara hareketsiz şekilde duruyorum 25 FPS yi geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 outland'de baya bi düşük ama ben 512 ram ile azeroth'da 50 fps goruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bütün oyuncuları etkilemedi zaten, US forumlarında da ağlayan çok bu problemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 şu anda 30-40 fps üzerinde gören varsa video opt. dan bi ss çekip koysun şuraya.. hangi özellik nereye kadar açık yada deil bi görmek açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 2.0'dan bu yana her patch ile birlikte birilerinde FPS problemleri ortaya çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Akşam çekip koyarım :) bütün ayarlar tamamen açık(8x antistropic filter vs vs) max çözünürlükte raidler sırasında minimum 35fps falan alıyorum. frapslerken tamamen efeklerin içinde boğulmuş halde(e artık daha ne zorlayım) 25 fps ye kadar düştüm. ama aslında kullandığım ekran kartı için düşük bir fps. buda sanırım vista kullanmamdan ve windowed mode oynamamdan ve 20 tane addon kullanmamdan kaynaklanıyor. nerelerde ss koyulmasını istediğinizide yazarsanız ona göre karışaltırabiliriz. dünkü raid den şu şekilde bir ss verebilirim http://img141.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot111507000835vn2.jpg 38.5 a kadar düşmüş mesela burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 şimdi koyarsan sevinirim.. aksam raid var ve 11 fps gördüm geçen gün. video ayarlarını bi koyarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 HEHE rondar kafa buluyo sizle.. onun ayar mayar yaptıı yok bişeye. admda 900ytl lik ekran kartı var ^^ herif 75 fps den aşağısı görmedi hayatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 şu an 7 fps görmüş durumdayım Leo da.. nasıl iş annamadım.. 40 fps normalde ama combat başladığı anda 15 lere düşüyor. daha önce böle bişey olmamıştı.. birileri yardım etsn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 shatta 3fps ile yürüyorum.. yok böl bişey. patch ile oyuna ne yaptılarsa, oyunun sistemini bitirmiş durumda. shattratta 3 fps, IF de 20 fps normal duvara bakarken. aslında daha da ilginç bi durum var. IF de kimsenin olmadığı bomboş bi alana bakarken 50fps, arkamı dönüp 1 tane player gördüğüm an 10 fps. çok garip bişiler olmuş. olay tamamen ekrana başka bi playerın girip girmemesi ile alakalı. soruna dair bir bilgiye veya herhangibir çözüme ulaşan varmı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 shattrath http://img151.imageshack.us/img151/3907/wowscrnshot111607081307gi1.jpg orgrimmar http://img135.imageshack.us/img135/4329/wowscrnshot111607081439ig2.jpg benimde daha önce belirttiğim ve dragonmax ın dediği gibi ekran kartımın iyi olmasından kaynaklanıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 US forumlarına da EU forumlarına da bakıyorum ama henüz sağlıklı bi blue post yok. İşe yarar bişe bulursam yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kendi deneyimimi söyleyeyim .. kendi makinem p4 3.0 ve 512 ramdi.. 1 fps ye kadar düşüyordu bazı yerlerde.. sonra bu oyunu core duo2 ve 2gb ramlik bir makinede oynadım.. Ironforge da 98fps ye ulaştım.. O zamanki fpsyi hiç unutamam.. sonra kendi makineme 512 ram daha aldım ve fps değeri 2 kata kadar çıktıgına şahit oldum.. max 30 fps olan yer 60fps olmuştu :D bu oyun ekran kartına bakmıyor.. İşlemci ve Ram i değişebilme ihtimalin varsa değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 photoshop felan deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar