Razien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 http://love.rambler.ru/ sitesinden hoşuma giden güzel bir bayana rusça merhaba tanışıyor muyuz diye mesaj yolladım gelen cevabı aynen aktarıyorum ''Merhaba, ben Turkche beliyorum, eger konusmak istiyorsan, kendine yogurma Turkche bana yaz'' Daha ilk postta böyle alçak gönüllülük ve anlayışla karşılaşınca baya şaşırdım ve paylaşim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eheh gayet normal bisi abicim niye sasirdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sen istiyor duj verirsin 100 dolar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ahhahaha. şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu genelleme beni benden aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya kusura bakma ama meraba tanışıyor muyuz ne? hayır tanışmıyoruz dicek sen de iyi tanışalım mı diceksin? oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Aynen öyle onuda burda kızlardan biri söylemişti bana böyle yazılıyorlar diye, hoşuma gitti (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 raizen duyduğuma göre 75 dolarada oluyormuş. JHAUDHASOX LINKE BAKAYIM DEDIM O NE ABI ERKEKLERIN HEPSI MI TÜRK OLUR YA asd , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 "butun rus kizlari hayat kadinidir" nasil bir genelleme bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Rus kızlarını duygusal ve kişilik sahibi bir canlı olarak gördüğüm için mi bu geyikler(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 site reklamı kokusu alıyorum. ayrıca gürsel,40 abime selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Evet kurguladığım bu senaryo ile sitenin reklamını yapıyorum sazanlar sizi mu ha ha ha ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 benim hiç rus tanıdığım olmadı hep bi rusla vücut dili çalışmak istemişimdir:( ama daha rusça bile bilmiyorum :( bide şaşırma onlar sevecendir votka içmekten sıcak kanlı insanlar oldu onların hepsi bi de öncedende dediğim gibi adamınbiri said: hayır uzaylılara karşı savunma mekanizmasının adı taş..taş olanlar ukranyalı onlar eskiden rusmuş ruslar uzaylı olunca biz taş oluruz demiş türklere sığınmışlar türklerde bunları atmış uzaylı ruslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 euaheua olaya gel :D harbiden sen istiyor duj verirsin bi 100 dolar daha. :D ama rusların hepsini kötülemek çok kötü kaka bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çok hızlıymış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 HANDIRID DALIR OKEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ulan razien kuran arapça indirilmiştir, müslümanlar arapça ibadet etmelidir biliyosun sonra gidip rus kızların peşinden koşuyosun. ben söyliyim o kızlar bakire değildir yaramaz onlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ben nefsi olan normal biriyim evliya değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Oha kızlardan hoşlanıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Kızları müslüman yapabilmiş mi bari merakla bekliyorum devamını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 erkekleri yapabilmis mi ben onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Allah sasirtmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mADmaXimus said: erkekleri yapabilmis mi ben onu merak ettimbirader bak sen benim iyice sinirlerimi bozuyorsun akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 her rus turkce bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ben klavye delikanliligi yapmadim zaten, iftira atma. Kapisalim felan diyo bir de.. ..klavye delikanlisi kim goruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar