Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağlık sistemi.. Lanet olsun.. !

Maddog35

Öne çıkan mesajlar

offtopic:

bir bigmac hangi ülkede ne kadar çalışma ile alınıyor benzeri amerikada 1m$ alıyorlarmış tespitlerine hastayım açıkçası..

hastayım mı dedim? yetiş tokttoooor..

ha bu arada papua eskigine'de bir üfürükçü senelik 7milyor dolan kazanıyormuş. oraya gidip büyücülük mü yapsalar acep?
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar hasta içinde o hastanın kaydını bulmak için uğraşmazlar hadi uğraştılar diyelim seni bi yere ordan bi yere olıcaklar son olarakta sana denen söz gizlilik hakkı gerekçesi ile bilgilerini veremeyiz kişinin dicekler.. ha bide sen hiç bişeyni bilmiyorsan ilk kapıdan red edilme olayında var umarım başarırsın
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:
Valla helal olsun maddog ne diyelim.Tebrik ediyorum.

Bi doktorun maaşı en nihayetinde hem asgari maaştan hemde bi memurun maaşından kat be kat fazla.Netice olarak buadam yetinemiyosa vardır bu işte bişey ozaman.

1. derece devlet memuru, 23 yıllık doktor 1.200 ytl maaş alıyor. Döner sermayeyi katmıyorum gerçi, ama ilk sene başlayan doktorların döner sermayede n pek birşey alamadığını da düşünün
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen amcanın belki yirmi yıldır çektiği kronik bir hastalığı vardır. 8 ay sonraya gün verilmesi büyük ihtimalle akut, subakut vakalara müdahele edebilmek içindir. tabi şöyle de düşünülebilir. bu hastalara gün veren sen ol. bakalım sen ne zamana verebileceksin. zira, imkan şu bu. sağlığa bütçeden bu kadar para ayırırsak ne olmasını bekleyebiliriz ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

Surdaki basliga bak, konu icinde olanlara bak, golgenizle kavga eder duruma geldiniz arkadaslar. Konusmaya gelince yok Turkiye soyle yok boyle vs. Daha su forumda adam gibi gecinemiyoruz, ulke capinda dusunursek bu anlasmazlik vs.leri ulkenin icinde bulundugu durum normal gibi geliyo bana.. Tabi herkes guder bizi bu kafa yapisiyla, bu gecimsizlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ülke elbet öylede,sağlık sistemi.Şakaya gelmez hani,hayat memat olayları.Netice olarak doktorların çok daha fazla çalışma imkanlarıda oluyo yani.Extra kendi muayenehanesi olsun,başka muayene hanede extra olsun,dönersermayesi olsun.Ben operin dediği olaydayım yani.Hepsi demiyoruz elbet,ama var bi kısmında bi problem(trafik polisleri gibi).
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Korax said:
Valla helal olsun maddog ne diyelim.Tebrik ediyorum.

Bi doktorun maaşı en nihayetinde hem asgari maaştan hemde bi memurun maaşından kat be kat fazla.Netice olarak buadam yetinemiyosa vardır bu işte bişey ozaman.

1. derece devlet memuru, 23 yıllık doktor 1.200 ytl maaş alıyor. Döner sermayeyi katmıyorum gerçi, ama ilk sene başlayan doktorların döner sermayede n pek birşey alamadığını da düşünün

Türkiyede namusunla şerefinle çalışan kim hakketini alıyor ki.
Sonra adam hile hurdaya donuyo doğal olarak ondan sonra bazı arkadaşlar serefsiz dediğinde suç oluyor nedir yani?

Bide Allah kimseyi doktorların eline hastanenin yoluna düşürmesin ama hepsindende Allah razı olsun (işini yapanlar) bole bi denklem var çık işin içinden
Sosyal ağlarda paylaş

babam kalp krizi geçirdiğinde acıbadem sigortasini kullanmak istedi istanbul acıbadem ahastanesine gitti babama yataklarinin kalmadığını söylediler ardından babam biraz para verdikten sonra yatakta geldi sağlık hizmetide...
yani inasnlarin hayatından önce MONEY TALKS (para konuşur)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...