Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarja'yı özledik.

kitana

Öne çıkan mesajlar

Anette resmen pop yaptı Nightwish i arkadaş.
Hepimiz Tarja'yız.
Ayrıca hem "kovuldu" diyip medyaya koyan nightwish ekibi bi de "bye bye beatiful" diye şarkı yazıp ağlıyorlar.
Kovulmadı arkadaş o , ayrıldı.

"Did we get this far to feel your hate?" diyor ekib.

Yazık odu kıza , ne yaptı ekip ki ayrıldı nightwish den , aşık olmuştum sesine ve kendisine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Kaede said:
Master Passion Greed Tarjanın kocasına hitaben yazıldı. Destekli sallayın bari. Tuomas nerdeyse bütün suçu Tarjanın kocasında bulmuştu. "O seni bu hale getirdi" gibi ...
Bye Bye Beautiful sitem şarkısı olamıyacak kadar hızlı ?

tarja zaten gruptan biriyle evli deeiğl miydi?

ben mi yanlış biliyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

O karı estetik yaptırsa, ses tellerinden ameliyat olsa yine Tarja'nın tırnağı olamaz.

Şunu izlerken tüylerim diken diken oluyor resmen :D

Sosyal ağlarda paylaş

tarja benim sevgilim lan... uzak durun... madem özlediniz my winter storm solo albümünü alın dinleyin mest olun... şimdi yeni bitane daha çıkardı ama adını unuttum
Sosyal ağlarda paylaş

Güzellik konusuna değinmiycem, eskisi de yenisi de öyle abartı güzellikte değiller.

Ama Tarja nın sesi var ya... Eşsiz ya hiçbi vokalde öyle ses yok. Anette onunla karşılaştırılınca TRT Ankara çocuk korosunun arka sıralarına düşer ancak.

Anette kötü mü? Eh, pek değil. Nightwish in son albümü çok kötü gelmemişti, hala sıkılmadan dinliyorum. Ancak Tarja nın olduğu dönemlerdeki halinden çok uzak, çok farklı, aynı tadı vermiyo. Tabii o dönemleri mumla arıycaz gibi gözüküyo, o ayrı konu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...