kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Anette resmen pop yaptı Nightwish i arkadaş. Hepimiz Tarja'yız. Ayrıca hem "kovuldu" diyip medyaya koyan nightwish ekibi bi de "bye bye beatiful" diye şarkı yazıp ağlıyorlar. Kovulmadı arkadaş o , ayrıldı. "Did we get this far to feel your hate?" diyor ekib. Yazık odu kıza , ne yaptı ekip ki ayrıldı nightwish den , aşık olmuştum sesine ve kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 2side çirkin. tarja daha az çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ağlıyor olsalar Bye Bye Beautiful biraz daha emo olurdu herhalde dimi ? Şarkı gayet obaret tey tey havasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ayrıldığından dolayı sevinen bir grup; "did we get far to feel your hate?" lafını ağzına almaz bikeren. sevinen adamın umrundada olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Master Passion Greed de Tarja'ya hitaben yazildi, o da mi ozlem sarkisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Master Passion Greed Tarjanın kocasına hitaben yazıldı. Destekli sallayın bari. Tuomas nerdeyse bütün suçu Tarjanın kocasında bulmuştu. "O seni bu hale getirdi" gibi ... Bye Bye Beautiful sitem şarkısı olamıyacak kadar hızlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben ikilimdeyim aslında. sözleri bi farklı , hızı bi farklı. sözleride çelişiyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Kaede said: Master Passion Greed Tarjanın kocasına hitaben yazıldı. Destekli sallayın bari. Ben nerden desteksiz sallamisim oyle Bruce Willis'e yazildi diye ya, cok ozur dilerim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 youtube ta smells like a teen spirit i söyleyişine rastladım. feci olmuş bea...tavsiye etmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kendisi sonradan albüm filan çıkartmamışmıydı ya? gerçi ben dinlemedim iyimidir kötümüdür bilemem ama özlediyseniz dinleyebilirsiniz son albüm de kötü gelmedi ama eski nightwish ten eser yok tabi. ayrı bi grup dinlermiş gibi dinlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Ne tarja ne tek başına tarja, ne de nightwish...Ama karşılaştırsam nightwish daha yüksek yerdedir gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 DoGMeaT said: 2side çirkin. tarja daha az çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 tarja mahveder! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 amba dedikodu dönmüş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 sesini dinliyosunuz güzel çirkini napçan:) fakat lakin havada kaldı son albüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Kaede said: Master Passion Greed Tarjanın kocasına hitaben yazıldı. Destekli sallayın bari. Tuomas nerdeyse bütün suçu Tarjanın kocasında bulmuştu. "O seni bu hale getirdi" gibi ... Bye Bye Beautiful sitem şarkısı olamıyacak kadar hızlı ? tarja zaten gruptan biriyle evli deeiğl miydi? ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Özlemedik ya. Tadında kalsın nightwish eski şarkıları dinleyip nostaljik olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 yeni sarkilari da olsun, arsivimize ekleyelim? yeni kariyi hiç tutmadim ben dinledim icim gay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Tarja cici! Anette gelmiş direk krisçın band olmuş eva midowz of hevın fln. Anette kapri giyiyor hem sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 O karı estetik yaptırsa, ses tellerinden ameliyat olsa yine Tarja'nın tırnağı olamaz. Şunu izlerken tüylerim diken diken oluyor resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 tarja benim sevgilim lan... uzak durun... madem özlediniz my winter storm solo albümünü alın dinleyin mest olun... şimdi yeni bitane daha çıkardı ama adını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Güzellik konusuna değinmiycem, eskisi de yenisi de öyle abartı güzellikte değiller. Ama Tarja nın sesi var ya... Eşsiz ya hiçbi vokalde öyle ses yok. Anette onunla karşılaştırılınca TRT Ankara çocuk korosunun arka sıralarına düşer ancak. Anette kötü mü? Eh, pek değil. Nightwish in son albümü çok kötü gelmemişti, hala sıkılmadan dinliyorum. Ancak Tarja nın olduğu dönemlerdeki halinden çok uzak, çok farklı, aynı tadı vermiyo. Tabii o dönemleri mumla arıycaz gibi gözüküyo, o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Tarjanın söylediği şarkıları hiç Anette den dinledinizmi ıyk yani resmen iğrenç .Tarjanın tırnağı olamaz o karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ya ekşi de biri "ekim de artı 3 istanbul a getiriyor tarja yı" yazmış da artı 3 ün sitesinde filan bişey göremedim. emin olmadan da ayrı başlık açmıyım dedim. edit: evet geliyomuş hakkaten. OCT. 8th, 2009 YENI MELEK TURKEY ISTANBUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 YALA BENİ TARJA OHHŞ! Ordayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar