oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dostum harikasın(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eahahaha hiç beklemiyodum, çok güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 HHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 usuyaghuyfsufhsaufhsaufhusfh süper ya ben bu böle sonsuza kadar aça aça devam etcek falan sanıyordum :) iyide bize niye böyle bir hareketi layik gördün onu anlamadım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sazan olmanın zararlarından birini daha gördüm ama çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bile bile açtım sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 konunun birine msj yazarken iki kere spo içine aldım yanlışlıkla, tam o anda bunu yapmak geldi aklıma, yaptım tabe :D süper di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 +rep falan yokmu ya lol sadfasgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 valla nefes alamadım bi kaç dakika yok böle bişi ellerine sağlık aklına sağlık +rep terazine abandım artık daha ne varsa bu tarz geyiklerden hepsi geçerli aga haufeheaufhauhf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 RabbiT said: ::o geçti geçti tamam asfsgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ExaltedAngel' sın di mi hacı doğru söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya yok aga taktınız sizde ya daha yeni üye oldum ben bu foruma adım Orcan o dediğin sahsı tanımam ama galiba iyi biri değilmiş konusma stillerimiz benziyo galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 güzel isim. nası okunuyo? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ismim Orcan yazıldıgı gibi okunan orjinal bi isimdir :D nick ise şatdavniks diye okunur ahbsuhsufhsufhusfhusd nickin isim patenti bana aittir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 anaa harbiden o lan? olm azimli misin, nesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 azimli değilim Orcan'ım saffgadg lan gece gece iğrenç espriler yaptırcaksınız bana :) o söylediğiniz sahısla uzaktan yakından bi ilişkim yoktur yemin ederim abooo forum kültürü denen bişi var agdaga lol vay anaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olm yeme bizi allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 slm oktar ben de memnun oldum, ismi 5 kere söyleyip anca anlaşılmasını sağlamak sorununu yaşıyo musun sen de sdfkj. ama evet sen osun evet o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 said: ya yok aga taktınız sizde ya daha yeni üye oldum ben bu foruma adım Orcan o dediğin sahsı tanımam ama galiba iyi biri değilmiş olm direk belli ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oktar değil Orcan (: ya tamam daha uğraşmıcam ben bir kere söyledim bahsettiğiniz şahsı tanımam ve o değilim sadece forumlarda aktif biriyim. bu dünyada tek o şahış gibi adam var dimi ? :D tek o bu dünyada lol ya tamam arkadaşlar nasıl olsa yakında anlarsınız iyi geceler nerde belli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 shuTdoWnX said: oktar değil Orcan (: ya tamam daha uğraşmıcam ben bir kere söyledim bahsettiğiniz şahsı tanımam ve o değilim sadece forumlarda aktif biriyim. bu dünyada tek o şahış gibi adam var dimi ? :D tek o bu dünyada lol ya tamam arkadaşlar nasıl olsa yakında anlarsınız iyi geceler nerde belli ? burdan belli, oktar benim adım abi, orcan seninki sdfjkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 pardon ya mesajını anlayamamışım özür larakenle uğraşıyorumda lol bende memnun oldum evet öyle ismimi 5 kere söylemem gerekkiyor yeni tanıştıgım birine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar