karpuz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eahahaha hiç beklemiyodum, çok güldüm :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 HHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 usuyaghuyfsufhsaufhsaufhusfh süper ya ben bu böle sonsuza kadar aça aça devam etcek falan sanıyordum :) iyide bize niye böyle bir hareketi layik gördün onu anlamadım (:
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sazan olmanın zararlarından birini daha gördüm ama çok güldüm :D
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 konunun birine msj yazarken iki kere spo içine aldım yanlışlıkla, tam o anda bunu yapmak geldi aklıma, yaptım tabe :D süper di mi :D
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 +rep falan yokmu ya lol sadfasgdg
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 valla nefes alamadım bi kaç dakika yok böle bişi ellerine sağlık aklına sağlık +rep terazine abandım artık daha ne varsa bu tarz geyiklerden hepsi geçerli aga haufeheaufhauhf:D
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 RabbiT said: ::o geçti geçti tamam asfsgdh
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ExaltedAngel' sın di mi hacı doğru söyle.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya yok aga taktınız sizde ya daha yeni üye oldum ben bu foruma adım Orcan o dediğin sahsı tanımam ama galiba iyi biri değilmiş konusma stillerimiz benziyo galiba :)
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ismim Orcan yazıldıgı gibi okunan orjinal bi isimdir :D nick ise şatdavniks diye okunur ahbsuhsufhsufhusfhusd nickin isim patenti bana aittir lol
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 anaa harbiden o lan? olm azimli misin, nesin?
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 azimli değilim Orcan'ım saffgadg lan gece gece iğrenç espriler yaptırcaksınız bana :) o söylediğiniz sahısla uzaktan yakından bi ilişkim yoktur yemin ederim abooo forum kültürü denen bişi var agdaga lol vay anaam
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 slm oktar ben de memnun oldum, ismi 5 kere söyleyip anca anlaşılmasını sağlamak sorununu yaşıyo musun sen de sdfkj. ama evet sen osun evet o!
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 said: ya yok aga taktınız sizde ya daha yeni üye oldum ben bu foruma adım Orcan o dediğin sahsı tanımam ama galiba iyi biri değilmiş olm direk belli ki?
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oktar değil Orcan (: ya tamam daha uğraşmıcam ben bir kere söyledim bahsettiğiniz şahsı tanımam ve o değilim sadece forumlarda aktif biriyim. bu dünyada tek o şahış gibi adam var dimi ? :D tek o bu dünyada lol ya tamam arkadaşlar nasıl olsa yakında anlarsınız iyi geceler nerde belli ?
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 shuTdoWnX said: oktar değil Orcan (: ya tamam daha uğraşmıcam ben bir kere söyledim bahsettiğiniz şahsı tanımam ve o değilim sadece forumlarda aktif biriyim. bu dünyada tek o şahış gibi adam var dimi ? :D tek o bu dünyada lol ya tamam arkadaşlar nasıl olsa yakında anlarsınız iyi geceler nerde belli ? burdan belli, oktar benim adım abi, orcan seninki sdfjkh
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 pardon ya mesajını anlayamamışım özür larakenle uğraşıyorumda lol bende memnun oldum evet öyle ismimi 5 kere söylemem gerekkiyor yeni tanıştıgım birine :D
Öne çıkan mesajlar