ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 miraç ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 insan ve toplum (nam-ı diğer: sps) - 92.6, inanamıyorum üstünden 2 gün geçti ama, şaka gibi. bugünde edebiyat açıklanır sonraki günde tarihi bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 dün kapadık sezonu. Türk Dili ve Edebiyatı Ara Ödev - 90 Tarih - 92 önümüzde 2 midtermi olan tek ders olan matematiğin midtermi kaldı. sonra finaller topicine geçeriz artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Isıl çevre mühendisliğinden 8 aldım ya, inanamıyorum :( O değil, anlattığım adamlar 20-30 aldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 difden 88 almisim yee haw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Bitti lan!?! Hem de tee geçen cuma bittiler, 12 dersten vizeye girdim bir tek matematikten patladım. (3.ye patlıyorum ondan alıştım artık, tek ders sınavına matematik 1'den gireceğim yaşasın!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 pekaziz said: Isıl çevre mühendisliğinden 8 aldım ya, inanamıyorum :( O değil, anlattığım adamlar 20-30 aldı :S ders anlatan öğrenci paradoksu diyoruz ona siz siz olun fazla ders anlatmayın d: hehe ben de olasılıktan 100 almışım ama dif açıklanmadı daha o açıklanınca bir birlerini dengelerler hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 yarın lineer var. son. bitiyo lan bildiin. oh süper. istatistik süper zaten, hciv A gelir artık, tarih keza A gelir, lineere girmedim ama A bekliorum, accounting A- ya da A, italyanca dinleme sınavına bağlı, A ya da A- oha nası sıktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ginaly said: istatistik süper zaten, hciv A gelir artık, tarih keza A gelir, lineere girmedim ama A bekliorum, accounting A- ya da A, italyanca dinleme sınavına bağlı, A ya da A- oha nası sıktım lan Buna da notlar açıklanmadan not hesabı yapan öğrenci paradoksu diyolar d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 aga topiği bookmarklıyorum, dönem sonunda görüşelim, kibsçs sdfssa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ok kib d: ben gerçekçi yaklaşıyorum valla quantum ba, database aa, olasılık aa, dif cb, genetik cb, biyokimya cb-bb, research in chemistry aa, resim P :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 oha utku. tek şanssızlığım ümit özlale'den ders almak.iyi anlatıyor eyvallah ama sınavda canavarlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 kimya 1. vize 75, 2. vize 45 eheh. gerçi teknik resimde 37 ve 39 dan sonra 71'i gördüm, gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 vizeler gitti coktan, haftaya finaller geliyo, allah sonumuzu hayir eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Basvurulari bitirene kadar hicbisey gitmiyo allah kahretsin. Omrum curudu omrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 kac okula basvuruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 5, biri master digerleri doktora ama ben doktora istemedigimi 2-3 gun once farkettim lan. basvurulardan biri uPenn'e bu arada komsu olcaz kabul edilirsem sdf. Gerci allah korusun, harvard olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 ben mezun oluyorum ama =(, sen gir, gittigin yere gore is ariim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aquila said: vizeler gitti coktan, haftaya finaller geliyo, allah sonumuzu hayir eylesin. haftaya finaller? ohannes kolay gelsin üzüntünü paylaşiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 uzulucek bisey yok.................simdilik!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 okulda vize yok.her sınav final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 14 ocak final::/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 vizeler bitti 2-3 hafta sonra da finaller. kaldım gerçi niye kasıyorsam : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 2.vizeler nerdeyse bitti. bir tek calculus kaldı, o da bu cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 aquila sen bilgisayar mühendisi misin? çok karizmatik d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar