Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazartesi Matematik vardı. 1 saat boyunca çarprazımda oturan arkadaşım hocaya küfretti. Ben güldüm. İstemsiz olarak gülüyordum. Asistan ''Ne oluyor'' dercesine kaşgöz işareti yapıyordur. Bense sadece kağıdı gösteriyordum. Olay şu. Hoca sınava giren 2000 öğrenciye kazık atmak için derste çözmediği, anlatmadığı yerlerden sormuş 3 soruyu. Toplamda 5 soru var. Ha evet kolaylardıda hoca anlatmadıysa ben gidip ona çalışma kapasitesine sahip bir insan değilim. Ama ilginçtir ki 3.5 soru yaptım.

Dün ingilizce vardı. Çoğunluk phrasal verbs tü. İngilizcem iyidir ama kelime dağarcığım çok düşüktür. Özellikle phrasal verbler. Ama nedense bu da iyi geçti.

Bugün işletme vardı. İngilizce sınavının 18-19 arası olması nedeniyle çalışamamıştım. Sondan geriye doğru bir çalışma şekli oldu. Ahaha şansıma çalıştığım yerlerden çıktı.

Yani vizelerim iyi geçiyor. Eh tabii insan 1 sene kalınca vizelerinin kötü geçme ihtimali olmuyor. Gerçi işletmeye girerken ''Ya daha yaz okulu var kasma o kadar Thau'' diyordum ana neyse bu da iyi geçti.
Mesaj tarihi:
Yarın son vizem Türk Dili var.Hiçbir konuyu bilmiyorum.Bğdaşıklık tutarlılık,Ural-Altay dilleri geçiyor ama nasıl soru gelir bilmiyorum.Galiba sakata geldim...
Mesaj tarihi:
ilk oldugumuz vizeyi daha bugün duyurmuşlar nette. kimyadan 75 almışım temiz, çan 60tı iyi geldi bu. ama en yüksek bu not kalacak diğerler gg.
Mesaj tarihi:
Öğretim İlke ve Yöntemleri sınavı ile son noktayı koymuş bulunmaktayım.
4.00 ortalama yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
İneğim, işimi okulumu seviyorum =P
Mesaj tarihi:
AthleT said:
Öğretim İlke ve Yöntemleri sınavı ile son noktayı koymuş bulunmaktayım.
4.00 ortalama yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
İneğim, işimi okulumu seviyorum =P
we love you insight =)
Mesaj tarihi:
bugun başladı, ingilizce teknikal report writing falan filan. haftaya 4 sınav daha var, bide presentation var, bide senior project için ne zamandır hocanın yanına uğramıyom, dötüme gircek hepsi of
  • Yeni Oluştur...