Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Pazartesi Matematik vardı. 1 saat boyunca çarprazımda oturan arkadaşım hocaya küfretti. Ben güldüm. İstemsiz olarak gülüyordum. Asistan ''Ne oluyor'' dercesine kaşgöz işareti yapıyordur. Bense sadece kağıdı gösteriyordum. Olay şu. Hoca sınava giren 2000 öğrenciye kazık atmak için derste çözmediği, anlatmadığı yerlerden sormuş 3 soruyu. Toplamda 5 soru var. Ha evet kolaylardıda hoca anlatmadıysa ben gidip ona çalışma kapasitesine sahip bir insan değilim. Ama ilginçtir ki 3.5 soru yaptım.

Dün ingilizce vardı. Çoğunluk phrasal verbs tü. İngilizcem iyidir ama kelime dağarcığım çok düşüktür. Özellikle phrasal verbler. Ama nedense bu da iyi geçti.

Bugün işletme vardı. İngilizce sınavının 18-19 arası olması nedeniyle çalışamamıştım. Sondan geriye doğru bir çalışma şekli oldu. Ahaha şansıma çalıştığım yerlerden çıktı.

Yani vizelerim iyi geçiyor. Eh tabii insan 1 sene kalınca vizelerinin kötü geçme ihtimali olmuyor. Gerçi işletmeye girerken ''Ya daha yaz okulu var kasma o kadar Thau'' diyordum ana neyse bu da iyi geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...