Zheld Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bugün vücut ısısı ve yemkatkı maddeleri ve yem mevzuatı derslerinde yardırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 benide tüm vizelerde yargıladılar istatistikten 20 almışım. Yapı malzemesinden 32. gidip su makineden alacam kopyaların efendisi olacam buna karar verdim bu vizelerden sonra. http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=5936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 İzin vermezlerki onu kullanmana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Pazartesi Matematik vardı. 1 saat boyunca çarprazımda oturan arkadaşım hocaya küfretti. Ben güldüm. İstemsiz olarak gülüyordum. Asistan ''Ne oluyor'' dercesine kaşgöz işareti yapıyordur. Bense sadece kağıdı gösteriyordum. Olay şu. Hoca sınava giren 2000 öğrenciye kazık atmak için derste çözmediği, anlatmadığı yerlerden sormuş 3 soruyu. Toplamda 5 soru var. Ha evet kolaylardıda hoca anlatmadıysa ben gidip ona çalışma kapasitesine sahip bir insan değilim. Ama ilginçtir ki 3.5 soru yaptım. Dün ingilizce vardı. Çoğunluk phrasal verbs tü. İngilizcem iyidir ama kelime dağarcığım çok düşüktür. Özellikle phrasal verbler. Ama nedense bu da iyi geçti. Bugün işletme vardı. İngilizce sınavının 18-19 arası olması nedeniyle çalışamamıştım. Sondan geriye doğru bir çalışma şekli oldu. Ahaha şansıma çalıştığım yerlerden çıktı. Yani vizelerim iyi geçiyor. Eh tabii insan 1 sene kalınca vizelerinin kötü geçme ihtimali olmuyor. Gerçi işletmeye girerken ''Ya daha yaz okulu var kasma o kadar Thau'' diyordum ana neyse bu da iyi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 teknik resim çok teknik girdi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bitiyor yarın fransızca ile. bitti ama ben de bittim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Greeny said: İzin vermezlerki onu kullanmana :) yok bizim okulda serbest (DEÜ İnşaat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 3 aralikta 2.vizeler basliyo cok kotu patlayacak gibi bi his var icimde ama dur bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası 100, inşallaaa başladığı gibi gider hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Hukukta iktisat dersinin ne işi var lan, Allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 fizikte tarih koyanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 u.ilişkilere istatistik koyanıda dahil edelim o iki arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ehua 0 bekledigim lineerden 51 almisim gunun en guzel haberi oldu ortalama üstündeyim (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sanırsam sende her sınavı ortalama geçen ama biri sorunca abi çok kötüydü 0 alacma diyenlerdensin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bitti sınavlarım bugün itibariyle. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 yarın management and organization ertesi gün tarih. az kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yarın son vizem Türk Dili var.Hiçbir konuyu bilmiyorum.Bğdaşıklık tutarlılık,Ural-Altay dilleri geçiyor ama nasıl soru gelir bilmiyorum.Galiba sakata geldim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ilk oldugumuz vizeyi daha bugün duyurmuşlar nette. kimyadan 75 almışım temiz, çan 60tı iyi geldi bu. ama en yüksek bu not kalacak diğerler gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Öğretim İlke ve Yöntemleri sınavı ile son noktayı koymuş bulunmaktayım. 4.00 ortalama yolunda emin adımlarla ilerliyorum. İneğim, işimi okulumu seviyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Fly said: beden eğt. öğretmenliği falan tarzı bir bölümdür ?hayır makine müh. okuduğunu biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 AthleT said: Öğretim İlke ve Yöntemleri sınavı ile son noktayı koymuş bulunmaktayım. 4.00 ortalama yolunda emin adımlarla ilerliyorum. İneğim, işimi okulumu seviyorum =Pwe love you insight =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 midtörmz saks. bugün son. bitecek, kurtulacağım. bugün dersten kalacak kadar düşük almazsam kalmam. sps101 yakacaksın geleceğimi ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Oh bitti sonunda...:)Güzel bir vize dönemi geçirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 3. kez aldığım kristalografiden çaktım 100'ü =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bugun başladı, ingilizce teknikal report writing falan filan. haftaya 4 sınav daha var, bide presentation var, bide senior project için ne zamandır hocanın yanına uğramıyom, dötüme gircek hepsi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar