Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Akşam 18.00 de Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası vizem var yedide bitse otobüse bindem sekizde evdeyim yarın sabahki vizeye kadar offfffffffff............. bu saatte sınavmı olur.
Mesaj tarihi:
Yarın akşam (18.00-21.00) HIST191, bu moralle güzel geçer ümidi içindeyim. SPS101 hala başımın belası. Perşembe akşamı belli olur ne yapacağım sanırım.

Freshman English I (ENG101) : 95 (Mary Wynn kadar süper bir hoca yok)
Mesaj tarihi:
L yerine z yazdığım (üstüne de belirttim böyle böyle diye) için fizikçi 70 puan kırmış ilk sınavdan, tebrik ettim kendisini. (21 geldi) bütünleme ftw.

haftaya başlıyor bizim de sanırsam.
Mesaj tarihi:
Proje işini ayarladım ^^ , ödevin de tekini bu gece bitiririm. Yarın da ötekini. Hafta sonu maçım var cuma onun için dinlenirim, ondan sonra 2 hafta boyunca günde 12 saat çalışarak 12 sınavı kazasız atlatmaya çalışacağım.
Mesaj tarihi:
En psikopat öğrenci benimdir herhalde. Hoş psikopat değilde tembel diyelim ;)

4.Sınıf İşletme öğrencisiym (marmara). Okulum 5,5 sene oldu totalde.

1-2-3 ve 4. sınıflar olmak üzere önümüzdeki pazartesiden itibaren 18 tane vizeye gireceğim. Allahtan okulu uzattım bazılarını önümüzdeki senelere sallayacağım ;)
Mesaj tarihi:
ya benim bu hukuka hiç bi zaman kafam basmadı :S gene boş kagıt verdim. şükür muhasebe iyi geçti.. yarında ekonomiyle istatistik var hadi hayırlısı
Mesaj tarihi:
Ahah, ben de yaptım onları da (gerçi ben TBC'den 5 ay önce başladım oyuna yalnızca sadece ZG, MC görebildim) batağa kinge de zaman buldum hep :D . Batak oynamamış marmara öğrencisi ilk kez duyuyorum bak.

@Aiko; iktisat mı okuyorsun?
  • Yeni Oluştur...