Husker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Akşam 18.00 de Avrupa Güvenlik ve Savunma Politikası vizem var yedide bitse otobüse bindem sekizde evdeyim yarın sabahki vizeye kadar offfffffffff............. bu saatte sınavmı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bugun quem sınavı bok gibi geçti bakalım yarın programlamada napıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Yarın akşam (18.00-21.00) HIST191, bu moralle güzel geçer ümidi içindeyim. SPS101 hala başımın belası. Perşembe akşamı belli olur ne yapacağım sanırım. Freshman English I (ENG101) : 95 (Mary Wynn kadar süper bir hoca yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 L yerine z yazdığım (üstüne de belirttim böyle böyle diye) için fizikçi 70 puan kırmış ilk sınavdan, tebrik ettim kendisini. (21 geldi) bütünleme ftw. haftaya başlıyor bizim de sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Medeni Hukuk ve Anayasa kaldı artık.Diğer olduğum 4 sınav fena geçmedi.Ama bu iki sınav beni yiyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 @pyro beden ne lan?beden??üniversite??resim müzik falan da var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 beden eğt. öğretmenliği falan tarzı bir bölümdür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 iyiydi be.. sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 4 vize var... 3 ü iki hafta sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Intermediate Programming: bundanda patladım.. yarın hukukla muhabsebe var bakalım napcez :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 linear algebra and matrix equations... 30 alırım maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Abi yapma ya lineer candır, canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 teki yüzünden okuldan atılacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Proje işini ayarladım ^^ , ödevin de tekini bu gece bitiririm. Yarın da ötekini. Hafta sonu maçım var cuma onun için dinlenirim, ondan sonra 2 hafta boyunca günde 12 saat çalışarak 12 sınavı kazasız atlatmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kötü since 2004. yarın C bil104 vizesi var hiçbir şey bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 C de 90 altı almadım :/ ama ısıdan 20 altına oynuyorum bu dönem hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 En psikopat öğrenci benimdir herhalde. Hoş psikopat değilde tembel diyelim ;) 4.Sınıf İşletme öğrencisiym (marmara). Okulum 5,5 sene oldu totalde. 1-2-3 ve 4. sınıflar olmak üzere önümüzdeki pazartesiden itibaren 18 tane vizeye gireceğim. Allahtan okulu uzattım bazılarını önümüzdeki senelere sallayacağım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 man101 den %68.5 gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Greeny tabii oynadın batağı kingi, şimdi 18+ vizem var dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Yok abi ne batağı kingi. Ben daha çok naxxramas,aq40 yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya benim bu hukuka hiç bi zaman kafam basmadı :S gene boş kagıt verdim. şükür muhasebe iyi geçti.. yarında ekonomiyle istatistik var hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ahah, ben de yaptım onları da (gerçi ben TBC'den 5 ay önce başladım oyuna yalnızca sadece ZG, MC görebildim) batağa kinge de zaman buldum hep :D . Batak oynamamış marmara öğrencisi ilk kez duyuyorum bak. @Aiko; iktisat mı okuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 iktisata giriş beklediğimden iyi geçti :) işletme matematiği feci şekilde yamulttu ama :S cuma günü sosyoloji var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Oh be bir Anayasa kaldı benim.Diğerleri de fena olmadı.Cuma günü sabah 10.30'dan sonra özgürüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ekonometriye çalıştıkça ne kadar az şey bildiğimi öğreniyorum, gözlerim doluyor, bu nedir ya? :/ Gujarati gelse de ders verse bana keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar