nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben de aynı durumdayım,hadi 4 lü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 tamam ben hazırım.ve yann tiersen dinliyorum acayip huzurluyum deli sinerji yaratırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 benim sinirlerim bozuk,makina muhendisine neden ogretirsin arkadas programla dili,hay böle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 HOCAM BUNLAR GERÇEK HAYATTA NE İŞİMİZE YARAYACAK ? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ben ders çalışmaya karar verdim şimdi. siz de çalışın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 55-60-80 gibi takılıyoruz baba. genel olarak pert ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 mat kötü ama iyi geçti ? boş kağıt veririm diyodum 40 puanlık soruyu çözdüm, finale umudum var. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 muhasebe 70 italyanca 88 lineer cebir 60 hciv 68 olasılık ve istatistik 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fortran kaçtı dinamik eh fena degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 2 tanesinden patladım gerisi 50 ve üzeri.1 sene kaldı hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Sosyoloji var yarın. Hadi bakalım. Modernleşme hede hödö kafam durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bugun dif denk e girdim,yaptım ama ne yaptıgımı ben de bilmiyom bakalım gorcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sıçıyorum paso.. normal şeyler bunlar benim için //_- öküzgücü ile çalışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 dasaaa said: sıçıyorum paso.. normal şeyler bunlar benim için //_- öküzgücü ile çalışmam lazım //_- emo mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 mat iyi geçmişti ama çanaltı kalmışım pis inekler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 o çan yok mu zaten .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 @nutella: emin değilim.. öle olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 of coğrafya 47 başladı fekat fransızca 94 ticketing 82.5 hayırlısı bakalım diğerleri de açıklansın coğrafyadan ödev geliyormuş, Ba filan gelecek o ders demek bu, 47 np fhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 dasaaa said: @nutella: emin değilim.. öle olsa gerek sacı yana atmış,muhtemelen emodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 emrah kaşı olsa ondan kyucam.. ama yok galiba lam -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ==^== # # ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 discovering life 95 gelmiiiş =) şoktayım, yuha, nasıl ya? inşallah hoca yanlış filan okumamıştır, imkanı yok bu kadar yüksek gelemezdi o kağıt, gelmemeliydi yani, doğruya doğru. ehauheuahu ama iyi ki gelmiş ehahaha, sevindim şaka maka akşam akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bu yıl iyi gidiyor vizeler beklediğimdne iyi geçti. organik kimya 62 ort 41 analitik kimya 80 ort 69 kim mat 75 ort 69 bide tarih var oda acıklanmadı laboratuarların vizesi yok direk çıkış sınavı var finallerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 data structures dersinden devamsızlıktan kaldım. almanca'ya yarın gitmiyecem büyük ihtimalle o dersten de devamsızlıktan kaldım, devamsızlıktan kalmasam dersten kalcam zaten. Software proje managment dersinde üst üste 2 tane meeting report vermedim büyük ihtimalle projem iptal olcak o yüzden bu derstende kalmış olcam. Software specified and desing dersinde de 16saat devamsızlık hakkım varken 26 saat devamsızlık yaptım bu hafta ile beraber bu arada daha hiç lab göndermedim. Bir ara depresyona girmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar