AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Atatürk Üniversitesi (Erzurum) 'nde başlayalı 1 hafta oluyor. 4 sınav olduk şimdilik. Bölüm Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Sporda Rekreasyon Yönetimi - 90'dan az gelirse itiraz ederim =) Program Geliştirme - Aynı =) Egzersiz Fizyolojisi - 85 muhtemelen Ritm Eğitimi ve Dans - 75+ bekliyorum. Sizde durumlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bir hazırlık öğrencisi olarak sınavlarım halen devam etmekte ama güsel geçiyo cumartesi günü sınav sonuçlarımı yazarım yarında ESP ve listing sınavlarım var saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 vizeyi kaçırdım bugün bazı aksilikler yüzünden. dünkü 30 puanlık sınavlara girdim bugün 70lik gitti. rapor verdim çivi yazısıyla bi dilekçeyle beraber umarım mazeret sınavına alırlar. almazlarsa da -sanırım final bir tek sene sonunda var hazırlıkta- diğer 3 vizeden 75er almam lazım 60 ortalamayı tutturup finale girebilmem için. hoş iki dönem arası final varsa bu sene bitti benim için mazereti kabul etmezlerse. yazık oldu çok kolaymış sınav halbuki. umarım kabul ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Vizeler mükemmel gidiyor :) Hepsinden full çaktım Ben çakmakla meşgulken,etrafımdaki öğrenciler kopya kopya diye yalvarmakla meşguldü. Ama ben verdim mi? Hayııır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 vercenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 iki hafta sonra başlıyo marmara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 veteriner hekim geçen sene hiç çalışadan girdim bi türkçeyi veremedim 32 dersten (saçım uzun diye) busene de hiç çalışmıyorum türkçe 19 da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 odeğilde yarın tarih vizem var korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evet benim de ilk vizeler bitti. calculus-55 econ-58 sosyoloji belli değil ama iyi geçmedi pek. az önce de işletmeye giriş sınavından geldim. o gayet iyi geçti. kol gibiydi ama :) calculustan 80 falan bekliyodum. itiraz ettim, yarın kadınla birlikte kontrol edicez. econ ise bir garip. işin kötüsü, curve'lerin altındayım hep bir kaç puan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Aynen marmara 2 hafta sonra; 3. sınıftan Eko 1 Mikro Eko Yöneylem Karar Teorisi Örnekleme Pazarlama Stratejileri Para Teorisi İşletme Finansmanı 2. sınıftan İstatistiksel Analiz Matematiksel İktisat Matematiksel İstatistik 1. sınıftan Mat 1 olmak üzere 12 pare vizeye gireceğim. Sınav saatleri göt göte gelmezse bu sene iddalıyım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1.sınıflar 9 2.sınıflar 10 3.sınıflar 11 de başlar heralde sınavlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 15.00 , 16.00, 17.00 (ikinci öğretimim) ama sorun şu ki, birisi 16.00da başlayıp diğeri 17.00da başlayınca 2. sınavadan bir ... anlamıyorum açık konuşmak gerekirse. Gerçi geçen sene mat 1den sonra mikro iktisat sınavına girdim, mikroyu geçtim mat kaldı ama mat zaten tamamen psikolojik etkisinden dolayı kaldığım bir ders, onu pek takmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 haftaya başlıyor - ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eski türkçe-mıçtım gibi kıpçak türkçesi grameri-en zor geçeceğini düşündüğüm sınavdı en iyisi oldu:) diğerleri hemen hemen aynı mükkemmelin altında iyi yarın azeri edebiyatı var ama hiç çalışasım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 erciyes bilg muh, 3. sene diferansiyel denklemlerden 3. defa kaldim sanirim(2. sene + yaz okulu + bu sene) digerleri iyi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 uluslararası politika girdi gibi. bugün siyasi tarih var o da gircek sanki. diğerleri idare eder,10 tane vardı 8 tanesinden geçerim heralde :S edit:yok lan uluslararası politika girdi ya 20-30 alırsam iyi.süper salladım lan sınavda sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bah pazartesi iktisata giriş sınava var.. bakalım kim kime girecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 İktisada giriş çerez ders, zaten vizelere genelde arz talep ve en fazla esneklik yetişiyor (hatırladığım kadarıyla). Hocanız grafik üzerinden anlatıyorsa bütün grafiklere çalış, arz talep dengesine vs. hakim ol, onları etkileyen faktörleri bil 100 alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 9 eylül mak müh daha henüz geçen hafta bir kimya vizesi olduk sadece, notu açıklanmadı bile. bugün teknik ing var 1,5 saat sonra. ayrıyetten 2 günde bir vize, o kadar beklediler beklediler şimdi sıkıştırdılar ardı ardına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yeditepe | görsel iletişim tasarım. humanities 85 mat vizesine girdim 80+ bekliyorum hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yükseklik ölçmeleri girdi. Fizik1 mat1 ve sayısal çözemlemede koydum çocuğu. Yarın dengeleme hesabı, mesleki ingilizce ve cartography girecek eminim. Ondan sonraki günlerde de fotogrametri1 ve kentsel alan düzenlemesi giricek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 eskişehir osmangazi kimya 1.sınıf vizeler bugün bitti acıklananlar fena değil genel kimya 66 fizik 50 lab teknigi 60 kimya tarihi 87 ANALiz var bi giren ondanda 40 ciwarı bişe alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 berbat gidiyor yine depresyon mode yine düşük notlar difden 60 aldim bildigim tek notum bu advance ve lineerden düşük bekliyom oyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 20-30 alirim dedigim sinavlardan 55 ve 46 aldim, allahtan sinavlar cok onemli degil, ama finallerde rekor kirmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 2 hafta var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar