Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Atatürk Üniversitesi (Erzurum) 'nde başlayalı 1 hafta oluyor.
4 sınav olduk şimdilik.

Bölüm Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği

Sporda Rekreasyon Yönetimi - 90'dan az gelirse itiraz ederim =)
Program Geliştirme - Aynı =)
Egzersiz Fizyolojisi - 85 muhtemelen
Ritm Eğitimi ve Dans - 75+ bekliyorum.

Sizde durumlar nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

vizeyi kaçırdım bugün bazı aksilikler yüzünden. dünkü 30 puanlık sınavlara girdim bugün 70lik gitti. rapor verdim çivi yazısıyla bi dilekçeyle beraber umarım mazeret sınavına alırlar. almazlarsa da -sanırım final bir tek sene sonunda var hazırlıkta- diğer 3 vizeden 75er almam lazım 60 ortalamayı tutturup finale girebilmem için. hoş iki dönem arası final varsa bu sene bitti benim için mazereti kabul etmezlerse. yazık oldu çok kolaymış sınav halbuki. umarım kabul ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

evet benim de ilk vizeler bitti.
calculus-55
econ-58
sosyoloji belli değil ama iyi geçmedi pek.
az önce de işletmeye giriş sınavından geldim. o gayet iyi geçti. kol gibiydi ama :) calculustan 80 falan bekliyodum. itiraz ettim, yarın kadınla birlikte kontrol edicez. econ ise bir garip. işin kötüsü, curve'lerin altındayım hep bir kaç puan falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen marmara 2 hafta sonra;

3. sınıftan
Eko 1
Mikro Eko
Yöneylem
Karar Teorisi
Örnekleme
Pazarlama Stratejileri
Para Teorisi
İşletme Finansmanı

2. sınıftan
İstatistiksel Analiz
Matematiksel İktisat
Matematiksel İstatistik

1. sınıftan
Mat 1

olmak üzere 12 pare vizeye gireceğim. Sınav saatleri göt göte gelmezse bu sene iddalıyım xD
Sosyal ağlarda paylaş

15.00 , 16.00, 17.00 (ikinci öğretimim) ama sorun şu ki, birisi 16.00da başlayıp diğeri 17.00da başlayınca 2. sınavadan bir ... anlamıyorum açık konuşmak gerekirse. Gerçi geçen sene mat 1den sonra mikro iktisat sınavına girdim, mikroyu geçtim mat kaldı ama mat zaten tamamen psikolojik etkisinden dolayı kaldığım bir ders, onu pek takmıyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...