Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Dün Harley Davidson bot aldım..Görünüşü falan çok güzel..Dedim bi giyeyim..Kıvrandım böle giymek için,terledim vs..Çizme olduğu için baya bi yukarı çıkıyo haliyle..Ama yukarı çıktıkça bollaşıyo.Bi boşluk kalıyo böle ayağımla ayakkabı arasında yaklaşık 2 parmak falan..Ama vazgeçmiycektim ve dayanıcaktım..Alıyorum ulan dedim..Çıkarıcam haliyle kendisini.Ayakkabı çıkmıyor mk,ordan burdan çekiştiriyorum bi yandan da terliyorum yine..Sonunda başardım..Açılır falan diye ummaktayım şuan ama her eve geldiğimde bi 5 dakika uğraştırıyo beni meret.. Böhü :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 montla sıç! ehafuahufaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yukarı çıktıkça açılır tabi, jean'i içine sokuyosun, herkese hava atıyosun, harley aldınmı oyle giyeceksin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben de motorsiklet sandım. büyüyünce alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ciyni içini sokmak saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hevesini kırmak gıbı olmasın ama Harleyler 3 yıl once modaydı :) Giyip cıkartma konusunda ıse bır sure sonra hem botun hem sen bu duruma alısıyorsun ılk zamanlar cok zorlanman normal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Öncekikle attığın mesajlarda .mk kullanmamalısın. Çünkü forumlarda küfür yasak. Sonrasında harleyin alışma süresi var sanırsam :) Bende öyle oldu. 2-3 gün bu derdi çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 HymnOfSnuk said: ben de motorsiklet sandım. büyüyünce alıcam.off ben de motor sandım heycan yaptımm öyleki fotograf fln bekliorrm.. ben de alıcam buyuyunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bende sene sonu bu marka hakkında outline vericekmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 adamınbiri said: montla sıç! ehafuahufaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 komikliğini yitirdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Aiko said: bende sene sonu bu marka hakkında outline vericekmişimha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mojito said: Hevesini kırmak gıbı olmasın ama Harleyler 3 yıl once modaydı :) Giyip cıkartma konusunda ıse bır sure sonra hem botun hem sen bu duruma alısıyorsun ılk zamanlar cok zorlanman normal... Modası yokken giymek çok daha iyi zaten. Taş gibi ayakkabı hem de gayet şık modası geçti deyip rafa kaldıranları anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Katılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 3 yıl önce değil 5 yıl önce modaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KevinLuth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 adamınbiri said: montla sıç! ehafuahufaefh:D Ha gayret takıcaklar! madalya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 motor diye girdim topice çıka çıka bot çıktı peh. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar