suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mumu said: hiç mi line yapan adam görmediniz hayatınızda ulan filmlerde bile mi görmediniz? çok büyük eksiklik harbiden görmemek.. Bence çok güzel birşey bilmemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Lucarelli'yle Crouch çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 PrudenT said: olayın videosu da bu, gerçi bi yerlerde var bu topicte ama tek başına: http://www.youtube.com/watch?v=lC1xUEyE81Q bu süpermiş yavyeni görüom hakem nie kart vermiş ki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mumu said: hiç mi line yapan adam görmediniz hayatınızda ulan filmlerde bile mi görmediniz?ben mesela yere bişey fısıldıyormuş gibi bakmıştım önce,hikayeyi okuyunca anladım. ayrıca prunun video süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 line yapmak ne demek ya bide line diemi okunuo yoksa layn mı nedir vaziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Golden sonra öpüşen futbolcular vardı.. Gay bi şekilde. Kim bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 mokoko said: dEaThMooN said: ben bi halt anlamadım bu gol sevincinden ? yamulmuosan mactan onceki hafta fowler ın eroin-kokain kullandını soyleyen 1 2 haber cıkmıs gazetelerde oda gol u attıktan soora gidio saha cizgilerini burnuna cekermiş gibin yapıo eroin hesabıı Kokain o. Eroin damardan. Kokain burna cekiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 en güzeli, yılmaz vuralın sevinci. :D http://www.youtube.com/watch?v=yiZaJ4RVBJI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 said: Kokain o. Eroin damardan. Kokain burna cekiliyor. o konularla bi bilgim yok :D:D kusura kalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Pascal'ı yazmamış kimse? =) Eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 @alcadras muhauhauah geberdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 suBzer0 said: Mumu said: hiç mi line yapan adam görmediniz hayatınızda ulan filmlerde bile mi görmediniz? çok büyük eksiklik harbiden görmemek.. Bence çok güzel birşey bilmemeleri evet cahilliğe giriyor bir yerden sonrası. uyuşturucu bile olsa genel kültürdür. sadece o "line" dediğim şeyden bahsetmiyorum. bir insan birşeyi biliyor diye illa yapması gerekmiyor. mesela ben biliyorum diye kokainman mı oluyorum? fowler'ın gol sevincinin hikayesi de güzeldir, verdiği tepki de güzeldir. yani yapış sebebi güzeldir. yoksa fowler kokainmanmış line yapyıormuş zerre umurunda değil kimsenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Pyro said: eric cantona forvet miydi? yok artık. Nassı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 muhauah yılmaz vural super adamdı ya gıtmısdım ben o maca trıbunler onun sayesınde doluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar