adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bağırmayın çocuklar içerde hasta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 merak sardı herhalde abisi sen takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Kolpacı değilim ben. ayrıca merak etme takılıcam genial. cok görüceksin beni. harbiden bokunu cıkardınız yani tanışalım kaynaşalım dedik adamlar fakemisin diyor ya...pffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 tanışma faslı için yanlış yerdesin sorun bu git yeni gelenlere balonunu patlat gel ben öle yaptım valla iyi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BU TOPİKTE ESPRİ YAPMAYI YASAKLIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abartınız artık çocuklar herkez sınıfına yok yazıcam yoksa heaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Olivies said: BU TOPİKTE ESPRİ YAPMAYI YASAKLIYORUM. *Espri yapmak için zeytinlerin kafasını çevirmesini bekler* ANAM NAPTIM LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 denicem genial... patlatıcam bu balonu.. demek herşey balondan ibaretmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 balon aslında yok balon aslında yok balon aslında yok *balonu yamultur:S* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bak sende öğrendin olayları ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Belki balonum olmasa daha farklı bi muamele görürdüm herhalde en azından "alıntı tuşunu bozma" denmezdi neyse eyvallah beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 e tamir ettir artık sende tamam :D konu değiştir yeter postta kasılmıyo burda boşver ahufaehufah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Geyik tutmadıysa uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ekmek said: Geyik tutmadıysa uzatma. *ters ters bakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 genial said: Ekmek said: Geyik tutmadıysa uzatma. *ters ters bakar* "abi şaşı olcak düz bak" der Yukarda okumakta olduğunuz yazı "espiri yapma yasağını" delme amaçlı yazılmış bir yazıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kendin soyledin laf anlatabilseydin banlanmazdin demekki yol yanlis otur calis yeniden gel kthxdie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 laf anlatmaya calıştıgım kişiler yöneticiler veya yöneticiler arkadaşı olan zaatlar dolaylı olarak gıcıklık ve antipati(paticikle alakalı değil lol) başlıyor. Ufacık bi hatamı bulup büyütüp banlanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 efem sımdı ben elımde mp50 mı desem m60 mı desem ole bı aletle ılerlıyorum bole karanlık bı tren ıstasyonunda hava alacakaranlık gunes batmıs ama ortalık bıraz aydınlık etrafta bı lamba var fakat yanıp yanıp sonuyor ıstasyonun ıkı tarafıda tellerle cevrılı neyse efem bırden ustume ustume adamlar gelıyor ellerı sılahlı bu arada ben 3 person mod dayım baslıyorum adamların ustune mermı saydırmaya fakat bı halt olmuyor halıyle bende bı sınır oluyorum kufur edıyorum derken bırden elımde bı katana(vanq) belırıyor allah dıyorum baslıyorum adamlara dalmaya katana ıle hayda bu sefer de katana bole egrılıp bukuluyor acaıp bı sekıl alıyor gene adamlara bısey yapamıyorum bu sefer ıyıcene dellenıyom ole bole deıl cok fena barız berserk mod a gecıyorum katanayı buyuk bı hısımla gokyuzune kaldırıyorum ve bırden ortama sarı sarı sımsekler dusuyor bende uyanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ruya gordum bugun ruyamda eski ev arkadasim beni konsere cagiriyormus, konserin adi "love & live"mis. pek guvenmeyerek kabul ediyorum, once eve gecip bişeler almamiz lazim diyor. evine gidiyoruz. tuvalete giriyim ben diyorum, tam iceri giriyorum, kapiyi kapamıyorum. gizleniyorum. eski ev arkadasimin tuvaletin kapisini kilitlemeye calistigini goruyorumi tam o sirada kapidan duygu giriyor birden benim gordugumu goruyor ve ben ev arkadasimi itiyorum ikisi birden benim üstüme atliyorlar sonra duygu boynuma yapişiyor bogmaya calişiyor falan arkadasim uyandirdi, sesime odadan gelmis imdat imdat diye bagriniyormusum evet sizce ruyalarin tersi cikardan, ben mi bu kariyi bogazlicam? yoksa gg mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 valla yattım uyudum ne gördüm hatırlamıyorum hadi bakalım tabirini alayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dory said: ruya gordum bugun ruyamda eski ev arkadasim beni konsere cagiriyormus, konserin adi "love & live"mis. pek guvenmeyerek kabul ediyorum, once eve gecip bişeler almamiz lazim diyor. evine gidiyoruz. tuvalete giriyim ben diyorum, tam iceri giriyorum, kapiyi kapamıyorum. gizleniyorum. eski ev arkadasimin tuvaletin kapisini kilitlemeye calistigini goruyorumi tam o sirada kapidan duygu giriyor birden benim gordugumu goruyor ve ben ev arkadasimi itiyorum ikisi birden benim üstüme atliyorlar sonra duygu boynuma yapişiyor bogmaya calişiyor falan arkadasim uyandirdi, sesime odadan gelmis imdat imdat diye bagriniyormusum evet sizce ruyalarin tersi cikardan, ben mi bu kariyi bogazlicam? yoksa gg mi arkadaşım çok mu kafana takıyosun bazı şeyleri sen ??! hiç gerek yok ben sana diyim dugumudur nedir birisi o o kadar açık ve net rahat olmayı dene geçer "geçecek" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kısa öz anlatayım: maçtan 2 gece önce helsingborga 3-2 yenileceğimizi gördüm sonuç malum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar