Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3 Live Yorumları Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patch olayına fazla dikkat etmediğim farkında değilim. Season 1 arena itemları honer pointle alınabilmesi bu patchle gelmeyecek iydi? Geldiyse vendoru nerde?
Mesaj tarihi:
Önceden varmıydı bilmiyorum ama yeni dikkatimi çekti STV-Barrens hattındaki gemiye mürettebat eklenmiş çok hoş olmuş. Onun dışında itemler güzelleşmiş baya. Birde dungeon deneme fırsatım olmadı ama quest xpleri fena değil.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
q başına 10k veriyor mu mesela 30 lvlde falan?

eee oha:DLvl 30da questler 2K-2.5K arası veriyor.Exp artışı %30 olduğuna göre 3K-3.4K civarı verir.10K ne demek yaws 4quest 1 lvl demek.Funserver gibi olur ortalık:D
Mesaj tarihi:
Ben hayal etmiştim doğru çıktı demek xD . LvL 38 priestim var da onu kasmayı düşünüyorum şu acc.ı bi açabilsem :/

( bu arada 3-4k arası veriyordu un goro qları yanlış hatırlamıyorsam. Hatta Outlande çıkana kadar maks 5-6k veriyordu qlar.
Mesaj tarihi:
t5 resto setin 4 bonus'unu sevmedim eskisi daha imba idi 4 parça yapacam bugunlerde ama cok kotu suandaki bonus

:( paso nerfliyor bizi bıktım.

paladin kastim bende canım sıkıldı nerf nerf
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil.

Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D

2 tane 30 luk 2 tane de 40 lığım vardı sevindim açıkçası hehe. 70 yaparım sonunda bir tanesini umarım :P

item güncellemesi falan iyi oldu bence, twink olanlarla vaktini item kasmaya ayıramayanlar arasındaki farkı bir nebze kapadı.

ha wsg'de twinkle baş etmek yine zor , ama en azından 3-4 kişi bir araya gelmeniz gerekmiyor karşı koyabilmek için. (19 wsg'de twink rogue'lar için böyleydi en azından)

edit : şimdi farkettim quest veren npcleri de görüyoruz haritada artık.
Mesaj tarihi:
raist, bazı addonlar sorun cıkarıyor evet. özellikle unite frame ve target debufflarını gösterenlerde sorun yaşadım ben. ama çoğunun yeni versiyonu cıkmış bile. wowaceupdater sagolsun cok kolay oldu indirmek.
  • Yeni Oluştur...