Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Yeni izledim. Teşekkürler paticik ve konuyu açan arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yalnız ayda bir kez falan birilerinin filmi ilk kez izleyip "ananıssss bu ne lan böyle" diye bu başlığa gelmesi süper :D ilk izlediğimdeki duygularımı anımsatıyor bana. İZLEMEYEN VARSA İZLESİN HEMEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 yine trtde yayınlandı zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 trt'nin şuanki iktidar felsefesine tamamen ters bi film deil mi bu? sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ayda bi yayınlanıyo trtde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 garip olan da o zaten, belirli dönemlerde düzenli olarak gösteriyor TRT hehe geçen ay verilmişti yanlış hatırlamıyorsam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 bu başlıktan sonra gittim izledim de... meh... sıkıcı bi film biraz. az bütçesi olaymış çok daha güzel eğlencelik bi film olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Cystein said: trt'nin şuanki iktidar felsefesine tamamen ters bi film deil mi bu? sanmam :D Adam İsa çıkıyo, hıristiyanlık yalan diyo falan ya, o yüzden yayınlıyolardır sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Oce4n said: bu başlıktan sonra gittim izledim de... meh... sıkıcı bi film biraz. az bütçesi olaymış çok daha güzel eğlencelik bi film olurmuş.Aga bütçe olsa flashback mı yapacaklardı adamın hikayelerinde adafafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 2/10. heralde en overrated filmlerden bitanesidir. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ^^2 mi http://vthumb.ak.fbcdn.net/hvthumb-ak-snc6/158901_101943389892102_101943143225460_34426_575_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 http://listverse.files.wordpress.com/2008/08/152447-trainingday-l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 şimdi bitti film. yok böyle bişey keşke daha uzun olsaydı. hayatımda izlediğin en iyi filmlerden biri oldu direk. umarım kısa zamanda unutur bida izlerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 reyou said: 2/10. heralde en overrated filmlerden bitanesidir. peh.alın bunu içeri hatta vizyon bölümü dışına alın direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 belki filme tam konsantre olamadim, belkide bisiyler atladim izlerken.. nedir bu kadar guzel olan kacirdigim anlamadim; aynen suna benziyo, yurtta arkadaslarla bi araya oturursun geyik cevirirsin 14 bin sene yasasan nolur diye, yanina acarsin bi insanlik tarihi kitabi 1-2 satir okursun, aha bunlari bunlari gorurdum diye.. lan ne bi action var, ne bi tarihte olan bi olayin aslinda ole olmadigini gosterme olayi var.. bi ben isayim kismi enteresandi, orda heralde din yoktura fln getirmeye calisilmista cok basarisiz yani, ozumseyemedim abi filmi napiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 http://www.zekatestimerkezi.com/ o değilde filmin bence böyle insanı içine çeken bi doğallığı var sanki o odadaymış tribine giriosun.isa misa pek inanmadıgım birşey olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o degilde, film cidden kotuydu be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 vay arkadaş. diyecek bişey yok sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Red said: http://www.zekatestimerkezi.com/ o değilde filmin bence böyle insanı içine çeken bi doğallığı var sanki o odadaymış tribine giriosun.isa misa pek inanmadıgım birşey olmasına rağmenbunu yaptım bu arada 140 çıktı iq. doğru mu bu site yoksa para tuzağı mı hmmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 modlara sesleniyorum,bu bölümden değil ama bu konudan banlama gibi bişey varsa reyou yu banlayın abi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 sanirim farkli filmler seyrettik biz keywordleri veriyorum, oda, cristopher columbus, isa, oda, mamut, oda, bilim adami, oda, oda, yine oda, biraz daha oda, saka, oda, oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 saçma ve gereksiz bi yapım harbiden... vest of taym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 reyou said: sanirim farkli filmler seyrettik biz keywordleri veriyorum, oda, cristopher columbus, isa, oda, mamut, oda, bilim adami, oda, oda, yine oda, biraz daha oda, saka, oda, oda. + van gogh, beethoven, "biz kimiz, neden buradayız?" sorusu, tarihte olduğu söylenenlerin ne kadar basit bir şekilde (iyi veya kötü niyetli) çarpıtılabileceği, etrafımızda olanlardan ne kadar haberdar olduğumuz... oyunculuk iyi mi, değil mi, bunu başkalarına dikte edecek kadar sinema bilgim yok. sadece izlerim ve incelerim ben. benim için yeterliydi zaten oyunculuk, ilkokul piyesi gibi değildi işte. bana göre bu filmde asıl olan konu ve konunun nasıl işlendiğiydi zaten. gayet de başarılıydı bunlarda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ingenious, nickinle tezat bir yapın var maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 kill them, kill them with fire! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar