Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Man from Earth

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
belki filme tam konsantre olamadim, belkide bisiyler atladim izlerken.. nedir bu kadar guzel olan kacirdigim anlamadim;

aynen suna benziyo, yurtta arkadaslarla bi araya oturursun geyik cevirirsin 14 bin sene yasasan nolur diye, yanina acarsin bi insanlik tarihi kitabi 1-2 satir okursun, aha bunlari bunlari gorurdum diye.. lan ne bi action var, ne bi tarihte olan bi olayin aslinda ole olmadigini gosterme olayi var.. bi ben isayim kismi enteresandi, orda heralde din yoktura fln getirmeye calisilmista cok basarisiz yani, ozumseyemedim abi filmi napiyim :D

Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

sanirim farkli filmler seyrettik biz keywordleri veriyorum,

oda, cristopher columbus, isa, oda, mamut, oda, bilim adami, oda, oda, yine oda, biraz daha oda, saka, oda, oda.

+ van gogh, beethoven, "biz kimiz, neden buradayız?" sorusu, tarihte olduğu söylenenlerin ne kadar basit bir şekilde (iyi veya kötü niyetli) çarpıtılabileceği, etrafımızda olanlardan ne kadar haberdar olduğumuz...

oyunculuk iyi mi, değil mi, bunu başkalarına dikte edecek kadar sinema bilgim yok. sadece izlerim ve incelerim ben. benim için yeterliydi zaten oyunculuk, ilkokul piyesi gibi değildi işte. bana göre bu filmde asıl olan konu ve konunun nasıl işlendiğiydi zaten. gayet de başarılıydı bunlarda bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...