nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çarşı ile beşiktaş taraftarı nasıl bir tutulur. çarşı 3-5 bin kişilik çapulcu grubudur. her kulüpte böyle adamlar vardır. milyonlarca beşiktaşlının bu heriflerle ne ilgisi var. seba ve bilgili ye aylarca küfür ettiler ama kulübü batıran demirörene laf atanları vurdular. kulüpten ve takımdan çok kendi çıkarlarını düşünen bi grup çarşı. liverpool maçına 2 ay önceden hazırlandılar. bu maçtaki performansları ile reklamlarını yapacaklarını iyi biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi de sivas maçında bazı protestolar oldu ama bakalım devamı gelecekmi.süleyman seba'ya aylarca küfür edilmişti. ayrıca sezon başında sinan engine pankart açılınca, alen tesislere gidip özür dilemişti, pankartı açan grunun lideri öldürülmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 zydar said: Bence taraftar olmak gidip bağarmak deildir stadta. Takımının lisanslı ürünlerini satın almak, stada gidip "bilet" parasını verip maç izlemek, sokakta aldığın eşyaları kullanmak, Gerektiğinde deplasmanlara gidip destek vermektir. Bazı arkadaşlar yaptıklarının süper bişi olduğunu sanıyorlar herhalde. hani maça gittim kartal gol gol gol diye baardım 10 dakka inanılmaz taraftarım. Biletsiz girdim sokak satıcısından atkımı aldım. formayı pazardan kaptım. 2 tanede gs li fenerli falan dövdüm. oraya buraya küfür ettim. Bjk taraftarı çok iyidir. Bunları geçiceksiniz arkadaşlar. Kimin stadında adam öldürüldü? Hatırlayın bir bakalım. Ayrıca bu haberlerde tamamen uydurma bana kalırsa. 1-FB-AZ maçında ve sonraki bir lig maçında da adam bıçaklandı, Bir fb maçında silahla adam yaralandı, GS liler zaten stadı yaktı bir bjk lilermi şiddet yapıyor? 2-Lisanslı ürün almak konusunda: Borsaya bildirilen gelirler: 31/08/2007 (YTL) (konsolide) Bilanço kalemleri GS FB BJK TV yayın geliri 2.411.549 2.517.292 2.426.331 Sponsorluk geliri 1.240.957 889.182 2.753.296 Lisanslı ürün satışı 1.404.804 568.102 2.678.147 Net satış gelirleri 7.228.053 5.100.146 23.323.514 Net dönem kârı 10.177.775 4.685.150 4.362.983 Vatan http://www.haberturk.com/haber.asp?id=42522&cat=170&dt=2007/10/31 Biz üstümüze düşeni yapıyoruz ama tüpçü ortalığı batırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 rakamlara inanasım gelmedi vergi mi kaçırıyoruz ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 fenerle besiktasin yeri karismis olabilir orada gs be bjk yeni sponsorluk anlasmalari yapti (dijital dogan) o yuzden fenerinkinin daha dusuk olmasi lazim biz anlasma yapmadik kimseyle bide urun satisi en yuksek fenerde suan 2. gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Vergi kaçırıyoruzdur eğer doğru rakamlarsa. Ama Fenerium her sattığı ürüne fiş kesiyor diye biliyorum. En azından 10-15 kere alışveriş yapmışımdır ve hepsinde kestiler. Bu yüzden en azından lisanslı ürün satışı konusundaki değerler büyük yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Borsaya bildirme işi yaş iş. Şöyle ki, Fenerium mesela Fenerbahçe'nin borsa da bulunan şirketinde olmaya bilir. Yoksa 5 trilyon ciro fenerbahçe yapmışsa 23 trilyon beşiktaşın yapmış olması imkansız. Sponsorluk da aynı şekilde. Beşiktaş taraftarı genel olarak çapulcu falan değil, her takımda FB, GS, BJK çapulcu dediğimiz tipte taraftar var ama sonuçta neredeyse 1.5, 2 kat fazla fenerli var beşiktaşlıdan. Çapulcu dediğimiz kitle genelde maçlara küfretmek için giden kitle, bu beşiktaşta daha çok göze batıyor sadece. Şöyle bi ekleme yapayım Fenerium la ilgili. Ben Fenerli bir arkadaşıma hediye alacaksam gidip Feneriumdan alıyorum, Geçen çok iyi bir beşiktaşlı olan bi arkadaşım için kartal yuvasına gittim. Bir şey bulamadım alacak aradım sordum istediğini söylesin de bari boşa gitmesin diye, çık abi ordan bişi istemem dedi. Ki bu dediğim çocuk gerçekten hasta beşiktaşlı. Yönetim mahvetti beşiktaşın ticari potansiyelini. Ama bu ticari çöküş ilk olarak Serdar Bilgilinin yaptırdığı (emin değilim Demirörenin ilk zamanları da olabilir) locaların çarşı istedi diye yıkılmasıyla başladı. Fenerbahçe ise stadda bulunan reklamlar gözükmüyor diye stada pankart astırmayı bile yasakladı GFB'yi karşısına alma riskini göze alarak. Bazen Antu forumlarında da okuyorum yönetimin yaptığı anti-taraftar hareketlere (pankart kombine çekirdek çitleyerek maç seyreden seyirci falan) tepki gösteriliyor ve sürekli "Bu takımın sahibi taraftardır" geyikleri yapılıyor. Bu takımların sahibi genel kuruldur. Eğer taraftarlar için ödünler verilmeye başlanırsa takım pozitif değil negatif yönde ilerler ve buna da en çok üzülen "o taraftarlar" olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 verilen rakkamlar yanlış fanatik vatan habertürk güvenilmemesi gerek spor servislerine sahipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 haberturk copy paste haber servisi zaten hehe feneriumlarda barkod sistemi var yani faturasiz bisey alamiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bazen Antu forumlarında da okuyorum yönetimin yaptığı anti-taraftar hareketlere (pankart kombine çekirdek çitleyerek maç seyreden seyirci falan) tepki gösteriliyor ve sürekli "Bu takımın sahibi taraftardır" geyikleri yapılıyor. Bu takımların sahibi genel kuruldur. Eğer taraftarlar için ödünler verilmeye başlanırsa takım pozitif değil negatif yönde ilerler ve buna da en çok üzülen "o taraftarlar" olur. said: gözünden kaçırdığın nokta şu : beşiktaştaki çarşı grubu zaten bjk 'ın gerçek sahibidir yani kongre üyeleridir. O yüzden eğer ki birisi çıkıp ben bu beşiktaşa başkan olacam diyorsa çarşı ile arasının iyi olması lazım. evet serdar bilgili dönemindeydi localar, yıkılmasına neden olan grup çarşıdır buda doğru ama çarşı zaten bjk kongre üyelerine sahip geniş bir gruptur. ister sev yada sevme bu takımın sahibi taraftardır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yoneticilerde taraftar degil mi? hic biri profesyonel degil bu ulkede yoneticilerin hepsi taraftar ..kimse sahibi olarak adlandirilamaz bana gore.sahipligi asmis kurumlar 3buyukler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nukbasliklikiz said: çarşı ile beşiktaş taraftarı nasıl bir tutulur. çarşı 3-5 bin kişilik çapulcu grubudur. her kulüpte böyle adamlar vardır. milyonlarca beşiktaşlının bu heriflerle ne ilgisi var. seba ve bilgili ye aylarca küfür ettiler ama kulübü batıran demirörene laf atanları vurdular. kulüpten ve takımdan çok kendi çıkarlarını düşünen bi grup çarşı. liverpool maçına 2 ay önceden hazırlandılar. bu maçtaki performansları ile reklamlarını yapacaklarını iyi biliyorlardı. çok biliosunuz gerçekten... kim küfretmiş serdar bilgiliye aylarca?? şehir efsanesine döndü olay. serdar bilgilinin kendi sözlerini dinleyin bari. numaralarından 25-30 kişi küfretti diyor. o da doğru mu yalan mı bilen yok. reklamını yaptı kaçtı gitti takım dağılırken de. sebaya ise öle aşırı küfür olmadı olan küfür de stadın çeşitli bölgelerinden ayrı ayrı yapıldı çarşının bir alakası yok. sebaya yapılan protesto ahmet dursun seba gitsindi topluca yapılan. liverpool maçına 2 ay önceden hazırlandılar reklam için demişsin. ama liverpool maçındaki atmosferin, sıradışı güzelliğin sebebinin çarşı değil, bütün stadın inanılmaz bir şekilde yarattığı atmosfer olduğunu bilmeden konuşuyorsun? çarşı hazırlandı doğru ama çarşının performansı değildi o maçı özel kılan. numaralının bile inanılmaz performansı vardı. ve evet inan ki kapalı dışındaki tribünler aylarca hazırlık filan yapmadı. ----- satış rakamları ise yalan. beşiktaşın fenere ulaşma imkanı yok bu koşullarda. taraftar sayısı ve taraftarın genel ekonomik profili bu şekilde. üstüne bir de kartal yuvaları feci kötü durumda. feneriuma bir giriyorsun herşey var! abartısız bütün ihtiyaçlarını giderirsin. yakında yemek filan da satarlar fener ekmeği filan diye. beşiktaşta ise hiçbirşey yok. örnek alsınlar feneriumu koysunlar herşeyi biz de alalım oradan ama yöneticiler kuş beyinli olunca böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kşisel fikrim: çarşı grubu ile beşiktaş taraftarının alakası olamaz. çünkü çarşı grubu taraftar değil bağıran insan topluluğu. kavga eden vs. taraftarın tüm dünyadaki tanımını yapmıştık. çarşıda bir madde bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 zydar said: kşisel fikrim: çarşı grubu ile beşiktaş taraftarının alakası olamaz. çünkü çarşı grubu taraftar değil bağıran insan topluluğu. kavga eden vs. taraftarın tüm dünyadaki tanımını yapmıştık. çarşıda bir madde bile yok. sueaıs83qw3asdhkas uha zuha haha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bak bu üstteki çarşı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 fener ekmeği güzel fikirmiş =) çarşı: keskin sirke küpüne zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 eğer taraftar falan derseniz tek bi model var liverpool taraftarı abi üstüne tanımam avrupada.öle bi taraftar modeli çok güzel olur ben bir fb li olarak liverpool taraftarına hayranım açıkcası çarşı falan liverpool taraftarının yanına bile yaklasamaz.çarşı takımın gaza değil galeyana getirip oyunu gerginleştiren insan topluluğudur taraftar falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar