oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya delirdim adı gelmiyor bir türlü aklıma. ilizyonist gibi bi filmdi. filmde tesla falan vardı, adam kendini teslanın makinesiyle ışınlıyodu gibi bişeler.. sonra baska adamın megerse ikizi varmış gerçeği çıkıyodu.. adı neydi bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Prestige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aga terazine çöktüm. oh beeee :D konuyu silebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 niye sileceklermiş yahu. biz de öğrenmiş olduk, fena mı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şu tesla ne mübarek adamdır ya,ismi var diye filme koşmuştum.Gerçi kadro da harika,ekip herşeyiyle iyi.Güzel bir senaryo,güzel bir film.Son zamanlarda izlediğim en kaliteli filmlerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bak aklıma ne geldi, bu topic üst konu olsun, unutulan film adları hep buraya sorulsun.. güzel olmaz mı? :S teslanın bende belgeseli var ama ingilizce, alt yazısı da yok, konuşma ingilizcesini çok iyi anlayamıyom, izlemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Tesla'yı David Bowie'nin oyanadığını belirterek bir de genel kültür bligisi sıkıştıralım bari araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ya hatırlıyorum da 12-13 yaşlarında yine ansiklopediden rastgele bir şey okuma günlerimden birinde Tesla ile ilgili şeyler okumuştum.Ordan oraya ordan nete vs. derken bu adamın çok büyük hayranı oldum. Ya adam Dünya'ya gelmiş sayılı insanlardan gerçekten,ama hep en arka planlarda kalmış(arka bile değil lan). neyse konumuz tesla değil :D ,bu arada aynı sticky başlık önerisini bende moderatör alımları yapıldıktan sonra yapmayı düşünüyordum.Moderatörler alındıktan sonra eminim bunla ilgilenilecektir.Her hafta onca bir film vardı lan neydi konuları kirlilik yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 prestij unutulur mu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 olm spoiler verme bari filmi tarif ederken ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hahah direk sonunu söylemişsin yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 anaam hakkatten, izlemeyenlere yazık ettik :D neyse sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Neeee Tesla'nın yaptığı alet adam mı klonluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 DarKRideR said: ya hatırlıyorum da 12-13 yaşlarında yine ansiklopediden rastgele bir şey okuma günlerimden birinde Tesla ile ilgili şeyler okumuştum.Ordan oraya ordan nete vs. derken bu adamın çok büyük hayranı oldum. Ya adam Dünya'ya gelmiş sayılı insanlardan gerçekten,ama hep en arka planlarda kalmış(arka bile değil lan). neyse konumuz tesla değil :D ,bu arada aynı sticky başlık önerisini bende moderatör alımları yapıldıktan sonra yapmayı düşünüyordum.Moderatörler alındıktan sonra eminim bunla ilgilenilecektir.Her hafta onca bir film vardı lan neydi konuları kirlilik yapıyor. tesla süper adamdır. red alert'ta tesla cannon olmasa biz de bilmezdik :) ancak o zamanlardaki wireless elektrik akımını halen yapamadılar, teslanın yaptığı şeyin benzerini yapan kişiler hemen "yeni proje" diye çıkıyor :) (geçenlerde bir bilgisayar dergisinde vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar