Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gül, Peres'i karşılamadı

Burax

Öne çıkan mesajlar

Sam said:
ged'cim yukarda yazmışım bak:

Sam said:
özal ve demirel'den sonra daha az gelmiş bana, rakamlar öyleyse tabii durum başka.

yanlış izlenimde olduğumu belirtmişim ki genelde insanlar ya tümüyle görmezden gelip konu değiştirir ya da başlığı hiç görmemiş gibi yaparak başka mesaj atmaz. başlığın kendisi peres'in neden ve kimin davetlisi olduğunu bilmeden desteksiz sallayan insanla kaynarken biraz abes oluyor beni uyarmak. :)

ya baslık beni hic lgilendirmiyor,gereksiz biraz konusalan konu bence yani :) sadece konuyla alakasizken mesela sende sezer soyle yapmıs diye olaya girmen benim dikkatimi cekti.ondan yazdim ben. ilk sayfada yazdıgın ilk post sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Manav olmayı bile hazmedemeyecek birine cumhurbaşkanlığı verirsen olacağı budur.

bu düşünce faşist bir düşünce yada cahilce bir düşünce.gül okumuş etmiş,önemli görevlerde yer almış, 10 sene kadar suudi bir bankada önemli görevler almış eskiden beri siyasette yer alan bir adam. ideolojisini begenmessin o ayrı.ama manav deyip geçersen senin gibi 30 tane manav cebinden çıkartır.
Sosyal ağlarda paylaş

wissy, ben daha ikinci sayfada kabul etmişim yanlış izlenimle konuştuğumu. zorlama birşey varsa o da kabul edilen hatayı pişirip pişirip öne sürmek.

ged, sezer'i yere göğe sığdıramayanlar gene aynı insanlar. madem böyle kıran kırana bir eleştiri yapılmış, kıyaslama gereği hissettim. ki önceki cumhurbaşkanlarına kıyasla dış ilişkiler alanında parlak performans sergilemekten uzaktı az ya da çok gezi yapmış olsun. politikacı kökenli olmamasının da payı var olsa gerek. slat'a da yanıt olmuştur sanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece ilk sayfayı okudum ve sinirli bir şekilde yazıyorum. Ben akpli değilim ama dini değerlere sahip bir insanın iktidara gelmesi size amma batmışki sövücek yer arıyorsunuz.Atatürk'ün tek ve en büyük hatası gerici kalıplaşmış islamiyeti hayattan tasfiye ederken onun yerine gerçek islamı yerleştirmek yerine sadece milliyetçilik yoluna gitmesiydi.Yüzlerce yıllık manevi gelenekleri olan insanların gönlüne devrim yapılabildi mi ? Hayır.Sonuç ülkede sağcı solcu çatışmaları toplumsal gerilimler ve bu gün bile 80 yıl önceki sorunlardan bahsediyor olmamız.Devrim zamanında din gericilikle bütünleştiği için bu gün dini değerlere düşkün insanlar geri,cahil diğerleride alafranga,modern,lüks önyargısı oluştu sizin bütün gocunmanızda bu yüzde.Türkiye gerçekten çok ilginç bir ülke dünyada kendi kültürüne geleneklerine bu kadar düşman batı özentisi başka bir ülke daha olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:
Sadece ilk sayfayı okudum ve sinirli bir şekilde yazıyorum. Ben akpli değilim ama dini değerlere sahip bir insanın iktidara gelmesi size amma batmışki sövücek yer arıyorsunuz.Atatürk'ün tek ve en büyük hatası gerici kalıplaşmış islamiyeti hayattan tasfiye ederken onun yerine gerçek islamı yerleştirmek yerine sadece milliyetçilik yoluna gitmesiydi.Yüzlerce yıllık manevi gelenekleri olan insanların gönlüne devrim yapılabildi mi ? Hayır.Sonuç ülkede sağcı solcu çatışmaları toplumsal gerilimler ve bu gün bile 80 yıl önceki sorunlardan bahsediyor olmamız.Devrim zamanında din gericilikle bütünleştiği için bu gün dini değerlere düşkün insanlar geri,cahil diğerleride alafranga,modern,lüks önyargısı oluştu sizin bütün gocunmanızda bu yüzde.Türkiye gerçekten çok ilginç bir ülke dünyada kendi kültürüne geleneklerine bu kadar düşman batı özentisi başka bir ülke daha olamaz

Bu post şaka di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:
mükemmel değilsin razien ve akp'lisin.

ayrıca gül'ü sevmeyen herkesi kültür düşmanı, inanç düşmanı olarak görecek kadar da yetersizsin.

akp li degilim demiş adam.akp li olsa akpli oldugundanmı utanıcak arkadaşım? yuzde 50 sinden utanıyormusun bu ülkenin?

gül ü sevmeyen sevmez,sevmem der.saçma sapan ota boka topik açıp nefretinden beslenerek yaşamaz.

sende "AKPLisin diyerek ne kadar faşist oldugunu gösterecek kadar cahilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk Devriminin gerçek islamı getirmesi vb. sözler gayet saçma olmuş. Kadınları toplum hayatına sokmak ve pozitif bilimlerin önünü açmak için islamın etkisinin kırılması gerekiyordu zaten. Bence Türk Devriminin hatası devrimi Şehirli-Türk gibi son derece dar bir toplum kesiminin dışına çıkaramamasıdır. Devrim ne kırsal kesime nede varlığı bile reddedilen azınlıklara ulaşamadı. Köyden-kente, doğudan-batıya göç ile devrimin dışında bırakılan kalabalıklar geldi ve en sonunda iktidarı ele geçirdiler. Olan biten budur. 1960'da ağaları, 1980'de solcuları sopa ile terbiye etti laik elitimiz ama bu sefer zor biraz.
Devletin azınlıklarla ve dincilerle barışması gerekiyor artık başka çare yok. Sopayla adam edebilmek için fazla kalabalıklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Razien said:

Rofl.
Canım sıkılınca okumak üzere arşive ekledim.
Sosyal ağlarda paylaş

nihayet, biraz daha gerçekçi düşünebilen insanların olduğunu da gördük..

gerçek islam'dan kasıt bence burada daha sağlam bir ahlak altyapısı kurmak. çünkü, tamam islamın gücünü kırdınız, tabii ki modernleşme ve ilerleme için bu gerekli. iyi güzel, ama bi boşluk oluştu işte toplumda. ve bunu milliyetçilikle beraber bir "memur ahlakı" ile doldurmak mümkün olmadı. yerine başka ne konabilirdi, valla ben de bilsem heralde bambaşka bi yerde olurdum. ama mesela, dindar insanların hassasiyetleri daha fazla gözetilebilirdi, radikalleşmelerini önlemek için. aynı, ama tıpkısının aynısı şeyi türkiyedeki azınlıklar için de söylemek mümkün.

akp bugün bunu yapıyo, değerlere sahip çıkıyo gibi bi iddiam yok, ama akp'nin iktidar olmasını bu durum açıklıyo. bütün anlatmaya çalıştığımız bu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...