Daesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 hiç soyunu araştıran varmı aranızda.Bir çok ailede Soyağacı bulunuyor. ben biraz araştırdım; Anne tarafının Stalin tarafından 1945 zamanları Kars ve Ardağandan alınıp Dogu Kırgızistana sürülen Agızka Türkleri oldugunu örendim. Aynı zamanda Anne tarafından Dedemin Babası ve Amcaları ve büyükleri Oslamlı Pehlivanı cıktı (milli sporcu yani :) ) Bir çok ödülleri varmış ama normal hayatta çiftçi lermiş. Özellikle Çarlık rusyası güreşçileri ile sık sık buluşurlarmış. (işte bu dedemin dedesinin hikayeleri bile var, 3 kişiyi aşa almış , bogayı yumrukla devirmiş baya fantazya bi aile bu :) ) Baba tarafı ise genleli Osmanlı Esnafı olarak yaşamış Koca Ailemde sanatla uraşan tek kişi benim ve kızıl tonda saç ve sakallarım annemn dedesinden geliyor onun dışında böle saç kimsede yok bi ara kendimi evlatlık hissediyordum. baba tarafının bi soy agacı yok o bakımdan bilgide yok.aksine anne tarafında herkezin ismi yazılan bi parşomen varmış ama köydeymiş ona ulaşmam imkansız sanırım. işte böle :)[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Bak baba tarafından tamamen İstanbulluyum dedemin dedesinin dedesinin...diye gidiyor ama anne tarafından kayseriliyim ki süper pazarlık yaparım:D[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 anne tarafı tatar,baba türkmen.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 benim buyuk buyuk buyuk dedem Hazzard Düküymüş[hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 babam kırımdan annemin soyu kuzey afrikadan[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 babamın annesi Has İtalyan.. kuzeyinden babamın babası yugoslav göçmen annemin annesi rodos adasından onun annesi yunanmış annemin babasi girit adasından onunda babası yunanmış.. karmakarışık birşeyim ben yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Lord Brit.. yok aslında pontusluyum baba tarafından, ana tarafı biraz karışık ama ana tarafının baba tarafı oraya yerleştirilmiş bi kadının soyundan geliyo. da ben rumum yani.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Valla baba tarafi üsküp'e gidiyordu sanirim annemde azeri..ikisi ankara'da bulusmus..bende istanbul'da dogmusum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 sapına kadar Türküm hatta son kalan hun olduğumu varsayıyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 anne tarafı osmanlı lazlarından (lazlar türk değil) baba tarafı türk.bende laz-türk sayılırım babanem öyle der ama ben türküm yinede. emin değilim tam olarak ne olduğumdan açıkçası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Baba tarafı bulgaristan-makedonya, anne tarafı yunanistan-venedik. Balkan savaşından önce, baba tarafının bulgaristanda büyük arazi ve çiftlikleri varmış. Tımar hesabı saraya at yetiştirirlermiş. Anne tarafı tüccarmış, venedik-gürcistan arasında ticaret gemileri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 babm kosova türkü, annem uşaklı, ben istanbul doğumluyum, bodrum'da oturuyorum. dünya küçük gerçekten.. :) esas günün biri gelecek, büyük büyük torunum "büyük büyük dedem dünyalıydı" diyecek millete ben onu tasa ediyorum yavrucak nasıl izah edecek soyunu sopunu diye..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya ben bi turlu ogrenemiyorum nerden geldigimi warmi ogrenmenin bi yontemi :-p[hline]Daverc...WTF ?! --> ..Mandooo, 11 December 2003 16:52 tarihinde demiş ki: kim ne derse desin en pis pislik şudur abi: özellikle UEFA ve ŞAmpiyonlar ligi maçlarında Brezilya taraftarı uygulamaktadır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 büüyklerini sorabilirsin onlar da büyüklerini zamanında sormuş olmalılar :)[hline]www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Baba tarafı komple laz rize ardeşen'den anne tarafı dedem trabzon sürmene kökenli anneannemin annesi de girit göçmeni bu durmumda rize-trabzon-girit-ist kırması bişeyim :)[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rott Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Baba tarafı girit anne tarafı arnavutluk[hline] Massive ownz the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Anne tarafı Selanik, baba tarafı Rumeli. Dedemin başucunda bir köşesi vardır hiç unutmam. 3 Selenaikli yazar ve resimler vardır. Atatürk, Annesi ve Kendisi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 istanbul istanbul.. :) bosphorus cocuguyuz anliyacaginiz... hehe.[hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 tatar[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Ben bir ara araştırmaya heveslendim. Ailede ilginc kimse yok Sadece Dedemin dedesi yada onun babası teşkilat için tetikçilik yaparmıs Bir nevi mit ajanı fln. Dedem anlatıyor:Yıkılacak yeri yıkar,ezilicek kafayı ezer,vurulucak adamı vururdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Baba tarafı Viking Anne Tarafı Yunan =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Irkcilik yapmayin @@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 karisik ama: icerden disa doru gidiim bari... 3 kardesiz, almanya dogumluyuz.. annem samsun/carsamba --babasi trabzon/of (bunun anasi rum) (baba laz) --annesi rize arde$en (bunun da ana baba rum) babam/izmir --anasi babasi erzurum (dada$ yane =) ama ben kendimi laz olarak görüyorum.. yani ne bileyim karakteristik yapim itibariyle belkkide öyle.. neyse.. devam edin anlatmaya...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Yörük.[hline]"We have AK-47 for everyone." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLiLeRnEfeNDiSi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 benim büyük, büyük, büyük, büyük...... dedemin adı Adem' miş :)[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar