Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Slat said: Şu forumda ilk defa Wissy'ye katılıyorum.. Bir kız ne kadar hoş ve güzel olursa olsun, erkeğin üstüne gelirse o kız onun için itici olur.. Her ne kadar kızların her türlü tribinden, ilişki oyunlarından, kendini ağırdan satmasından yakınsak bile içten içe hoşumuza gider falan filan.. Aç kız iticidir! alakası yok. zerre kadar hemde. o ne lan. teklif eden kızlar itici mi oluyor :S
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kiz ufacik bir sinyal vermeli. Artik o da ona kalmis. Kimisi dokunur caktirmadan omzuna. Kimisi sen konusurken dikkatini yogunlastirir gulumseyerek dinler. Dedim ya ona kalmis. Bunun otesinde verilen sinyaller iter. Erkek secen taraf olmayi sever. Secilen degil. Isin asli zaten kizlar secer, erkek sectigini zanneder. En azindan bundan mahrum birakilmamaliyiz. =]
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 555 said: bence bırak bunları,össye çalış. di mi sonra ilgi göstermiyorsun diye kafamı şey et. ayrıyetten öss senesinde çok oluyor dersanede bu mevzular, 3-4 ay sonra ya başkasına birşey hissediyorsun ya da geçiyor. kendinden emin ol önce.
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 en yakın arkadaşı ol. ben öyle yaptım hehe ^^
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 dışarıda bi yerlere çağır filan git onun yanına otur derslerde, yanı boşsa ne bileyim, o tür, yakın, sıcak, çikolata dolgulu
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 saerostan 10 adımda sevgili edinme rehberi
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Erkek adamın genel psikolojisi enteresan oluyor bu konuda. Kendimden biliyorum. Yani benden deli gibi hoşlanan bi kızı gözüm hiç görmezken, beni terkeden eski sevgilimi özleyip duruyordum. Enteresandı. Ha şunu da söyleyeyim, sen gidip sorarsan ve çocuk sana karşı bişi hissetmiyorsa o olay askıda kalır. Yani çocuk hoşlanacağı birisi ile karşılaşana kadar sen yedek kalırsın sahaya çıkamazsın. Sonrada "arkadaş kalalım" a dönüşür. Yani erkek kişi senden hoşlanmıyorsa işin zor. E bunu engellemek için napcan, adamı bir şekilde etkileyeceksin. Yani ne bilim hoşlandığı şeyleri öğrenmeye bak, ara ara konuşma aralarında sıkıştır bir kaç cümle. Çok ilgili olduğu bir konusa zaten direk atlayacaktır. Eh işte sonrada olay yavaş yavaş başka bir şeye dönüşecektir. Şimdiden başarılar. Kolay gelsin. sdf
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 said: Yani benden deli gibi hoşlanan bi kızı gözüm hiç görmezken, beni terkeden eski sevgilimi özleyip duruyordum. Enteresandı. ulaşılamayan çekicidir abi. bayan bir arkadaş gelip hoşlandığını söylerse, birşeyler yapmayı önerirse içimden gelmiyor kabul etmek. ama böyle zor olucak, erkek arkadaşı filan olucak, elde etmeye uğraşıcaksın. of, süper. ahah. edit;yanlış anlaşılmama çabası.
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 said: Güzel biri isen hayir deme ihtimali yoktur erkeğin. benim için öyle ama her erkek için değil .araya bir kaç iltifat sok ve bekle .en iyi böyle olur galiba .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 öhm. konuş bol bol onunla işte. hoşlandığını farkettir mümkünse. ayrıca madem onun gelmesini istiyorsun yapabildiğin kadar cesaretlendir, yani emin olsun söylediğinde reddedilmeyeceğinden. Ki zaten söyler o da o zaman. sonuç olarak; konuş, iltifat olabilir ve yine konuş. Aslında konuşarak her şeyi yapabilirsin amaan. ve yine ayrıca kız hoşlandığını belli etmemeli mantığına ve erkek her zaman kız peşinde koşar mantığına -1 diyorum. hoşlandığını saklamayacak ve mümkünse karşındakini zorlayacak kız mantığına +1 diyebilirim.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 öle plan falan yapma en temizi, bırak doğalına. olursa olur olmazsa olmaz. sıkma canını. yaz gitsin.
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 teşekkür ederim :) burdaki konuşmalar en azından biraz gaza getiriyo adamı.. göriciiz...
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aslında biraz riskli bi yöntem daha var. bu da arada laf sokmak, ama böyle minik minik. arada bir böyle test mest çözerken siz gidip onun yapamayacağı bir soruyu koy önüne, yardım iste - yapamayacağı bir soru olması önemli burada- sonra da yapamayınca hehe beceriksiz gibisinden şeyler söyle. eleman kasıp soruyu çözüp sana getirirse ki beklenen davranış budur bu yöntemde, aferin falan de. minik minik küçümsemelisin ki eleman kassın ve en azından ders konusunda seninle yarışmaca moduna girsin. tabii abartmamak koşuluyla sokacaksın lafları. aferin vs. demek iyidir mesela. bilemiyorum zamanında faydasını gördüğüm bir yöntem; sonrasında beraber test çözülmeye başlanıyor hehe^^
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 iyi oldu iyi bu topic, yöntemlerini öğreniriyoruz. hehe. dökülün kızlar : ).
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Otorite değilimdir ama samimi ol. Yani cool olacam diye patlama. Zorla muhabbet açma. yapma, etme. Ne bayık işler bunlar ya.
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tabi taktik kullanmaktan daha önemli olan şey samimi olmaktır. kesinlikle cool görünmek için olmadık triplere girme. hatta taktik uygulama çok zorda kalmadığın sürece ^^
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Derste ona bakıp oranı buranı yala SDF.
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 mesela şey de yapabilirsin, kantine giderken sana da alalım mı çay kahve falan diye sorarsan, bence ilgini güzelce belli etmiş olursun. :)
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 derslerine çalış sınıf yüksel üniversiteli ol.
Öne çıkan mesajlar