Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Merhaba... Yine bi erkek-kız meselesi evet... Benimkisi öyle uzun değil ama sadece bi akıl danışma olacak. Şimdi benim dersanede aynı sınıfta hoşlandığım bi çocuk var. Muhabbetimiz var ama öyle çok fazla değil. Yani ben asosyal bi tipimdir sınıfta kaynaşmam çok zamanımı aldı ki daha tam kaynaşmadım bile. Neyse onun benden hoşlanıp hoşlanmadığı hakkında bi fikrim yok. Ama ben bişeyler yapmak istiyorum ama sonunda da hüsrana uğramak istemiyorum. Yani onun benim hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum. Nasıl anlaşılır bu? Hadi anlayamadım diyelim nası bi diyalog kurmalıyım? Diye sizlere soruyorum ey sevgili insanlar. Tecrübelerinizden şeederek aşk doktorluğu (kıro ben) yapın rica ediyorum.. Şimdiden teşekkürler :)
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 muhabbet kurmaya çalış zor işler ya bunlar amaaan of içim sıkıldı birden
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Hüsrana uğramayı göze alamayanlar benim gibi sap kalırlar ortada. başka yolu yok, bu akşam işin varmı diye gir lafa:D
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 muhabbetini arttır. laf arasında sokuştur işte bişiler ehue anlar o (=
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kes... kesişin yani. en kolay yöntem zaten varsa ondada bişe bi elektirik alırsın sonrada bi şekilde muhabbet aşk meşk falan işte
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kaynaşacaksın. başka şekilde öğrenemessin. ama çok da kaynaşma ayrılamazsınız sonra :P
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya ne dicem ama sorun orda.. o bişeyler söylüyo zaten öyle açılıyo muhabbetler. Ama tabii ikili değil genelde bi kaç kişi. Zor zor bu işleri hiç beceremiyorum zaten,öss senesi bi de gıcık oluyorum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kuul davran,arada muabbet et,imalı bakışlar at.ama gidip senden hoşlanıyorum deme cem uzan gelene kadar yasak bu olay.
Salire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Güzel biri isen hayir deme ihtimali yoktur erkeğin.Kendine o konuda güvenmiyorsan ilk başta arkadaş ol , herkesin güzel yanları vardır göster onları.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 erkek hanginiz kız hangniz ona göre değişir şimdi
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kız benim, erkek o oluyo dolasıyla tabii
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kesinlikle çekinme. çekinirsen hüsran olur hep. git direk senden hoşlanıyorum diye gir.
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yok ya o fazla olur biraz öyle bişeye niyetim yok, kaynaşmaya niyetim var
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya bak hep benim işime yaradıydı zamanında yanına git ya sen şunun arkımısın yada seni şurda gördümüşmüydüm felan de yada dershane diyosun git not felan iste yada soru sor bişi yap şansını dene ha olmadı neolcak hiç bişi daha önüne bi sürü fırsat çıkıcak sonuçta
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sakın ha öle senden hoşlanıyorum denir mi? deme hafifi muhabbet aralarına iltifat sıkıştır falan olmadı zorla kendini bi yere davet ettir :P ya ben akıl veriyorum da bu işler sakat işler ben olsam hiçbişey yapmam yani
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ilişkiler hakkında bi konu aç konuşun fikirlerini al böle hafif tartışının sonunda sevgilim olsa senin gibi olmasını isterdim de
can-i Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Az biraz muhabbetimiz var demişsin. Bi ara muhabbet ederken aaa sen şu ünlüye ne kdr benziosun falan de patlat bişiler. Ordan muhabbet kurmaya çalış iltifat et falan.
Julianne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya benim çocukluk arkadaşım onun okulunda. hatta 1 sene aynı sınıfta okumuşlar ama hiç muhabbetimiz yoktu dedi. hatta geçen günlerde arkadaşıma bizim sınıfta dersanede böyle böyle bi kız var senin arkadaşın demiş. ya yok ivy demem ben diyemem zaten nereye diyorum :)
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 "yine" derken ? eskiden de burdaymışsın fakat sonradan yeni nick almışsın gibi anladım bi anda.
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya direk senden hoşlanıyorum de kasmaya gerek yok..
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kulağına fısılda direk söyleme daha etkileyici olur bi hoş olur çocuk
Selen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Denir mi öyle hemen kolay mı o kadar, hem karşındakinin duygularından emin olana kadar açılma bence:)
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kermitin fantezi iyimiş yanlız erir harbiden ama çocuk tabi vericeğin sıcaklık güzelliğie doğru orantılı olur
Öne çıkan mesajlar