Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine aynı mesele...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba...

Yine bi erkek-kız meselesi evet...

Benimkisi öyle uzun değil ama sadece bi akıl danışma olacak.

Şimdi benim dersanede aynı sınıfta hoşlandığım bi çocuk var. Muhabbetimiz var ama öyle çok fazla değil. Yani ben asosyal bi tipimdir sınıfta kaynaşmam çok zamanımı aldı ki daha tam kaynaşmadım bile. Neyse onun benden hoşlanıp hoşlanmadığı hakkında bi fikrim yok. Ama ben bişeyler yapmak istiyorum ama sonunda da hüsrana uğramak istemiyorum. Yani onun benim hakkımdaki düşüncelerini merak ediyorum. Nasıl anlaşılır bu? Hadi anlayamadım diyelim nası bi diyalog kurmalıyım? Diye sizlere soruyorum ey sevgili insanlar. Tecrübelerinizden şeederek aşk doktorluğu (kıro ben) yapın rica ediyorum..

Şimdiden teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
ya ne dicem ama sorun orda.. o bişeyler söylüyo zaten öyle açılıyo muhabbetler. Ama tabii ikili değil genelde bi kaç kişi. Zor zor bu işleri hiç beceremiyorum zaten,öss senesi bi de gıcık oluyorum.
Mesaj tarihi:
ya bak hep benim işime yaradıydı zamanında
yanına git ya sen şunun arkımısın
yada seni şurda gördümüşmüydüm felan de
yada dershane diyosun git not felan iste
yada soru sor bişi yap
şansını dene
ha olmadı neolcak hiç bişi
daha önüne bi sürü fırsat çıkıcak sonuçta
Mesaj tarihi:
sakın ha öle senden hoşlanıyorum denir mi?
deme
hafifi muhabbet aralarına iltifat sıkıştır falan
olmadı zorla kendini bi yere davet ettir :P
ya ben akıl veriyorum da bu işler sakat işler
ben olsam hiçbişey yapmam yani
Mesaj tarihi:
Az biraz muhabbetimiz var demişsin. Bi ara muhabbet ederken aaa sen şu ünlüye ne kdr benziosun falan de patlat bişiler. Ordan muhabbet kurmaya çalış iltifat et falan.
Mesaj tarihi:
ya benim çocukluk arkadaşım onun okulunda.

hatta 1 sene aynı sınıfta okumuşlar ama hiç muhabbetimiz yoktu dedi. hatta geçen günlerde arkadaşıma bizim sınıfta dersanede böyle böyle bi kız var senin arkadaşın demiş.

ya yok ivy demem ben diyemem zaten nereye diyorum :)
  • Yeni Oluştur...