adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Diğer heroes topiğinde millet artık 2. sezon 7. bölümü bile izlemişler benim gibi heroes'u cnbc-e den takip edicek kişiler burda toplanalım diyorum tabi topiği gereksiz bulursa yöneticiler kilitliyebilirler o ayrı. HEROES 2. sezon bu akşam(11 kasım 2007) cnbc-e de saat 22.00 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Gayet gerekli bence kilitlenmesin topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 diğer topic de baktım bayaa ilerki bölümlerden bahsediliyo türiyede de yeni başlıyacak güsel olur diye düşündüm bu topic ama cnbc-e ayrı terbiyesizlik yaptı ilk bölümün en merak edilen olayını heroes'un kamera arkasında açıkladı ilk bölümün en merak edilen konusu kensei aslında ingiliz bi askermiş yukardakini okumak zorunda değilsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?11,1958366,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aramaya inanmıştım ama niyet etmeyi unutmuşum demekki topic kitlenebilir mi lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Abi yuh bir önceki başlığı nasıl kaçırdınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 En son mesaj bayağı önce atılmış canım ondan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet diğer topic ön sıralara gelsin diye ben mesaj attım orda en son mesaj eylul başındamı ne atılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar