Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zenit Şampiyon!!!


Madcat

Öne çıkan mesajlar

Rusya Birinci Ligi'nde son haftaya kalan şampiyonluk yarışını, Fatih Tekke'li Zenit kazandı.



Ligin 30. ve son haftasına Spartak Moskova'nın 2 puan önünde giren Zenit, deplasmanda karşılaştığı Saturn'ü 1-0 yenerek 61 puanla şampiyonluğa ulaştı.



Fatih Tekke'nin ilk 11'de başladığı mücadelenin tek golünü, 15. dakikada Çek oyuncu Radek Shirl kaydetti. Son 11 maçında 10 galibiyet alarak zafere ulaşan Zenit, 1984'ten bu yana ilk şampiyonluğuna ulaştı.



İkinci sıradaki Spartak Moskova'nın Dinamo Moskova'yı 2-1 mağlup etmesi şampiyonluğa yetmedi. Son maçında Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan'ı 1-0 mağlup eden CSKA Moskova ligi üçüncü sırada bitirdi. Son maçını 3-1 kazanan FK Moskova, 4. sırayı alarak lig tarihindeki en büyük başarısına imza attı


Kaynak: Ntv spor


Fatih tekke fenere gelse bari =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Niye dönsün Türkiye'ye?Kalsın işte zaten adam gibi performans gösteren çok adamımımz yok yurt dışında,hoş Zenit ,St.Petersburg şehrine Rus Mafyasının yaptığı yatırımlardan biridir,adından söz ettirir birkaç yıla kadar çünkü gerçekten sağlam bir ekonomik destek var arkasında...Fatih bence kalsın bu takımda,ama benim kafamdaki senaryo menajerleri aracılığıyla Aziz başkanım beni aldır diicektir...Fix bu değişmez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...