Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Rusya Birinci Ligi'nde son haftaya kalan şampiyonluk yarışını, Fatih Tekke'li Zenit kazandı. Ligin 30. ve son haftasına Spartak Moskova'nın 2 puan önünde giren Zenit, deplasmanda karşılaştığı Saturn'ü 1-0 yenerek 61 puanla şampiyonluğa ulaştı. Fatih Tekke'nin ilk 11'de başladığı mücadelenin tek golünü, 15. dakikada Çek oyuncu Radek Shirl kaydetti. Son 11 maçında 10 galibiyet alarak zafere ulaşan Zenit, 1984'ten bu yana ilk şampiyonluğuna ulaştı. İkinci sıradaki Spartak Moskova'nın Dinamo Moskova'yı 2-1 mağlup etmesi şampiyonluğa yetmedi. Son maçında Hasan Kabze'nin takımı Rubin Kazan'ı 1-0 mağlup eden CSKA Moskova ligi üçüncü sırada bitirdi. Son maçını 3-1 kazanan FK Moskova, 4. sırayı alarak lig tarihindeki en büyük başarısına imza attı Kaynak: Ntv spor Fatih tekke fenere gelse bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fatih tekke de olmasa kimsenin umrunda değil bence gerçi şu an da pek umursadığım söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 haydi fatih fenere gel artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hadi fatih git fenere artık da kurtulalım. hiç sevemedim nedense adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fener bu seviyeye ulaşmışken fatih tekkeyle uğraşmamalı. carew veya daha üst seviye birini almalı benim fikrim. fatih'e tebrikler bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 röportajını izlemiştim fatih tekkenin ntv de sanırım.Turkiye'de oynamam artık falan diyodu galiba.Gelmez heralde.Ama iyi para veren çıkarsa gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben pek FB'nin golcusu olabilecegine inanmıyorum bu adamın. Herkes bayılıyor bi ben sevmiyorum herelde. Çok daha iyilerini arasan bulursun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Saturn diye takımmı olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fener artık fatihmiş ümit karanmış felan uraşmamalı bence carew anelka gibi oyuncuları almaya çalışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ümit karan'ı da alsalar aslında fatih ile birlikte süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yayaya şaşaşa zenit menit çok yaşa!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ısınamadım bir türlü şu adama. hiç gelsinde istemiyorum fener'e, niyeyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Niye dönsün Türkiye'ye?Kalsın işte zaten adam gibi performans gösteren çok adamımımz yok yurt dışında,hoş Zenit ,St.Petersburg şehrine Rus Mafyasının yaptığı yatırımlardan biridir,adından söz ettirir birkaç yıla kadar çünkü gerçekten sağlam bir ekonomik destek var arkasında...Fatih bence kalsın bu takımda,ama benim kafamdaki senaryo menajerleri aracılığıyla Aziz başkanım beni aldır diicektir...Fix bu değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bir röportajını okumuştum geçenlerde. Buraya dönme niyetinin olmadığını, transfer olacaksa bunun sözleşmesi bittiğinde ve Avrupa'ya olacağını ve tekliflerin olduğunu söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yedek kalır fb'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet öyle söylemişti. zaten fenerbahçe'ye lazım değil bence, dönecekse trabzon'a dönsün. en azından adamların işlerine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gelmesin ben sevmem bu adamı. hem semih oynasın lan hak ediyo helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 fatih gelmicem bu konu kapansın gibisinden bişiyler söledi başkanın açıklamasına karşılık.ama zenitte kalması artık zayıf bi ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Fatih'in Türkiye'ye döneceğini zannetmiyorums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gelse ne olacak? zenit te ne yaptı burada ne yapacak? fenerin forvete mi ihityicaı var? şu semihe yazık değilmi adam ben ufakken yedekti hala yedek. Fatih semihten kaç gol fazla atarki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 fatih fenere gelirse gene gol krali olur 30 kusur tane atar heh. ama gelme ihtimali yok gelirse bitek ts ye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fatih geçen uefayı aldıktan sonra açıklama yapmış rusyadan kesinlikle ayrılacağım diye, bakalım nereye gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar