Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Küçük kuzenimin bilmediğim etmediğim bir arkadaşının beni MSN'ine eklemesine şahit oldum, ama bu ne? Yeni nesil nereye gidiyor? Bu nedir arkadaş, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 iğrenç bir durum cidden,1-2 tanede bende mevcut öyle. Onu geçtim hiçte estetik değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sanırım o kim yaaaa abim ekldim tarzı bişeyler geçmiş ama o nedir ya :S times new roman neyinize yetmiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 uyuz oluyorum öle yazanlara her 3 harften 2si smile şeklinde şifre çözücülerle iş birliği yaparak okuyabiliyorum berbat bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Smiley Filter tadında bir şey var mıdır acaba bunlar için? Tek harfe bindlenmiş smileyleri filterlayıp gösteren falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bende smile yok kapalı hepsi oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MSN'in ayarlarından kapatılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 (:P)(td)(tu):)-D>:D<(:D8-):)o::oB)-:(:):):?:D:P:S:X:o;)B)X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ohaha "ekledim" gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ahah Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Felaket ya, birde bunların OK, BYEEEEE falan versiyonları var, kafayı yedirtiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tmmm cnmmmmmmmmssssssss aaaaazzzzzz sonnnnnnnnnrrrrrraaaaaaa cadddddddddddddeyeeeeeeee geeeeeeellliooooooooormmmmmmmsssssss öppppppppptüüüüümmmmmmmmmssssss şekeeeeeeeeeeeeerrssss cnmmmmmssss byessssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 smileyci gençlik işte.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 [email protected] dövün! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 :o bu ne ya bu dediğim yaving smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 benim 3 e giden yeğenimde aynı bu şekilde haberleşiyo arkadaşlaıyla ogameden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 resim ismi efsane yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bizim sınıftada vardı bi tane geçen sene hiç gitmediğim dersin mödüllerini istedim 2 normal harf yoktu boyle sağ tıklayıp harflerin ne olduklarını anlamaya calıstım sonra baktım derse gitmekten daha büyük işkence ignoreladım derstende kaldım her cuma 8,15 teknik resim salonundayım x.x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 maili aldım + bi de bunların şey versiyonları var, geldim yazıcan "amaçsızca yürüyen adam + dim" olarak çıkıyo.. baksana bana diyo adam, bakan bi adam+sana çıkıyo falan.. öyleleriyle konuşabilmek için biyerleri yırtmak gerekiyo :( amaçlarını da çözemedim nedense :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 for Cizıs kraysts seyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sina yarın taksime gel aybarsla iççez scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hatta daha beteri, arkadaş atmıştı üzerindeki yazıların editleriyle falan uraşmadım. durum budur, son nokta budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar