Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 arkadaş dişi human paladin açtığında başına gelen bir hadise (ss'de oynama yok sadece bug yüzünden böyle oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ahahheheeeıeheuehauefavekvnaşlevnve yarıldım :D bende baska bi paladin asagılayıcı topic sanmıstım ama sufermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hallowen mask? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mask falan değil karakterin surat değişti direk, hatta bir kere de başka bi arkadaşın orcunun skini undead skin olmuştu onu da bulursam eklerim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dısardan yuklenen patchler var oyle ya.. arkadas diyodu surekli nude patch indirdim bi de lock actım surekli sucubbusla geziyorum ve oluyorum diyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya bişey diycem. Bıyıklar mıyıklar falan.. Bizim jaana mı benziyo ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 İyiymiş bende bi kere ata binen koyun görmüştüm oda güzeldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 axedice said: Ya bişey diycem. Bıyıklar mıyıklar falan.. Bizim jaana mı benziyo ne? Oha Jaan'ın mütevazi göğüslü modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ehueh zaten gay class di paladin, tasdik gibi bisiy olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 axedice said: Ya bişey diycem. Bıyıklar mıyıklar falan.. Bizim jaana mı benziyo ne? hayal gücüne hayranım axe. seni küçük jaan ile tanıştırmıştım sanıyorum :D (anca ona benzetebilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Arada oluyor o bug. Bende Night Elf Druid'imden başka bir serverdaki Undead Rogue'uma geçmeye çalışırken başıma gelmişti. Night Elf suratlı, Druid'imin itemlarını giymiş bir Undead Rogue'la karşılaşınca hafiften afallamıştım başta. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onun nedeni arada alt tab yaparsanız oluo yükleme sırasında felan yada cok uzun süre alt tab yapıp windows ta kaldıgında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar