Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selam, arkadaş aradı, 350 dolar civarı elektro gitar alıcaklarmış. Ne önerirsiniz o fiyata?
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 LTD-m50 cort x-6 epiphone specialII Bunlar var benim gözüme çarpan. Var mı bunlardan kullanmış olan felan?
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 x-6 kullandım rock-metal için tatmin etmişti beni. ama clean tonları içinde kullandığım çok oldu hoş bi gitardır.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 cort g254 ben kullanıyorum çok memnunum. çok rahat bi klavyesi var. tonları da iyi. çok sert müzik yapmayacaksan bu fiyat aralığında x2 yerine g254 öneririm.
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 special II'yı geçen hafta denedim. fiyatına göre iyi bir gitar. tavsiye ederim şahsen sıfır ve ~420 YTL olan bir gitar için zaten çok fazla birşey beklemekte yersiz :)
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Tşk. Ya daha var ama yeni konu açmiyim onun için. Les paul nerede bulurum? Kim getiriyor?
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Les Paul derken? Epiphone LP mi yoksa Gibson LP'mi? Gerçi ikisinide Zuhal Müzik getiriyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yok Gibson. Zuhal müziğe bakayım sağol.
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 İbanez Rg 370 al 2. el yada 1. el alcam diyosan ibanez Gio 270 alabilirsin.Jacksonlarin Japon olmayan modellerindende biseyler alabilirsin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ltd öneririm bende. Trem kolu olmayan birşey al ama her halükarda. Ucuz gitarlarda sağlam olmuyor, kırılıyorlar.
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2.el temiz birşeyler aramanı tavsiye ederim. jackson ve ibanez'in alt modellerine bakma parana yazık. (gio vs..) Cort fiyat/permormans oranı yüksek bir şirket. Onun modellerine göz atabilirsin. Ayrıca Gerge'nin belirttiği gibi locking tremolo sistemi olmayan gitarlara bakman senin hayrına olur. Kalitesiz olanları çok baş ağrıtır. Mümkün olduğunca fixed bridge (sabit köprü) kullanan modelleri tercih et. Alıcağın gitar 350$ civarında ise ağaç kalitesi olarak yüksek seviyede olamayacağından sustain açığını bu şekilde biraz tolere etme şansın da var.
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 o fiyattaki gitarlarda sabit köprülü bir gitar daha iyi olur bence yoksa akort tutmaz zirt pirt kaçar :)
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tremolo varsa FR da vardir genelde, o olunca da kolay kolay akort kacmaz.
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Baggio said: Tremolo varsa FR da vardir genelde, o olunca da kolay kolay akort kacmaz. Floyd Rose firmanın ismi. Kendileri sadece locking tremolo değil gitarda imal ediyor aslında. (Sambora kullanıyordu) Floyd Rose diye genellediğimiz sistemin alt modelleride var. Bu sistemin genel adı Locking Tremolo sistemi ve zaten Tremolo ve Locking nuts tan oluşan 2 parçalı bir sistem. Floyd Rose, Ibanez'den Edge serisi, Kahler.. Bunlar farklı patentlerle alınmış farklı locking tremolo sistemleri ve markaları. Floyd Rose markasının locking tremolo sistemi 350$ civarında benim bildiğim hiçbir gitarda yok. Zaten FR'un satış fiyatı USA'de 180$. OLP'nin MusicMan Axis kopyalarında (yeni bir modelinde) Orjinal FR kullanılıyor. Fakat gitarın fiyatı 500$ civarı. Modifiye etmek için güzel bir seçenek olabilir ama arkadaşın fiyat range ine uymaz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Dean ML-XM Buna da bakabilirsin. Hayatında elime aldığım en hafif gitarlardan biri. Manyetikleri de fena değil. Yeni başlayan biri için ideal, her tona gidiyor.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bence sen bi fender twin reverb al ustune telecaster cak bi tane =/ ben bile ozendim simdi bakinca.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 allah cezani verecek eko, 5 tane paul gilbert penasi + 3 set de akustik gitar teli siparis ettim, gelsinler blues calicam. sen de shred olayindan vazgec bi an once hayattan soguma.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Teşekkürler herkese. Telecaster denedim sevmedim ben. Strat daha sevimli geldi. Custom les paul ya da bulursam JPM ibanez alıcam(nah alırım sdfs) Twin reverb imba bi alet ama daha geniş yelpazesi olan amfi lazım bana =/.
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 abi ne tarz çalcan söyle ona göre bişeyler önereyim. Bana kalsa Al bi gitar bide zoom505 yeter : P
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Topiki kendim için açmadım arkadaş sordu, yazılanları ilettim gider alır onlar. Zoom 505 ne abi insanlık ayıbı sdfs.
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ekmek said: Teşekkürler herkese. Telecaster denedim sevmedim ben. Strat daha sevimli geldi. Custom les paul ya da bulursam JPM ibanez alıcam(nah alırım sdfs) Twin reverb imba bi alet ama daha geniş yelpazesi olan amfi lazım bana =/. 350 dolarim var dememismiydin?Merak ediyorum nasi alicaksin o paraya o gitarlari :D
Öne çıkan mesajlar