Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüsvet Aldım?

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Ehliyetsiz Sokaklarda VIIINNN Yapmanın Sonucu Olarak yakalandık arkadasla yanımızda kırmızı malbuş parası olarak ayırdıgımız 5 ytl ile...polis bizi cevirince cihaza üfleyip alkolsuz oldugumuzu anlayinca üstüne ehliyetimizin olmadıgını anlayınca uzun konuşma sonucunda cüzdanımızı cıkarıp emrah modda polise parayı gösterince polis kendi cüzdanını cıkarıp cüzdan dedigin böle olur arabaya bak bide size metaliginiz yok diyince kendimizi cok rezil hissettik..sabah 4 sularinda olan olay sonucunda polis neyse takip edin dedi...biz kacma planlarını kurmaya baslarken 3.5 olup kacamadık polisi paşa paşa takip ettik ve karakola gidiyoruz zannederken çorbacıda duruk..polis abi bize çorba aldı icirdi hesabıda ödedi ve gençler yapmayın böle ehliyetinizi alın öle dolanın dedi telefon numarasınıda aldık bizde telefon numaralarimizi verdik..yani kanka olduk :) bisi olursa arayın dedi bizde eywallah dedik ve yavastan geceye karıstık..olayın şoku hala üzerimde...

Not : bu olaydan sonra acaba ehliyetim olsaydı ne olurdu diye dusunmeden edemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Olay cidden türk filmlerinde olur gibi duruyor ama burasıda türkiye sonuçta.Arada çıkıyor böyle insanlar bunlarda gençleri güzel yolla uyarıp hatasını anlasınlar çabalarındadır tabi laf anlayana.
Ehliyeti almadan trafiğe çıkmazsın bi daha umarım saat kaç olursa olsun eğer bi kaza olursa hatalı olmasan bile bütün suç sende biliyosun.Allah korusun birinin canına mal olucak bişey olursa senin yüzünden olmasa bile alıcağın cezadan daha kötüsü vicdan azabından kurtulamazsın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...