Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ehliyetsiz Sokaklarda VIIINNN Yapmanın Sonucu Olarak yakalandık arkadasla yanımızda kırmızı malbuş parası olarak ayırdıgımız 5 ytl ile...polis bizi cevirince cihaza üfleyip alkolsuz oldugumuzu anlayinca üstüne ehliyetimizin olmadıgını anlayınca uzun konuşma sonucunda cüzdanımızı cıkarıp emrah modda polise parayı gösterince polis kendi cüzdanını cıkarıp cüzdan dedigin böle olur arabaya bak bide size metaliginiz yok diyince kendimizi cok rezil hissettik..sabah 4 sularinda olan olay sonucunda polis neyse takip edin dedi...biz kacma planlarını kurmaya baslarken 3.5 olup kacamadık polisi paşa paşa takip ettik ve karakola gidiyoruz zannederken çorbacıda duruk..polis abi bize çorba aldı icirdi hesabıda ödedi ve gençler yapmayın böle ehliyetinizi alın öle dolanın dedi telefon numarasınıda aldık bizde telefon numaralarimizi verdik..yani kanka olduk :) bisi olursa arayın dedi bizde eywallah dedik ve yavastan geceye karıstık..olayın şoku hala üzerimde... Not : bu olaydan sonra acaba ehliyetim olsaydı ne olurdu diye dusunmeden edemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hayır senın kolpalamadıgına ınanabılırım ama boyle polis olduguna inanmam... sen o polısle arayı iyi tut o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 vay anasını ilginçmiş. forumda emniyet müdür vardır belki alırlar götürürler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 lanet olsun dostum. federaller üç blok ötedeler, hala kaçabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 çok normal bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 plakaya cezayı kaktırdıysa şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hikaye güzel de tek bir yere takıldım polisler çorbacılara para ödemezler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 garaip hemde very garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aynı olayı 100 kere yasa 98 inde ya saglam para kaptırırsın yada ceza yersin şans buna denio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Olay cidden türk filmlerinde olur gibi duruyor ama burasıda türkiye sonuçta.Arada çıkıyor böyle insanlar bunlarda gençleri güzel yolla uyarıp hatasını anlasınlar çabalarındadır tabi laf anlayana. Ehliyeti almadan trafiğe çıkmazsın bi daha umarım saat kaç olursa olsun eğer bi kaza olursa hatalı olmasan bile bütün suç sende biliyosun.Allah korusun birinin canına mal olucak bişey olursa senin yüzünden olmasa bile alıcağın cezadan daha kötüsü vicdan azabından kurtulamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Rüya olmasın bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heh radyoda fedaykin söyleyince baktım buraya süpermiş olay dünyada başka bir yerde bulamazsınız böyle bir olayı pek bir ilginç anı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Fistan said: plakaya cezayı kaktırdıysa şaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ehlıyetsız araba surmenın cezası arabayı baglamak dııl mı? e herıf o zmn nası plakaya koycak cezayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ordanda barda takılsaydınız? inandırıcı gelmedi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamın telefonunu yazar mısın arkadaşım buraya, lazım sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Onlar corrupt cop, gitti böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Lancelion said: lanet olsun dostum. federaller üç blok ötedeler, hala kaçabilirsin. ASKJDHKASG KAHROLASI FEDERALLER . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selam, Ben Slat'ın cevabını tuttum :) 'corrupt cop' Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 2 sene once bende yakalanmıştımda Yalvar yakar bırakmıştı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ruhsatta her zaman bir 10luk bulundurmakta fayda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Inandiriciligi olmasada hakkaten bole birsey olduysa adami simdi ara benim adimi verip sana para yollucakmis de :) icim kaynadi bi anda adama ya ne babacan adammis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Telefonunu vermek hata olmuş, günün birinde merhaba ben hede bi işim vardı diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 polisten dost olmaz. abso'nun dediği olur. hikaye ilginçmiş, ya da yaratıcıymış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Demeyin öyle yav.İnsaniyetliği üzerinde olanlarda kalmış demekki.Belkide gece sonu hasılatından ufak bi paydır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar