scarfac3 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 nihayet uye alımı basladı ve patıcıkteyim selamlar Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hoşgeldin efeeee=) bu scarfac3 benim 13 yıllık arkadaşım. anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise ve sonrası halen dostum. virgüllere laf atanı keserim aehfuaefh:P Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hoşgelmiş sefalar getirmiş o zaman :D Alıntıla
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 adamınbiri said: hoşgeldin efeeee=) bu scarfac3 benim 13 yıllık arkadaşım. anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise ve sonrası halen dostum. virgüllere laf atanı keserim aehfuaefh:P galiba bu tas biraz bana geldi...:d hosgeldin sen de rapcimisin? Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hoşgeldin öpeyim abi :P ...adaminbiri yüzünden senden korkuyorum.. :P Alıntıla
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MarcOConner said: adamınbiri said: hoşgeldin efeeee=) bu scarfac3 benim 13 yıllık arkadaşım. anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise ve sonrası halen dostum. virgüllere laf atanı keserim aehfuaefh:P galiba bu tas biraz bana geldi...:d hosgeldin sen de rapcimisin? yok yok rapci değil rahat ol:D Alıntıla
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 MarcOConner said: adamınbiri said: hoşgeldin efeeee=) bu scarfac3 benim 13 yıllık arkadaşım. anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise ve sonrası halen dostum. virgüllere laf atanı keserim aehfuaefh:P galiba bu tas biraz bana geldi...:d hosgeldin sen de rapcimisin? Hoş geldin. Biz de rapciyik aga ( : Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.