Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hastalık hastalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye garbage?
--
Psikoloğa gitmen lazım acilen,kafanı mümkün olduğunca takmamaya özen göster.Gidip alakasız hastalıkların belirtilerini okuyarak kendinle özleştirme.Hatta istersen endişelendiğin hastalık hakkında git muayene ol.
Ama ilk iş psikolog.En doğrusunu ordan öğrenebilirsin,çünkü ileride çok büyük psikolojik sorunlara yol açtığını biliyorum.
Mesaj tarihi:
neden garbage dfdfd çünkü bn artık buna gülmekten baska bişi yapamıorum yaa ben her turlu doktor cesidine gtiim pisikologundan profesorune kadar çok mu wahimim:D fdsfdgfdgfdga
Mesaj tarihi:
Pisliğe bulan toz toprak içinde gez. Çamurla oyna. Sonra git bi check up yaptır. Baktın ki pislenince bile hastalık çıkmadı. Bana bişi olmaz a.q mantığıyla etrafta gezersen yenersin.
Mesaj tarihi:
İlaç niyetine şekerler var doktorlarda onlardan alsın iyileştigini hisseder Teyzemde öyleydi sürekli hastayım hastayım diyordu doktora gittik şeker gibi bir ilaç verdi teyzem ilaç ictigini sanıyor piskolojik bişi :)düzeldi şimdi
Mesaj tarihi:
said:
Bana bişi olmaz a.q mantığıyla etrafta gezersen yenersin.

yok yapma , bu yüzden 3 hafta okula gidememiştim. iyice hastalık hastası hastası (?) olursun.
Mesaj tarihi:
yaşlı bir teyzeyle onun evinde geçirilicek bir hafta akabinde en yakındaki hastaneye git ve hasta olan insanlara bak acı çekişlerini izle yada git gerçek bir hastalık sahibi ol
Mesaj tarihi:
Teleute said:
neden garbage dfdfd çünkü bn artık buna gülmekten baska bişi yapamıorum yaa ben her turlu doktor cesidine gtiim pisikologundan profesorune kadar çok mu wahimim:D fdsfdgfdgfdga
sen bence manyak manyağısın :D:D:
  • Yeni Oluştur...