Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 buna çare bulabilcek yüce bi insan varmı ben 2-3 yıldır cebellesiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 doktorluk doktoruna gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ilaç ilacı verir muhtemelen. eczane eczanlerinden bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ayar ayari verilmiş burda gülüp gülmekten öldü öldüm burda aehfueahfuaehfuaefh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 niye garbage? -- Psikoloğa gitmen lazım acilen,kafanı mümkün olduğunca takmamaya özen göster.Gidip alakasız hastalıkların belirtilerini okuyarak kendinle özleştirme.Hatta istersen endişelendiğin hastalık hakkında git muayene ol. Ama ilk iş psikolog.En doğrusunu ordan öğrenebilirsin,çünkü ileride çok büyük psikolojik sorunlara yol açtığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bence daha az pirpirikli olursan,yani daha az evhamla zamanla duzelir bu durumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neden garbage dfdfd çünkü bn artık buna gülmekten baska bişi yapamıorum yaa ben her turlu doktor cesidine gtiim pisikologundan profesorune kadar çok mu wahimim:D fdsfdgfdgfdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Fistan said: ilaç ilacı verir muhtemelen. eczane eczanlerinden bulabilirsin walla bu hiç aklıma gelmemişti cok yaratıcısın:) fsdfsfsdfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sanırsam paranoyaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Pisliğe bulan toz toprak içinde gez. Çamurla oyna. Sonra git bi check up yaptır. Baktın ki pislenince bile hastalık çıkmadı. Bana bişi olmaz a.q mantığıyla etrafta gezersen yenersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben bulamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 senin bulcaın sey ztn buyuk ihtimalle bnm zararıma olurdu lol dfssfsfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Evet ölme riskin yüksek olurdu aeha xD ggthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İlaç niyetine şekerler var doktorlarda onlardan alsın iyileştigini hisseder Teyzemde öyleydi sürekli hastayım hastayım diyordu doktora gittik şeker gibi bir ilaç verdi teyzem ilaç ictigini sanıyor piskolojik bişi :)düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: Bana bişi olmaz a.q mantığıyla etrafta gezersen yenersin. yok yapma , bu yüzden 3 hafta okula gidememiştim. iyice hastalık hastası hastası (?) olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ExaltedAngel said: Evet ölme riskin yüksek olurdu aeha xD ggthxbb cnm bnm dfsfgsegaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 olmusum bn olcaım kadar atlyim artık en iisi bi yerlerden careside yok fsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 House,MD izle. 2. sezonda vardı sanırım o tip bi hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yaşlı bir teyzeyle onun evinde geçirilicek bir hafta akabinde en yakındaki hastaneye git ve hasta olan insanlara bak acı çekişlerini izle yada git gerçek bir hastalık sahibi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 camı aç atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Aiko said: camı aç atla yorucu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 boşver ne güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Moliere oku. muhtemelen vazgeçersin. Argan vazgeçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Teleute said: neden garbage dfdfd çünkü bn artık buna gülmekten baska bişi yapamıorum yaa ben her turlu doktor cesidine gtiim pisikologundan profesorune kadar çok mu wahimim:D fdsfdgfdgfdgasen bence manyak manyağısın :D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tesekkur ederim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar