fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sam düşüncelerin sana ait değil demiyorum, izlediğin yol iktidarı bütünü ile ele geçirdiklerinde en başta seni sindirecek olanların işine yarıyor diyorum. Amacına bir şey demiyorum, amacına gittiğin yolda kullandığın araç seni başkalarının aracı yapıyor sorun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 exalted kaç yıldır patisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ruhu sad olsun Atatürk'ün. O'nun fikirlerini benimseyip, ustune dusen vazifesini en iyi sekilde yapmaya calisanlar, bu ulkede hic de az degil. Bu da boyle bilinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 fedaykin gerekli insanlara gereken davranış biçimi hakkında gerekli açıklamayı yapmış.Uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ExaltedAngel said: Gerçekleri silmek kaçışmıdır ? :)9 Atatürke put demişsin ondan sonra birkaç kişiyle tartışıp çay içmeye davet etmişsin gerçekler bunlarsa silinmesin ama topikler açılırken belli bir amacı oluyor ben exaltedin mesajları silinsin demedim tartışma mesajları dedim sana cevap verenlerde suçlu tabi bende onların arasındayım ama yapmak lazım düşüncelerimi istediğim gibi belirtme özgürlüğüm var diyosun o özgürlüğü sana veren insana laf atıyosun şu anda ülkemizin sahip olduğu hemen hemen herşeyi O sağladı neden Allah başka birini seçmedide O nu seçti.anlaşılmaz insanlarsınız anasını satıyım bi kendinizi müslüman sanıyosunuz mümin olmanın gerektirdiklerini yapmadan.demokratım sosyalistim diyorsunuz ama sadece kendi fikirlerinizi savunuyorsunuz ulan zerdüşt olup ateşe tapsak hepberaber gene bi yolunu bulur tartışırsınız ayrılırsınız. tövbe tövbe yazdıklarımın 5 te birini sildim terar banlanmamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 fedaykin, daha önceleri dediğim gibi eğer öyle bir tehlike olduğunu gerçekten görürsem zaten vazgeçerim ve karşısına da kendim geçerim. "çok geç olur" diyebilirsin ama şahsen türkiye'yi bir gecede bu değişiklikler farkedilene kadar oldu bittiye getirilebilecek kadar zayıf bir ülke olarak görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 olm manyak mısınız lan. 10 kasım lan. 10 kasımı anma başlığı lan! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neyse ben girmiyorum bi daha bu basliga cidden banlanicam. Tebrik ederim basligin icine etmek amaciyla gerekli tahrigi yaratanlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 burdan yaparsanız anma gününü daha derli olur.Tartışma enteresan bir şekilde devam ediliyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ülkenin içine ettiler kardeşim. Şeriatı, irticayı ülke çıkarı için konuşmak normal birşeymiş gibi duyulacak yakında. Demokrasi ya. Sanki demokrasinin kendine karşıt bir düşünceyi savunabileceği veya izin verebileceği gibi... Devletin durumu belli, hastanelerde, polis teşkilatlarında kadro değişiklikleri yapılıyor. Her yere kendi adamları giriyor. Devlet ihaleleri yine kendi adamlarına gidiyor. PKK desen bunların zamanında coştu. Şuan mafya başında Kürtler var. DTP genel kurul toplantısında utanmadan özerklikten bahsediliyor, tek bayrak, tek dilden vazgeçilmeli denilebiliyor. Kürdistan rozetli şaklabanlar utanmadan Kürdistandan bahsedebiliyor, Kürdistanın toprakları içersinde, Kurtuluş Savaşında kadınıyla, yaşlısıyla kanının son damlasına kadar savaşmış Aziz Türk Milletini hiçe sayarak, Türkiye'ye ait olan toprakları sayabiliyor ! Alın size demokrasi. Alın size Cumhuriyet. Hayır tanımlarda bir sorun var da biz mi yanlış konuşuyoruz. Şu heriflerin hala Amerikan Emperyalizminin kuklası olduğunu da anlayamadanız mı be kardeşim. Bunların ki mi Müslümanlık ? Ne kadar sahtekar varsa başımızda. Herif oğlu getiriyo diye İstanbul'a bilmemkaç milyon lale aldı oğlunun şirketinden devlet parasıyla. Lale mi lazım lan İstanbul'a herşey güllük gülistanlık bizim mi haberimiz yok. Bir de tavuk mevzu var. Şehitlere kelle diyen başta, oğlu askere gitmemiş askerlik yan gelip yatma yeri değil diyor. Hayır say say bitmiyo ki. Şu başlık altında bile şu şerefsizleri savunacak lavuklar çıkıyo ya. Bi gidin ya lütfen gidin güzel ülkemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Atatürk mü yaptı hahaha... Tamam bu sözden sonra patiden log out oluyorum bu günlük yada sadece bu topicten ... GG BB ya rofl çok güldüm.. Tabi tek başına yaptı dimi..Tek başına savaştı anasını satiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu adama cevap vermeseniz, o kendi çapında takılsa? sıkılır zaten birazdan, çeker gider herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 O adamın düşünceleri batıyo biryerlerine , kalkında batanları toplıyım..Acıtmasın.. Hadi gg bb nbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pardon, cvp vermiycektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 şimdi burda olsa "uza çocuk" derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sorun zaten yok saymamız hizbullah domuzbağıyla öldürsün mafya assın kessin pkk mayınlasın baskın yapsın vatandaş çekirdek çitleyerek izlesin 3-5 sene ötede bekleyen ve burda yazanlarıda rahatsız edicek bir savaş var kapımızda ama milletimiz hala alt mahalleden karşı takımdan bilmem neyden diye düşman oluyor birbirine aman neyse sildim gene anlatamıyorum zaten yazarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya şu herifi yörünge dışına yollayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @Cons : İmkansızlıklardan bahsetme , arkadaşında dediği gibi ölü adamlardan medet ummaya devam onlar kurtarıcak popolarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LathspeLL said: Ya şu herifi yörünge dışına yollayın. Uza cocuk.. Atatürk dermiş burda olsaymış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu topikte bile tartışma yaratmayın abi bari. herkes istediğini söyleyebilsin, burda kimse hakaret etmiyor Atatürk'e. farklı bakış açıları yüzünden birbirimizi yemeyelim, yapıcı olalım, sakin olalım, kanka olalım. Atatürk huzur içinde yatsın, bütün provakasyonlara rağmen biz birbirimize düşmeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya gitsene artık bb gg yazıp duruyorsun 15 mesajdır sevmiyorsan Atatürkü sevmiyorum diye bir başlık aç orda yaz istediğini ne bu küçük çocuk gibi büyüğüm diyosun büyük bir birey gibi davran düşüncelerimi görün demiş ya hani öldüğüm zamanda size yardımcı olabileyim demiş bi dinleseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ExaltedAngel said: Atatürk mü yaptı hahaha... Tamam bu sözden sonra patiden log out oluyorum bu günlük yada sadece bu topicten ... GG BB ya rofl çok güldüm.. Tabi tek başına yaptı dimi..Tek başına savaştı anasını satiyim... ExaltedAngel said: Uza cocuk.. Atatürk dermiş burda olsaymış ;) Neyi düşünüğün zerre kadar umrumda değil,ama burda gelipte kimseyle konuşamazsın 10 yaşındaki çocuk muhabetlerini bari burada ,bu başlıkta yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Atatürkü sevmeyen yok... Rahat yaşıyorsak atatürk ve TÜRK HALKı!!!!!!! sayesinde yaşıyoruz... Benim karşı olduğum şey atatürkün putlaştırılması,ona kulluk derecesindeki ilgi.. Ve bu görüşteki dalkavuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Artık bu başlık piç edildi yapacak birşey yok.. Yetkililerden çok rica ediyorum bu çocuk siteden uzaklaştırılsın.. Paticik'te kimsenin böyle küstah sayıgısız veletlerle uğraşmak istediğini sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 -Exalted bu tarz nedir ? ggbbthx falan,az ciddi ol. Yok gel çay içelimmiş bilmem ne,racon hareketler.Sen kimsin gel çay içelim falan diyorsun,artiz. Amacın karşı görüşü savunmak falanda değil.Milleti tahrik etmek.Görüş belirtmek isteyen insan 1 kere yazardı üslubuyla,yeterlidir. Şuan kendini çok farklı hissediyorsun değil mi? Herkes beni konuşuyor ya ahaha' modundasındır,bırak şimdi,biliyorum.İşte yok öyle bişey.Modlara girme. Sağda solda topiklerde 'abiiğ beni hatırladın mı gothic_angel' şeklinde bir yer arıyorsun.Bi garip yani. Ayrıca bu yazıma cevap vermeye kalkma,yazacaksan da omuriliğine 3-4 saniye izin ver. Biraz yargıladım prd. Çok sinirlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar