Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda ki yeni eventler.

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

Kısaca maddeler halinde belirtim.

1-200+ mega guildler
2-Köy inşaası
3-Kale inşaası ve içine kapital şehir yapımı.
4-guild lvl i ve guildlerin NPC ler oluşturarak kendi yerleşim yerlerine NPC koymaları
5-Paralı asker kiralamak
6-Mütefik guildler
7-Cinsel ilişki
8-Bir çok klas türü.
9-Donanma kurmak ve guilde deniz ticareti ile ve tabii kendimize para kazandırma.
10-Korsanlık
11-Herhangi bir oyuncuyu ganklayıp esir alıp köle pazarında satışa çıkarmak.
12-Evlilik
13-Ticaret arabası (trade wagon) ile seyehat.
14-Kervancılık.(ipek yoluda kuruluyomuş)
15-Hancılık.Belli yerlere han acıp orda konaklayanlardan para kazanmak.
16-Binek hayvanı yetiştirip satmak.(Örneğin satılan atlar parasına göre hızı değişiyor.İyi at yetiştir iyi paraya sat)
17-at,deve,mamut binekleri.
Sosyal ağlarda paylaş

RedBaron73 said:

9-Donanma kurmak ve guilde deniz ticareti ile ve tabii kendimize para kazandırma.
10-Korsanlık

Oeh bunlarin oldugundan emin misin daha once hic duymamistim cunku websitesinde de boyle bir bilgi bulmadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sylian said:
RedBaron73 said:

10-Korsanlık

Oeh bunlarin oldugundan emin misin daha once hic duymamistim cunku websitesinde de boyle bir bilgi bulmadim.

köle pazarı işine de bir acıklık getirilse.köle olarak playerları satacakmıyız yoksa satmayıpta besleyecekmiyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Athelan said:
There are slave NPC's yes and some slavery present in the NPC world. But I don't see us having the taking of slaves or having of slaves as a player. The racism stuff is more about the perspective at the time of Howard's world and as mentioned before because Howard tied the races in his world to real cultures and their stereotypes. We are well aware of how it fit's in as a part of the world but that doesn't mean we need not be careful and tasteful about how things are presented.

AoC Wiki said:
Slavery is not uncommon in Conan lore, such as the Darfari slaves of Zamboula. Age of Conan will contain some slavery, but strictly by NPCs having other NPCs as slaves. Players wll not be able to have, or be slaves.

Köle olayı sadece npclerle sınırlı, o da Conan dünyasını yansıtabilmek için. Oyuncuların kölelikle herhangi bir alakası olmayacak.

edit : Hatta araştırınca Athelan'ın bi lafını daha buldum. Kesin bir dille reddediyorlar.

Athelan said:
The quoted response from me was made in a different thread. What I was pointing out was that Howard's writings tied different peoples of Hyboria to real world peoples. And that the world as it stands today is not acceptant of the idea of slaves. In addition, Funcom is definately not afraid of having nudity in Conan, but we have to respect the ratings boards. We are rated-M and we will push that as far as we can. But it would be very very bad for the game as a whole to get rated "adults-only" which comes after M for mature. Because it means a lot of major retailers would refuse to sell it.

No one debates the fact slavery was a part of Hyboria, no one debates the fact you *could* put in slavery, but it doesn't change the fact that we are not, and will not. It's not exactly a feature worth looking into, I am not going to get rave reviews, or write "WITH REAL SLAVERY!!!" on the box as something that would sell.

Feel free to strip down and "roleplay" with your "slaves" in your player cities all you want, but it still isn't something worth our time to support even if it is possible.

I mean if you want to refer to your follower from one of the prestige classes as your slave thats your choice. We have area's with NPC servants of NPC's and even NPC slave's of NPC's but PC to NPC slavery or PC to PC slavery no.
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi kölelik NPC lere varmış.Ama şunu sölim oyundan yaklaşık mayıs 2007 tarihlerinde aldımız bilgilerde kölelik vardı.Sanıyorum bunu sonradan değiştirdiler.Dahası köle tüccarlığı diye meslek bile kasılcaktı.Oyunda bir çok şeyi değiştirdiler sanırım.Neyse verdiğim bilgileri kontrol edim.Varsa değişiklik yazarım buraya.
Sanırım bu Funcom bize blizzardın profesyonelliğini aratıcak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...