Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Population

Mojito

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bir zamanlar bir oyun vardı hafif black and white gibi sız tanrı olarak buyu yapabılıyordunuz ama adamlarınızıda sız yonetıyordunuz eskı cagda adamların ustlerı yok fln savascı bınasına sokup cıkardınızmı savascı fln oluyorlardı her savas kazandıklarında yuvarlak yapıp dans fln edıyorlardı oyunun ısmnı populatıon dıe hatırlıorm gamespot ta arattım ama bulamadı acaba hatırlayanınız varmı
Sosyal ağlarda paylaş

98'de populous 3 çıkmıştı 2,5d grafiklerle. :)

ilk populous'u amiga'da hayal meyal hatırlıyorum ama pek fazla oynayamamıştım. yine de çağının ötesinde bir oyundu, o zamanlar sim city hariç böyle birşeyler kurmaya, yaratmaya yönelik oyunlar zaten yok gibi birşeydi. heh gerçi bugün bile çok farklı değil durum denebilir, varsa yoksa shooter her taraf.
Sosyal ağlarda paylaş

populous '98 .. orjinal cd'si vardı sonra bi arkadasıma verdim 3 ay sonra ankaraya tasındı bi daha da goremedim cd mi...

RTS tarzı bi oyundur bi tane de şaman vardı... şaman buyu yapabiliyo... aynı zamanda ev kurup adam uretip onları egittirebiliyodunuz... en sevdigim olayı 10 kisiyle 1 kisiye dalınca 10 unun onu aralarına alması 3 unun dovup diger 7 sini izlemesizdi etrafında :D

bi de populous 3 cıktı ama ben pek begenmedim... zaten 3 u yukleyince 1 oynanmıyodu uyuz olmustum :D

(98 versiyonunun torrentini yada DL linkini bulan olursa haber versin lutfen :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...