Mojito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Arkadaşlar bir zamanlar bir oyun vardı hafif black and white gibi sız tanrı olarak buyu yapabılıyordunuz ama adamlarınızıda sız yonetıyordunuz eskı cagda adamların ustlerı yok fln savascı bınasına sokup cıkardınızmı savascı fln oluyorlardı her savas kazandıklarında yuvarlak yapıp dans fln edıyorlardı oyunun ısmnı populatıon dıe hatırlıorm gamespot ta arattım ama bulamadı acaba hatırlayanınız varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 populus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 populous olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 populus süper oyundur hastasıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sparkcaster said: populous olmasın sen iste askim cok guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Megalomania da olabilir. Populous tahmini tutmazsa ona bak hatta bence tutsa bile bak bence eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 populousu ps1de az oynamadım. gerçi anlamıyodum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Orjinali 89 çıkışlı. Bir de 98'de çıkan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 98'de populous 3 çıkmıştı 2,5d grafiklerle. :) ilk populous'u amiga'da hayal meyal hatırlıyorum ama pek fazla oynayamamıştım. yine de çağının ötesinde bir oyundu, o zamanlar sim city hariç böyle birşeyler kurmaya, yaratmaya yönelik oyunlar zaten yok gibi birşeydi. heh gerçi bugün bile çok farklı değil durum denebilir, varsa yoksa shooter her taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Evet ısmı populous du super bır oyundu ustune hala kendı dalında okadar iyi oyun cıkmadı bence... Devamını cıkardılarmı o oyunun acaba ben hatırlamıyorum cunku cıkarmadılarsa acaba neden baya ıyıydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 En son 3 çıkmıştı ondan sonra firma battı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bullfrog çıkardıydı, daha sonra yanlış hatırlamıyorsam EA satın aldı onları. Populous 2'nin demosunu az oynamadıydım zamanında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 of populous 2 nin demosu vardı simcity 3000'in içinde. az oynamamıştım onu be. her taktikle bitirmiştim 3 bölümü artık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Game spot ta populous arattım 2008 dekı strategy tarzında cıkıcak bır oyun da gosterıor acaba bu yenısımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 populous '98 .. orjinal cd'si vardı sonra bi arkadasıma verdim 3 ay sonra ankaraya tasındı bi daha da goremedim cd mi... RTS tarzı bi oyundur bi tane de şaman vardı... şaman buyu yapabiliyo... aynı zamanda ev kurup adam uretip onları egittirebiliyodunuz... en sevdigim olayı 10 kisiyle 1 kisiye dalınca 10 unun onu aralarına alması 3 unun dovup diger 7 sini izlemesizdi etrafında :D bi de populous 3 cıktı ama ben pek begenmedim... zaten 3 u yukleyince 1 oynanmıyodu uyuz olmustum :D (98 versiyonunun torrentini yada DL linkini bulan olursa haber versin lutfen :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mojito said: Game spot ta populous arattım 2008 dekı strategy tarzında cıkıcak bır oyun da gosterıor acaba bu yenısımı ? amanın link?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 populous 1 ve populous 2 herhalde oyun dünyasının en "underrated" oyunlarıdır efsanedir populous o tanrıların suratları bile beni benden almaya yetiyor... bir goddess yürür arkasından 100 tane köylü götürürsün kenara atarsın suya 100 amele boğulur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ARmageddon tarzı bir büyü vardı hatta rakibin adamları ile seninkileri atardı bir kazanın içine pata küte girerlerdi birbirine. Birde Volcano vardı combatın ortasında atardınız katliam çıkardı pöffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Populous 2008 icin link vericektim ama hicbir resim veya yazı yok sadece february 2008de cıkıcagı yonunde tarıhı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar