nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 11 Kasım Pazar 16.00 Oktay Demiray Kayserispor'un ligde son 23 iç saha maçında 1 yenilgisi var.14 galibiyet, 8 beraberlik. Tek yenilgi Gaziantep e .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Zor maç, inş alırız, ama Fenerbahçe artık güven veren takım haline geldi, puan kaybetmesi çok büyük süpriz olur. 1-4 fener alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 berabere ya da yeniliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Argue said: Zor maç, inş alırız, ama Fenerbahçe artık güven veren takım haline geldi, puan kaybetmesi çok büyük süpriz olur. 1-4 fener alır diyorum. zor maç? 1-4 alırız? kolay maçlar nasıl bitiyor sizin memlekette? 8-0 mı? kırk yılda bir olur o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 zor maç deplasmanda beraberlik diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 3-2 diyorum bende, bol gollü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 rahat alırız, farklı kadroyla cıkıcakmışız. Böylece şans tanıcak ve oynayanlar canla başla mücadele edicekler. Göhanı, yasini örnek alıp. Bizde gösterirsek kendimizi oynarız diye düşüncekler, hemde formsuz olan Appi de oynar alışırlar. Bi şu forvet sıkıntımız olmasa süper olcakda işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yorgun bi fenerbahçe sahaya çıkıcak ama zorda olsa fenerbahçem alır maç skoru da 2-0 diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 antep maçında gördük canla başla oynayan farklı kadronuzu. heyecan olur dedik, uyuttu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 0-1 diyorum zor olur +60. dk'da gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Fistan said: berabere ya da yeniliriz +1 1-1 veya 2-1 fb yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ligde 17 takımla yapılacak maçların hepsine aynı gözle bakmak lazım , Kayseri zor deplasman ama bu tip maçları iyi oynuyoruz , BJK ve PSV maçlarını unutup , bu maçtan 3 puan almamız lazım ... Bu maçı alırsak şampiyonuz , almasakta şampiyonuz girdik artık o havaya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ayıklarız kayseriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bonjo said: Ligde 17 takımla yapılacak maçların hepsine aynı gözle bakmak lazım. +1905 :) Bunu ögrenmesi lazım 3 büyük kulubun de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie said: Bonjo said: Ligde 17 takımla yapılacak maçların hepsine aynı gözle bakmak lazım. +1905 :) Bunu ögrenmesi lazım 3 büyük kulubun de.Sorun şu ki Bunu Sadece Galatasaray bliyor.. 2 sene önce Galatasarayı 2 maçtada yendi (0-1 , 4-0) ama adamlar şampiyon oldu .. Anadolu klupleri ile maçlara biraz Önem vererek çıksak zaten Fenerbahçe o zaman LİGDE FENERBAHÇE olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gollü beraberlik maçı 2-2 üstü oynayın:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 zor maç olduğu için kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Stalin said: Argue said: Zor maç, inş alırız, ama Fenerbahçe artık güven veren takım haline geldi, puan kaybetmesi çok büyük süpriz olur. 1-4 fener alır diyorum. zor maç? 1-4 alırız? kolay maçlar nasıl bitiyor sizin memlekette? 8-0 mı? kırk yılda bir olur o:D Fenerbahçe zor maçların takımı "8-0" 40 yılda bir değil, 102 yılda bir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kayseri inşallah alır bu maçı. Fener bu maçta da puan kaybetmezse önü açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Fenerbahçenin puan kaybetceğini zannetmiyorum zorlanır ama hiç olmadı 90+ da attığı bi golle kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 berabere 3-3 2-2 gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 1-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 zor maç. 0-1 olsun bizim olsun diyemem ama 2-1 kayseri yener diye düşünüyorum. Başarılar fenerbahçem,başarılar kayserispor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar