Amca vandamın filminden çok etkilenip türk uslü capoeira geliştirmiş hehe
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Modern Turk Dugunu V.2
Bide haberlerde görmüştüm adamlar düğünde silah olayını aşıp dağlara tepelere rpg atıyolardı :D
edik: ÖFFF TURUNCULU YARDIRDI RESMEN :D
edik: ÖFFF TURUNCULU YARDIRDI RESMEN :D
adamlar dans etmeyi biliyor
olamaz boyle bisi, gulmekten agladım resmen izlerken, son 20snde fln iice kayıo hareketler fln cok super ya
ahahah amcam dagıtıyomus diger amcamın kafayı parendemsi hareketle :D
ikide şınav çekmiş puhahahah
bayıldım :D
hehehe
allah belanı turunculu.
allah belanı turunculu.
OWWWW Drunken-Fist Kung-fu
ne icirmisler bunlara.
Turunculu bitirdi olayı :D
turuncu vampire masquarade bloodlines daki barlardaki erkek karakterler gibi oynuyor.koptum.>:D<
dumur oldum :P
Şişede durduğu gibi durmuyor :/ Azcık demlenince ben de böyle dans ediyorum :)o
oha turunculu gay mod a geçiyor 1.20 de ^^
kafada dans olayını bitirmiş amcamlar
ya biraz sıkıs gibi gelecek ama unlu bir dans turu sanirim bu...simdi izledim bu videoyu bilium yorenin bilium dugunlerine katilmis biri olarak benzer sekilde dans eden iki kisiye rastlamisligim var.
isin komik tarafi biri ofluydu...figurler ayni deil ama konsept ayni cilginca haraketler muzikle deli gibi kopup spastik haraketler yapmalar...cok ilgincdi herkes saskin sekilde izledi taktil etmeye calisanlar dahi oldu.
isin komik tarafi biri ofluydu...figurler ayni deil ama konsept ayni cilginca haraketler muzikle deli gibi kopup spastik haraketler yapmalar...cok ilgincdi herkes saskin sekilde izledi taktil etmeye calisanlar dahi oldu.
ne içmiş lan bunlar?
zaten dağılmıştık dün gece, yine izledim yine koptum hahahaa..
ağlamak istiyorum.
bu figürler ne? nasıl? neden?
niçin allahım...
bu figürler ne? nasıl? neden?
niçin allahım...
25. saniyede elemanın parendesi ve dayının kafaya çarpan sağ topuk,ve dayının şov dünyasının cilvelerini bildiği için hiçbirşey yokmuş gibi davranması
AHEAUEHAUEH
AHEAUEHAUEH
Öne çıkan mesajlar