SbNN Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Zamanında internette birşeye raslamıştım. Sana toplama işlemleri gösteriyor onları yapıyosun kafandan falan sonra bu böyle 10 tane falan işlem sonra sana aklından bi eşya bir de renk tut diyor tutuyorsun aşağıda şak diye biliyor. Sanırım kırmızı makas tı. Yani ben kırmızı makas tutmuştum aşağıda da kırmızı makas tuttum dimi gibi birşey yazıyordu. Acayip etkilenmiştim. Bunu bilen veya bunun türevlerinden haberdar olan link koyar veya bilgilendirirse teşekkür ederim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kırmızı çekiçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ahahah Pru +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 >Bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. > Hemen yanitla. Durup dusunme.(ama lütfen hayıtlarınız hızlı olsun:)) > Aklina ilk gelen seyi soyleyiver. > > Bu eglenceli bir "test"... VE ayni zamanda biraz acaip (cok > acaip)! > Bir dene, sonra tanidiklarina yolla istersen. > Boylece kac insanin seninle ayni orana dustugunu goreceksin. Konu > satirina kendinin %98'de veya %2'de oldugunu yazmayi >unutma. Bunun ne demek oldugunu "test"i bitirdikten sonra anlayacaksin. > > Simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine > getir. > > > > Bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. > > > > Yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. Sadece > kafadan hesaplayarak cevap ver gec. > > > Sasiracaksin. > > > > Basla: > > > Asagidaki toplamlar kac ediyor: > > 89 + 2 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 12 + 53 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 75 + 26 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 25 + 52 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > 63 + 32 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Biliyorum! Hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... > > > Hadi. tek bir tane daha... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ! > > > > > 123 + > 5 > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > CABUK! BIR RENK VE BIR ALET DUSUN! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Asagiya devam et... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Biraz daha... > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? > > > > > > > > Eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da > farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin. > > Insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic >diye yanitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 1-2 sene önce mail olark gelmişti bana da bu. siyah monitör demiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 mavi torba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 beyaz otomobil geldi aklıma ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Turuncu Kalem geldi aklıma, pati nini teması dikkatimi cekti de bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 e ama basta oyle bi yazmışsınız ki spoiler olması gereken yazı konu başlığı olmuş başlık olması gereken spoiler olmuş.. şimdi hepsini okuyup kırmızı çekiç mi dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sithsense diye bi site vardi zamaninda. Flash Playerla yapilmisti. Obi Wan sorular vardı arka planda :D. Ingilizde Çapraz sorular soruyordu. Aklından tuttuğun şey sertmi uzunmu, kısa mı, peynirden yumuşakmı vs. gibi. 12. adımda biliyordu ne tuttuğunu. Sitenin adı tam aklımda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar